בוקר טוב - צריכה את ערכתכם

אסנת+

New member
בוקר טוב - צריכה את ערכתכם ../images/Emo53.gif

במיוחד ההורים עם הוותק. ערן בן שנה ו 10 חודשים ואני עוד 3 חודשים צריכה ללדת. איך מכינים אותו ? קניתי ספרים, אני מקריאה לו ומדי פעם מזכירה שיהיה לנו תינוק בבית. מה עוד? נראה לי שזה לא "שוקע" אצלו כל עניין התינוק/אח חדש. האם אתם מכירים עוד דרך קצת יותר מוחשית וברורה לגיל הזה ? תודה

רותי ע

New member
נסי גם לשאול בפורום חינוך לגיל הרך

לי אין עצות-רק ילד אחד..

LimorNimrod

New member
לי בנתיים יש רק אחד, אבל בדקי הלינק

המצורף לאתר "לול" שם יש המון עיצות בנושא

אחים

טוב, גם לי יש בערך את הרווח הזה בין הבנות, אבל אל תצפי לכלום כי כמה שתכיני אותו, תגלי מיד אחרי הלידה שכלום לא עוזר, וסליחה על העידוד... אצלי היו רגרסיות להרטבה ולמוצץ ולבקבוק, אבל מצד שני היום הן החברות הכי טובות ואני כ"כ נהנית לראות אותן משחקות לבד, למרות שלפעמים יש מריבות. עכשיו יש לי בעיה חדשה: אני גג עוד שבועיים צריכה ללדת את הילד השלישי... אז עכשיו אני בכלל בפניקה מה לעשות... בכל אופן שיהיה לך בהצלחה. ביי בנתיים פנינה

רוצה לשתף אתכן

בשני דברים שקראתי בזמנו בפורום להיות הורים השכן ומאוד מצאו חן בעיני. מדובר בדברים שכדאי לקחת אתך לבית החולים: 1. תמונה של האח הבכור לשים על העריסה של הילוד. לספר לבכור שזה כדאי שהתינוק החדש ילמד להכיר את אחיו הגדול. ולתת מחמאות לבכור... 2. הפתעות קטנות לבכור. כך כשהוא יגיע לבקר בבית החולים גם יקבל הפתעה לתשומת לב וגם כשימאס לו לשבת ולצפות בעריסה תהיה לו תעסוקה. אין לי עוד עיצות כי כאמור יש לי "רק" ילד אחד.

Iris-1

New member
קודם כל מזל טוב

ושנית בקצרה אני נותנת לך סיפור ומה שתביני תביני ותעבירי לילד. אולי היא בלעה אבטיח אדום אבא אמר לי שבתוך הבטן של אמא מחכה לי תינוק. האח שלי. מה הוא חושב, שאני כזה קטן וטיפש כמו פעם, כשהייתי מאמין לכל דבר שהוא היה אומר? הוא תמיד עובד עלי, אבל עכשיו הוא לא יצליח. איך בתוך הבטן הזאת יכול להיות תינוק, איך? אני כל הזמן מסתכל על הבטן וזה בכלל לא נראה לי מקום לתינוקות. מה התינוק יעשה שם בפנים, מי שם אותו שם? ואם הוא באמת בפנים, איך הוא ייצא? אולי בכל זאת עדיף שהוא לא ייצא. כבר יש את אמא, את אבא ואותי, לי זה ממש מספיק. טוב ממילא זה סתם שטויות כל הבטן הזאת. אמא בסך הכל השמינה, היא תמיד בוכה שהיא שמנה מדי. ליתר בטחון אני בודק בכל פעם מחדש את הבטן מתחת לחולצה, אבל אף פעם לא ראיתי שם מישהו או משהו שיכול להיות אח שלי. רק הפופיק הזה באמצע קצת מוזר..... אז בסוף אבא לא עבד עלי. יש לי אח. אבל הוא לא יצא משום בטן. אמא היתה שמנה נורא, אז היא הלכה לבית חולים ושם היא מצאה אותו. אני יודע הייתי שם. היא שכבה לא במיטה והביאו לה אותו מחדר אחר בבית החולים, לא מתוך הבטן שלה. בזה אני בטוח. בדקתי הכל - גם אין שום סימן על הבטן, וגם לתינוק אין שום סימן שהוא יצא מאיזו בטן. הכל אני בדקתי. רק הפופיק של האח הזה שלי - התינוק נראה קצת מוזר......... וזה מתוך קובץ של להיות בהריון שיצא באדיבות להיות משפחה ויכול להיות שתמצאי את הכתבה המלאה באתר של - EMAMA.CO.IL בהצלחה.

למעלה