בוקר טוב צריכה עזרה...

orisheli

New member
בוקר טוב צריכה עזרה...

בוקר טוב, הצעתי לחברה עזרה לכבוד יום ההולדת של הבת והחלטתי להכין עוגה מצויירת הכנתי בעבר שתי עוגות כאלו ועם זה אין בעיה. הבעיה ששכנתי הנחמדה במקום לאפות עוגת שוקולד טעימה וטובה הביאה לי שלושה שכבות של טורט מוכן..... מה אני עושה עם זה? להשאיר ככה ? כי לי אין מושג מה לעשות הרי העוגה צריכה להשאר מחוץ לקירור ושנמת אי אפשר לשים... בבקשה אם למישהי יש רעיון... תודה רבה מראש
 

לילית462

New member
יש כמה אפשרויות.....

הכי מומלצת בעיני היא להשתמש בגנאש.... נכון זה שמנת אבל אם את מכינה את זה יום קודם הבצק סוכר אוטם את העוגה ושומר על השמנת והיא לא מחמיצה (זה מה שאני עושה לאחרונה עם כל העוגות..... חוצמזה את יכולה להכין קרם חמאה, שהוא פחות טעים אבל נראה לי שפחות מתקלקל. אם ממש בא לך להשקיע, תכיני גנאש בשלושה צבעים / טעמים (מריר, חלב ולבן) ושימי שנים בין הטורט ושלישי מלמעלה ומסביב. חוצמזה תרטיבי את העוגות (כי טורט זה קצת קרטני בד"כ), את יכולה להרטיב בשוקו - זה יוצא מעולה..... בהצלחה
 
להרטיב את העוגות

אפשר עם סירופ סוכר, שזה הכי פשוט, ולמלא בין השכבות קרם איכותי וטעים (גנאש זו אופציה טובה מאד). את תקבלי עוגה טעימה ויפה
 
למעלה