בוקר טוב, צריכה להכין עוגה פרווה לאחרי "על האש" בא לי משהו שיהיה רושם יחסית אבל קליל ממש

rinat173

Member
מבחינת הכנה , בכל זאת אמצע שביעי ואני בעיקר עייפה .
 

חנהפ

Active member
הכי פשוט ודי אהוב - עוגת סמורס...
בסקויטים, שוקולד ומרשמלו, עונג צרוף
 

עדיקים

Active member
הצעות שלי, לא בטוחה שמספיק רושם בשבילך אבל בטוח שקליל-

מאפינס בננה ושוקולד צ'יפס
עוגת תפוחים בחושה

תרשמי אם משהו מיזה מתאים לך אחפש ואשלח לך מתכונים.
 

rinat173

Member
הבננות עכשיו לא טובות, ועם עוגת תפוחים בחושההיה לי קטע, ביום ההכנה היא הייתה מושלמת, ויום אחרי היא פשוט קרסה לתוך עצמה - וכאילו הפכה להיות עיסה לא אפויה. אז יש לי פס אחד כזה בפריזר . מעדיפה משהו לא על בסיס פרי
חנה, הסמורס נשמע לי מתוק מדי , ולא יזרמו. חשבתי אולי קינוח כוסות או חיתוכיות כלשהן
 

rinat173

Member
חנה , שלושת המתכונים נראים מעולה, שאלה בפנקוטה, מה אפשר לשים במקום היוגורט, כדי שיהיה פרווה?
סולרו בגלל שזה חלבונים חיים, אני מעדיפה שלא , הלימוני מלא עבודה , אבל נראה מדהים אני אעשה את זה בהזדמנות
 

חנהפ

Active member
חנה , שלושת המתכונים נראים מעולה, שאלה בפנקוטה, מה אפשר לשים במקום היוגורט, כדי שיהיה פרווה?
סולרו בגלל שזה חלבונים חיים, אני מעדיפה שלא , הלימוני מלא עבודה , אבל נראה מדהים אני אעשה את זה בהזדמנות
פנה קוטה פרווה אני מכינה כך:
רכיבים:


1/2 שקית (7 גרם) אבקת ג'לטין
2 כפות (30 מ"ל) מים
1 כוס (240 מ"ל) חלב קוקוס
1 מכל (250 מ"ל) שמנת צמחית
6 כפות (75 גרם) סוכר
סרט קליפה מתפוז
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
מבחינת הכנה , בכל זאת אמצע שביעי ואני בעיקר עייפה .

אני הייתי הולכת על פאי שוקולד לעצלנים של אחותי-נראה לי מתאים בול למצבך..
אני ממירה את הריץ' בקרם קוקוס.


פאי שוקולד לעצלנים הבת שניה

המתכון שייך לטליה ,חברה טובה שלי מהעבודה, שלימדה אותי פרק חשוב בהלכות המטבח-
לא קורה אם קצת מקלים את החיים.. לפעמים זה טעים לא פחות כשקונים!
אז הרי ההוכחה...

פאי שוקולד לעצלנים...
1 תחתית פאי קנויה (כמובן שאפשר להכין, אבל בשביל מה )

2 שוקולד מריר
1ריצ' (יוצא מצוין עם שמנת מתוקה חלבית )
ממיסים במיקרוגל .
אחרי שמעט מתקרר מכניסים ביצה ומערבבים היטב.

שופכים את השוקולד על התחתית.

מכניסים לתנור, בחום 170 מעלות, למשך 20 דקות בערך, עד שמבעבע, ונראה צמיגי (לא נוזלי )
מוציאים למרות שלא נראה מוכן!

על העוגה-בעודה חמה, מפזרים אגוזים גרוסים / מקופלת שחור או לבן
מכניסים למקרר לכמה שעות.

מגישים עם כדור גלידה וקשקוש של סירופ שוקולד.

אליפות
 
למעלה