בוקר טוב. ציפי, כל הכבוד על מסע אתמול. אדזה,

מינהר

New member
בוקר טוב. ציפי, כל הכבוד על מסע אתמול. אדזה,

תהני עם הספירלות. למה לא?
אני מצרפת לכם קטע מן ההרקדה של אתמול, לצלילי השיר קטונתי מכל החסדים. אותי רואים בשניה האחרונה בסוודר שחור. רקדתי רק את הריקודים השקטים, דמויי הליכה.

הדסהש1

New member
כמעט צהריים זה עבורי כבר חצי יום

אני מתעוררת כל שעתיים בערך במשך הלילה..כך שבשעה 5.30 אני כבר
ערה לגמרי אין לי חשק להשאר במיטה..או שאני צופה בפרק או שניים
שאני מקליטה ערב קודם..היום יום רגוע למדי. רמי נסע לעיר לשלם תשלומים
בדואר את הגז ובמיי אונו את המים..ובאותו הסיבוב קנה קומקום שלנו
התעייף..עשה את עבודתו נאמנה היה קומקום מפלסטיק והחל לטפטף מים מהתחתית אני פחדתי להשתמש בו..לא זוכרת כמה שנים היה אצלינו.
הוא קנה קומקום מנירוסטה כולו מקווה שיהיה טוב כמו הקודם.יש לו מינוס אחד שרמי לא שם לב אליו.אין אפשרות לראות עד כמה מים יש בו.כי כולן מנירוסטה..
אין חלק שקוף כדי לראות את גובה המים..נתרגל לזה..זה לא נורא.אנו שני אנשים בבית..שזאת תהייה הבעיה היחידה שלי...מינה יופי שאת יוצאת לרקוד..אני מעולם לא התחברתי לריקודי עם או זוגות..למרות שהייתי בנוער העובד ושם רקדו...היו זמנים....ציפי מקווה שנאוה תסתדר במקום החדש..ותדע להסתדר בנסיעה באוטובוס לבדה..זה מוכר לי משקד..הוא עד השנה לא נסע לבד לאף מקום רק בליוי.והוא אמור להתגייס בחורף הבא..אבל שהיה צריך לנסוע לבק"ום הסברנו לו
שיש אוטובוס אחד לשם הוא עבר את זה בשלום...המשך יום טוב לכולם.

צהריים טובים|

הבוקר התעוררתי ב-9.00 הכנסתי לפריזר את מגשיות האוכל המוכן שאנחנו
מקבלים כל שבוע וחזרתי לישון עד 12.00,אני בזמן האחרון יותר מידי מתעייפת,
התחלתי לפני כמה חודשים לקבל כדור נגד קרישת דם אליקוויס,זה כדור שכדי
לקבל אותו צריכים אישור מהמינהלת, מאז אני מלאה בכל מיני מקומות בגוף
בכתמים של שטפי דם והרופאה שלי לא מוכנה לשמוע מלהחליף לי אותו למשהו
אחר, היא אומרת שזה מה שאני צריכה לקבל בגלל פרפור הפרוזדורים
שמצאו אצלי, לפני כמה ימים קראתי את העלון המצורף לזה ושם גם כתוב
בין כל תופעות הלוואי, שזה גורם לעייפות, הרופאה שלי בחופשה, היא יותר בחופשות מאשר בעבודה, כשהיא תחזור, אדבר איתה על זה וגם אחשוב
ברצינות לדבר איתה על מעבר לרופאה אחרת שעובדת בסניף והיא נראית
לי מתאימה,
הדסה, נאוה עד לפני 4 שנים הסתדרה יפה עם אוטובוסים, היא היתה קונה פעם בחודש חופשי חודשי והכירה את כל קווי האוטובוס באיזור שלנו, מאז שהיא
היתה מאושפזת ואח"כ המעבר להוסטל, המצב הקוגנטיבי שלה השתבש
ועכשיו היא תצטרך ללמוד הכל מחדש , אני מוסרת לכוח עליון שיעזור לה
להצליח בזה, אני אבקש בהוסטל החדש, שיעזרו לה בזה,
הדסה, בעניין הקומקום, עד שבועיים מיום הקניה, אפשר להחזיר או להחליף
את הקומקום, ביחד עם האריזה, לדעתי זה חסרון גדול, שאי אפשר לראות
מבחוץ את כמות המים, במיוחד לאנשים בגילנו,טוב עשיתם שהחלפתם קומקום,
נזילה זה דבר מאד מסוכן, חשמל ומים שנפגשים, גורם להתחשמלות, אני
בערך כל שנה מחליפה קומקום ולא משנה מאיזו חברה, בגלל נזילה, שאין לי
מושג מדוע זה קורה,
שיהיה יום נעים

מינהר

New member
ציפי, בעניין שיטפי הדם מן התרופה.

