בוקר טוב צופים יקרים

בוקר טוב צופים יקרים

אז מה עושים היום. ?
אני נוסעת למקדש שלי לעשות תפילה חח שופינג

Woking

New member
הפרחים לצה"ל

זה נשמע כמו פרק ב"עבודה ערבית", ועל זה נאמר - המציאות גרועה מכל דמיון.

אני לא יודעת אם אתה מכיר

אבל טירה בשבת מפוצצת יהודים באים בהמוניהם לשוק , כפר קאסם יש מלא יהודים שפתחו שם עסקים אני מכירה כמה כאלה וכל אזור התעשיה של אזור ההיי טק קונה ואוכל בכפר קאסם

השווקים הערבים

תוססים ביהודים , כי היהודים מחפשים איפה שזול ...שהת שעברה עברתי מהשוק המדובר בטירה והיה פיצוץ אבל באנשים וזה נחמד :) ..

הבחור קיבל חשיפה בגלל זר פרחים

כמה קנאה הנשים עכשיו מרגישות שבעלה מפנק אוצה בפרחים והיא לא ,בלי שום קשר למחר יש לי שובר מרשת גריק שמחר אנצל אותו וככה אשתיק אשתי חחחח

זה בדיוק העניין

שכמו שאין שליחות לטירה ואזורים ערבים אין תחבורה ציבורית סדירה ואין ואין ואין הרבה דברים

קןדם כל שיהו תשתיות

בחורפ אני יודע שכל המשולש הדרומי שוקע וטובע ... בקשר לתחבורה ציבורית זה הכי מצחיק אותי , כל הנהגים הם ערבים וחברת האוטבוסים שייכת לערבי מנצרת , מה הקטע שלא נכנסים לערים הערביות אין לי שמץ ...

Woking

New member
לא קונה בטירה

כי אני לא מגיע לשם. אבל פתחו בווקינג מסעדה לבנונית ג'עיתא שמה. זה כמו גרסאת ארץ המראה של ישראל. בעל המסעדה והמלצרים הם ערבים, ואלו שעובדים במטבח הם מקומיים (אנגלים). בפעם האחרונה הם שמו לי יותר מדי צ'ילי בחומוס, אבל חוץ מזה האוכל טעים. הבעיה יחידה זה שהפיתות הם לבנוניות, ואני מעדיף את הפיתה הפלסטינית. מה דעתך על 4 פלאפלים ב-25 ש"ח?

4 ב 25 חחחח

ב 5 שקל שקית מלאה ואם אתה מתפרע וקונה ב 10 אתה מאכיל את כל החמולה חח

Woking

New member
לפני כמה שנים

עצרתי בדרך מנתב"ג בבית חנינא לקנות מנה פלאפל. התכוננתי עם שטר של 100 ש"ח. אני חושב שזה היה משהו כמו 15 ...
&nbsp
הכל פה יקר, אבל אני קורא לזה מס ביבי. אם זה מה שצריך לשלם בשביל לא לחיות במדינה שלו, אז לדעתי זה לגמרי שווה.

מס ביבי ואנשים ממשיכים להצביע לביבי

איפה שאני גרה הארנונה יקרה בטירוף עם כל קומה אנחנו נאלצים לשלם 870 שח לחודשים בית מ 3 מפלסים משלם ארנונה בגובה שכירות
מים 300 שח ועוד כל מיני מסים מטורף
ההזוי שכולם חושבים שערבים לא משלמים מסים שאין דבר כזה היום אם אתה לא משלם אתה מסתבך
ומילא אם הרשות הזאת עושה משהו עם כל הכסף שום דבר

124 מטר

שלמתי 4200 ש״ח ...לדעתי המסהכי יקר שחייבים להוריד אותו לחצי ..עשיתי חשבון שאני עוסד חודשים בשנה לארנונה ולביטוחי הרכב ...מקיף וחובה ..הכל יקר

Emile Zola

New member
אשי, אני מוכן לשלוח לך

גם אצטרך להגיע לעזה בשביל זה

לדעתי, הצנועה,
כל אחת מהרשתות היתה שמחה לשלוח לכל לקוח, רק שיישובים ערבים נתפשים בעיני לא מעט יהודים כשטחים בהם הביטחון האישי שלהם לא משהו.
אני מבין את השליחים, שלא בא להם לקחת סיכון מיותר מבחינתם. הרי כבר היו לא מעט מקרים שבעקבות תקרית כזו או אחרת אזור המשולש התלקח ונהגים ישראלים מצאו את עצמם עם במצבים מסכני חיים.

למעלה