בוקר טוב. קמתי מוקדם. אני מצפה היום/ מחר

מינהר

New member
בוקר טוב. קמתי מוקדם. אני מצפה היום/ מחר

לארח את 3 הבנים שלי. יהיה שמח וצפוף. מה שלום כולכם? ואיך אתם תחגגו את יום העצמאות?

מינהר

New member
בפיזיותרפיה פגשתי לקוחה שלי שלעבר בתיווך. היא סיפרה

לי שקנתה דירה בבנין מרשים בשכונה חדשה, אבל חלק מן השכנים לא משלמים ועד, דירות שכורות וסתם חמקנים. הדירות בבנין גדולות ומפוארות. נדהמתי. קרו לכם דברים כאלה?

הדסהש1

New member
אני כבר שנים לא יוצאת בכלל בערב יום העצמאות לאף מקום

היו שנים שהבנות היו קטנותהיינו הולכים איתן לבמות בידור ברחבי הרצליה..
שעב4רנו ליהוד לפני 22 שנה השתנו החיים..כאן יש במה אחת לכל העיר..
צפיפות נוראית..ילדים קטנים בני נוער ומבוגרים אין מקום לזוז
מקומות הישיבה ליד הבמה בודאי שמורים לאנשים חשובים מהעיריה
ולא למבוגרים שלא יכולים לעמוד או להגיע בתחבורה הציבורית
כי הבמה נמצאת בשכונת הסביונים .מחוץ ליהוד הותיקה.( שכונה לא ותיקה
מאוד חדשה יחסית..והיה מי שהחליט ששם יהיו כל המופעים) לא חשבו מעולם
על התושבים הותיקים שנמצאים 50 שנה ביהוד ומגיע להם מעט יחס...
אמרתי זאת כבר שנים בפייסבוק של יהוד ולא הרימו את הכפפה למען התושבים.
אני לא מגיעה..הסתדרו ויחגגו בלעדינו...זה מרגיז וכואב יחד.כי בכל פינה שהיה
אפשרות לעוד במה הקימו מגדל...הנדל"ן חשוב יותר מכל דבר אחר..תאמינו לי שאם היתה לנו אפשרות לעזוב את העיר היינו עושים זאת בשמחה..אך המצב הבריאותו של בעלי לא משהו והוא חייב להמצא בקרבת תל השומר..זהו המצב .שיהיה יום עצמאות מהנה ומריח ריח של סטייקים למי שעושה מנגל..
אנו נאכל אוכל פשוט וקל..הכנתי כרוב לבן מוקפץ עם פטריות..מג"דרה שאני לא מכינה כל פעם רק מתי שפתאום מתחשק לי לשנות..יחד עם שציצל צימחי..השכנים כל שנה מכינים על הדשא מנגל..ולא חשבו לעולם להזמין את השכנים.זאת שכנות ארוכת שנים..

מינהר

New member
הדסה, תהני עם המאכלים שהכנת. אני בטוחה שהכרוב עם הפטריות

טעים. בהזדמנות תכתבי איך עשית. לא יפה מצד עירית יהוד שלא מקימה במה בלב העיר בשביל הותיקים. אני לא הולכת לבמה, כי ודאי יהיו שם נוער וילדים. אשב לראות את הטקסים היפים הערב בטלויזיה.
אדזה, נוגה, סימה, ניצת ופרינסס-- מה נשמע אצלכן?

אדזה 900

New member
הדסה

זאת הבעייה עם הקשישים,אין מי שירים קול וידרוש שידאגו להם גם כן מבחינת בידור,אצלנו העיר די גדולה וקשה להגיע לכל מקום אלא עם כן נוהגים ואז מתחילה בעיית החנייה.ובכלל קשה לטייל ביום עצמאות עם כיסא גלגלים אז עדיף להישאר בבית ולהנות מהטלויזיה עד כמה שאפשר.בקשר לכרוב עם פטריות גם אני מבקשת אם אפשר לפרט-אשמח לשמוע.

אדזה 900

New member
מינהר

נושא ועד הבית זה נושא די פרוץ.גם אני גרה בבניין עם חנויות שמשתמשות בחנייה של החצר של הבניין וכמו כן השירותים שלהם נמצאים גם כן בבניין ובכל זאת לא משתתפים בהוצאות ועד הבית.כששאלתי אחד מהם אם הוא משלם משהו הוא ענה לי בשאלה-את בוועד?אמרתי לא,אז מה את מתערבת הוא ענה לי ואז באמת זזתי הצידה כי אי אפשר לדעת אם מי יש לך עסק.זהו הכל גובל בהפקרות.

מינהר

New member
אדזה, עניין החנויות באמת לא בסדר. הן צריכות לשלם ועד

לפי מפתח מקובל.
מה שמזכיר לי שיעלי שלנו הלכה לתביעה נגד ועד הבית שלה והפסידה. תרבות הדיור לעולם בעד הועד.
אני מבינה שאת כמוני, חושבת לראות את הטקס בטלויזיה הערב.
ומחר? על האש?

אדזה 900

New member
ציפי

למרות שאת לא פה אני רוצה להשתתף בצערך על אביך עליו סיפרת כל שנה שנפל במלחמת העצמאות.האם גם השנה השתתפת בטקס הזיכרון ?,מקווה שיבואו ימים טובים .בייייייי.

למעלה