בוקר טוב. צריכה עזרה לקראת פורים בבקשה

סאסא555

New member
בוקר טוב. צריכה עזרה לקראת פורים בבקשה

מדי שנה אני תופרת את התחפושות. עד היום תפרתי רק לבנים והשנה יש גיוון בתי בת השלוש רוצה להתחפש לכיפה אדומה. אז כיפה כבר יש וחצאית עדיין לא. לא למדתי לתפור אני דיי מאלתרת בהצלחה סבירה. העיניין הוא החצאית. הכנתי לה מה שקוראים חצאית טוטו מטול ואני רוצה מעליה את החצאית של התחפושת ועכשיו לשאלה: איך גוזרים / תופרים חצאית שתהייה רחבה מספיק ותעמוד יפה מעל הטוטו ולא תמעך אותו? אני מקווה ששאלתי ברורה. הא תוספת קטנה איך עושים מכפלת בעיגול שהרי ברגע שעושים את הקיפול יש פער בהיקפים. אשמח לתשובות עדנה אגב חפשתי גם במאמרים והקישורים לא הצלחתי להבין משם... אולי הבעיה בחוסר המקצועיות שלי בנושא מקווה שתוכלו לעזור לי שוב תודה

east18

New member
איך תופרים חצאית

ראי קובץ המצ"ב. עכשיו לגבי המכפלת: בעיקרון לא חובה אני בתחפושות מוסיפה אוברלוק שנראה בערך כך WWWWWWWW בסוף וזה נראה מצויין.

רות מלר

New member
חצאית מעל טוטו

אני רוצה להאיר לך נקודה נספת למחשבה- אומנם חשובה הגזרה אבל חשוב גם החומר ממנו החצאית תהיה עשויה, בד כבד ישטח את החצאית. על מנת לשמור על נפח הטוטו בחרי בד קל מאוד. הכנת חצאית ניתחית- לכי על עיגול מלא של 365 מעלות גומי בהיקף המותן ןאת מסודרת מכפלת לחצאית- שאלה מצויינת כיוון שהקוטר הפנימי גדול מההיקף הפנימי. אני ממליצה לך לתפור על השוליים זיגזג צפוף - אורך תפר 3 , רוחב תפר 5. התפר הזה עשוי ליצור גלית -בבד כיוון שהבד גזור בעיגול- אבל יש בזה המון חן מחכים לתמונות

ועוד אופציה:

מלבן שאורכו פי שלוש מהיקף המותניים של הילדה, ואורכו כאורך החצאית הרצוי + 2 ס"מ למכפלת + 3 ס"מ לתעלה לגומי במותן. סוגרים את התפר, עושים מכפלת ותעלה לגומי, משחילים גומי בהיקף המותן ו - טהדאם! חצאית כיווצים בעשר דקות עבודה. אם תעשי אותה מבד סאטן קל, אז היא תעמוד יפה מאד.

zebraskin

New member
בעיגול יש 360 מעלות

בשנה יש 365 ימים

למעלה