מבחינת הכנה , בכל זאת אמצע שביעי ואני בעיקר עייפה .
אני הייתי הולכת על פאי שוקולד לעצלנים של אחותי-נראה לי מתאים בול למצבך..
אני ממירה את הריץ' בקרם קוקוס.
פאי שוקולד לעצלנים הבת שניה
המתכון שייך לטליה ,חברה טובה שלי מהעבודה, שלימדה אותי פרק חשוב בהלכות המטבח-
לא קורה אם קצת מקלים את החיים.. לפעמים זה טעים לא פחות כשקונים!
אז הרי ההוכחה...
פאי שוקולד לעצלנים...
1 תחתית פאי קנויה (כמובן שאפשר להכין, אבל בשביל מה )
2 שוקולד מריר
1ריצ' (יוצא מצוין עם שמנת מתוקה חלבית )
ממיסים במיקרוגל .
אחרי שמעט מתקרר מכניסים ביצה ומערבבים היטב.
שופכים את השוקולד על התחתית.
מכניסים לתנור, בחום 170 מעלות, למשך 20 דקות בערך, עד שמבעבע, ונראה צמיגי (לא נוזלי )
מוציאים למרות שלא נראה מוכן!
על העוגה-בעודה חמה, מפזרים אגוזים גרוסים / מקופלת שחור או לבן
מכניסים למקרר לכמה שעות.
מגישים עם כדור גלידה וקשקוש של סירופ שוקולד.
אליפות