איזו רופאה נתנה לי פעם ליתר בטחון אספירין חלש. נהיו לי שטפי דם בגב כף היד. הפסקתי. כי עשיתי חשבון, שהוא באותה מידה עושה שטפי דם באיברים פנימיים, שאני לא רואה.
אגב, היום התקשר מתנדב מן הקופח והציע לעשות חיסון נגד דלקת ריאות. לא הסכמתי. נדמה לי שקראתי שאחרי גיל 65 זה לא עוזר כה וכה. חוץ מזה מעולם לא היתה לי דלקת ריאות. ברונכיט היה לי כשהיתה חתולה בבית. עכשיו אין חתולה ואין כלב.
אולי אקח כלב, אבל הבן שלי מקוריאה מתנגד.

מינה

כשביקשתי מהרופאה להפסיק את התרופה, היא נעמדה על הרגליים האחוריות
וכעסה עלי, שביקשתי, כי זה סכנה לחיים שלי, בגלל הפרפור פרוזדורים,
בעניין חיסונים אני ואורי לא לוקחים חיסונים, בעניין הבן מקוריאה שמתנגד,
הוא מכתיב לך מה לעשות? או שיש לו סיבה מיוחדת להתנגדות הזאת.

הדסהש1

New member
ערב טוב .בקשר לשיטפי הדם

זה גם בגלל שהעור בגיל מבוגר הוא דק יותר.גם לרמי יש את זה.ולפעמים מקבל שטף דם לא חזק מהאף.והרופא אמר שלא צריך להתרגש מזה..בקשר לקומקום זה אבוד כי רמי זרק את הקופסא.אך נסתדר איתו כך.אנו שמים 2-3 כוסות מים.היום היו לי דפיקות לב.מכונת הכביסה לא סחטה.קודם תלילי לאחר סחיטה ביד בעזרתו של רמי.והוא פתח את הפילטר והוא היה מלא בלכלוך.ו3 מטבעות של כסף.הרבה זמן לא ניקה את המכונה.אני צריכה להזכיר לנקות ואני שוכחת בעצמי.הורדתי בחזרה מהחבל סחטתי במכונה.והכביסה כבר לאחר ייבוש .

tamarsharoni

New member
אשרי וטוב לי, היום ומחר אוכלת דיסת קורנפלור בלי נקיפות מצפון

הבוקר ביקרתי במרפאת פה ולסת בסורוקה . עקרו לי שאריות של שן שנשברה .. אחרכך , חוץ ממוקסיפן ושאר ירקות קיבלתי גם הוראות לשתות ולאכול קר , ואני חוגגת עם דיסת קור............. . כמובן שהייתי צריכה להפסיק ליומים את כדורי אליקוויסט , שאני לוקחת פעמים ביום .
ציפי לי האליק,,,,, לא גורם לדימום , יתכן שאת לוקחת כמות גבוהה ממה שמגיע לך . אולי כדאי לך להתיעץ עם קרדיאולוג . לי יש "הסכם" עם הקרדי..... שאם יש לי דימום קל מהפה , למרות שאינני יודעת אם זה בגלל האליק..... או דלקת חניכיים , שאפסח על כדור אחד . שיטה זו פועלת מצוין , אצלי , ויוצא לי לפסוח על מנה פעם בחצי שנה . לא קריטי. יש לי קצת כאבים , לא סוף העולם . לפני השינה אקח רוקסט פלוס , שמשפיע עלי מצוין, ומחר , בעזרת השם ואם הוא [השם] ירצה , אקום חדשה .
לילה טוב גם לכם .

למעלה