בוקר טוב, צוהל הרחוב, לאן לאן?

אבא אסא

New member
בוקר טוב, צוהל הרחוב, לאן לאן?

והטיפ היומי להיום: לא לקחת ללב מי שלוקח דברים ללב הוא בדר"כ אדם איכפתי ורגיש אבל גם כנראה יותר מדי. יש פרופורציות בחיים וצריך לזכור את זה. המבחן הכי טוב זה לבדוק איך זה משפיע עלינו עוד, שבוע, חודש שנה. בוס שצועק עלינו, תבשיל שלא הצליח, מישהו שמתנהג בכביש כמו אידיוט, מגדל קלפים שהתמוטט - אני לא יודע. כל דבר שאנחנו משקיעים בו הרבה יותר ממה שצריך, מקרים שהתנפחו לפילים. עזבו את זה, דעו רגע קצוב קצר של עגמת נפש ויאללה - להמשיך לחיות ולחייך. נשמע דבילי אבל זה לא. אני יודע. כל הטיפים שלי הם דברים שאני חווה ומנסה או הצלחתי לשנות בעצמי.
שיהיה בוקר נפלא!! אסא.

מתרגשת

New member
טיפ מעולה ומצויין../images/Emo70.gif

אני קצת קשה בנושא הזה כי כל דבר מעצבן אותי נורא נורא. אני יודעת שזה משהו שאפשר לעבוד עליו אבל... אני לא מצליחה כל כך

raspberry juice

New member
חחח זה בדיוק

מה שאני התכוונתי לכתוב הבוקר בנוסח קצת שונה:) מגניב!!!

שגיא24

New member
רק כשמדובר באהבה, אני לוקח ללב ../images/Emo4.gif

יש לכם אולי טיפים איך להתגבר על לב שבור? כי זה מה שאני מנסה בשלושה שבועות האחרונים. לא חושב שזה כל כך מצליח לי. אני מנסה לשכוח מישהי, להוציא אותה מהראש שלי. זה מוזר, כי אני לא בחור שלוקח ללב כל מיני דברים קטנים. אבל כשמדובר בהתאהבות, אז הלב בוגד בי לצערי. עצות וטיפים יתקבלו בברכה. שיהיה לכולם יום מעולה!!!!!

10shosh

New member
להיות עסוק וה-ר-ב-ה !!!!

ככה לא יצא לך לחשוב עליה. לעבוד, לעשות ספורט, לקרוא לראות סרטים לגלוש בפורומים השונים (אבל לא בכאלה של איך מתמודדים עם לב שבור - זה רק יזכיר לך אותה) בקיצור לעשות כל דבר שמעסיק את המוח... חוץ מזה יש לי דבק סופר גלו אולי יעזור
:_D
מה שזכיר לי לנסות ולצחוק
על המצב ולא להתעצב

למעלה