בוקר טוב! קמתי עם כאב מציק בשלפוחית

שושקפוץ

New member
בוקר טוב! קמתי עם כאב מציק בשלפוחית

השתן- עקצוץ מציק וצורך בלתי פוסק להטיל שתן. האם מישהו מכיר חליטה כלשהי שיכולה לשפר את המצב- אני נודעת על מיץ חמוציות, אבל אין לי... אולי איזה צמח אנטיביוטי?

0 אור 0

New member
כדאי להשיג

יש שני דברים שממש עוזרים למניעת התפתחות דלקת בדרכי השתן: 1. מיץ חמוציות (או כמוסות) 2. המון המון שתיה - מים. להקלה על הכאב אפשר כמובן לשתות תה קמומיל, ויש כל מיני דברים שטובים באופן כללי לדלקות כמו אורגנו - אבל האמת שההבדל בינם לבין חמוציות הוא גדול ושווה את המאמץ להגיע לסופר/בית מרקחת.

שושקפוץ

New member
דווקא אורגנו יש לי בבית- טרי וגם

זוטה לבנה, גרניומים זעתר קורנית לבנדר רוזמרין נענע ובזיליקו-משהו מזה יכול לעזור? ואיך להכין

bflygirl

New member
הכי טוב זה גם ללכת לרופא

וגם לשתות מלא מלא מלא מלא מים חשוב לשתות המון כי זה שוטף את החיידקים החוצה בנוסף
תה שן הארי מועיל מאוד אמנם לא טעים אבל יעיל, לחלוט 1-2 כפיות של עלים טריים או מיובשים בספל מים רותחים למשך 10 דקות עד 3-4 ספלים ליום. שן הארי משתן ומקל במקרה של דלקת בשתן.
וכמובן הבבונג/ הקמומיל שמצויין לכל דבר גם פה הוא מצויין, בתה יש לחלוט כ10 דקות 2 ליטר מים ל2 כפיות פרחי בבונג יבשים לשתות עד 3 פעמים ביום.
יש לשמור על הייגינה מרובה במקום, ולא להשתמש בתכשירים שעלולים לגרום לזיהום וללכת לרופא לקבל בנוסף טיפול מקצועי. רק בריאות ואהבה קרנושית

../images/Emo24.gif../images/Emo20.gifברוכה הבאה,שושקפוץ.......

צמחי מרפא בחליטה. סרפד-טוב להפעלה תקינה של דרכי השתן. צמח השבטבט-מרגיע את פעולת הכליות. מיץ דלעת-פועל פעולה מעוררת ומטהרת על הכליות ושלפוחית-השתן בבלנדר,או במסחטת מיצים,לסחוט את הדלעת,ולשתות 2 כוסות ביום.

ebony

New member
טוף דבר ראשון

לפני כל הצמחים תיגשי לרופא ותעשי בדיקת שתן יכול להיות שהשתן שלך חומצי מידי ואז חמוציות יעשו את המצב יותר גרוע... אחרי בירור יש שתי אפשרויות לקחת את התרופות שהרופא יתן ובד"כ הן יעזרו אבל התופעה תחזור כל כמה זמן או ללכת לנטורופת,הומאופט או כל אחד אחר בתחום שיכול לעזור ולבדוק מאיפה הבעיה נובעת... עכשיו כטיפול ראשוני אפשר אם הבעיה היא שתן חומצי מידי תנסי לשתות מים לא בכמויות ענקיות רק קצת יותר מהרגיל ולהוריד מאכלים חמוצים ,ציבעי מאכל וחומרים משמרים. אם הבעיה היא זיהום כי השתן בסיסי מידי תנסי תה חמוציות עם סירפד אפשר להשיג בכל בית טבע
אבל לא כטיפול כולל יש לגשת לאבחון וטיפול אצל מטפל מוסמך אבונית

0 אור 0

New member
את בטוחה???

לפי מה שזכור לי הצריבה בעת דלקת בדרכי השתן היא בגלל שהדלקת יוצרת יתר חומציות של השתן - יש מוצר בשם אוריקל שמיועד להקלה והעקרון שלו הוא הבססת השתן על מנת למנוע את הצריבה. לעומת זה החמוציות - למרות שמן - אינן קשורות לחומציות או לבסיסיות של השתן. מנגנון הפעולה שלהן זוהה במחקרים , והתברר כי יש במיץ החמוציות מרכיב שמונע מהחידקים להיקשר לדפנות שלפוחית השתן, ועל כן מונע התפתחות דלקת. מנסיון של משתמשות רבות - החמוציות מסייעות למניעה של התפתחות הדלקת עד כדי הגעה ממצב של מספר דלקות בשנה למצב של 0 דלקות במשך שנים. וכמובן מצטרפת להמלצה לשלב עם שתיה מרובה, ולמי שאינו רגיש - השילוב עם סרפד מוסיף חיזוק וטיהור של הכליות ודרכי השתן.

למעלה