לא מדובר בנסיון להתנכל לאורחות חייהם ? בוודאי שכן.
הם בפירוש נגד מדינת ישראל כל זמן שהמשיח לא הגיע, כי זו כפירה באמונה לבנות מדינה בלי נוכחות המשיח שהוא יציר החבר הדמיוני.
וכבר הצהירו בהפגנות של מאות אלפי עבדים שהם לא מכירים במדינה ולא ישרתו בצבא - "ייהרג ובל יעבור". וכל נסיון לאלץ אותם לשרת בצהל יהיה נסיון כושל.
הנסיון לאלץ אותם לשרת בצבא, להשתתף בהגנת המדינה, לא יצליח, כיוון שהם מאמינים שהחבר הדמיוני ישמור עליהם, ושום הסבר לא יעזור כאן.
אז הם לא מכירים במדינה, אבל בביטוח הלאומי (על חשבוני) הם מכירים ועוד איך,
והמדינה ?
הפוליטיקאים הנחותים בגלל שיקולים אלקטוראליים, היא תלת פרצופית:
1.
נותנת להם מיליארדים על חשבוני (אבל רק 80 שקלים לכל ניצול שואה) וככל שיתנגדו יותר להשתלב בחיי המדינה, יקבלו יותר כסף, ואישור בכך שזו הדרך הנכונה: לחיות כעלוקות על חשבוני ולשלוח אותי כבשר תותחים לחזית ליהרג במקומם, מושכל לא ?
2.
הפוליטיקאים הנחותים מסרבים לחוקק חוקים שיכריחו את החרדים להתגייס לצהל כמו כל אזרח ובלי פריבלגיות ולהפסיק להיות עם של עבדים לרבנים שלהם ולהתחיל לחיות וללמוד ככל האזרחים, ובמקום להילחם נגד המנהיגים שרוצים רק עם של עבדים (בדיוק כמו השיקולים של הערבים) - נותנים להם כספים רבים על חשבוני, העיקר שיתמכו בהם בפוליטיקה, וחרדים צוחקים כל הדרך אל הבנק, על החילוניים הטיפשים עד בלי די.....
3.
מהללים את כמה המאות שהתגייסו, כאשר מדובר בסך הכל ב-"שבאב" שהוריהם מצאו להם מסגרת, ובצהל הם יכולים לשחק את הגיבורים, וסביבם עושים הילולות, כשהם הורסים כל מה שנקלע בדרכם, הכל בשם החבר הדמיוני.
הם ממשיכים לפעול להדרת נשים בשם התורה שזה שקר מוחלט, התורה לא נגד נשים, להיפך, אפשר להצביע על 12 אירועים בעד,
הם מתבצרים בטענה שאלו אורחות חייהם, להיות עבדים שמצייתים להוראות המנהיגים בעיוורון מוחלט, לחיות כ-בורים מוחלטים בכל הנוגע לחיי האנשים בעולם ובארץ, ומי שמנסה לשנות זאת, בהחלט מתנכל להם.
כי בורות היא כח למנהיגים, וכל מי שינסה לשנות זאת יסבול רדיפות מהם.
ואמנם תנועת החרדים שנולדה במאה ה-16 כדי להילחם נגד התנועה החילונית, מי שלא שבר אותם משך 500 שנה, לא ישבור אותם כעת.
"מי לה' אלי" !!!