בוקר טוב, קצת תמונות מהפריחה בגלבוע.
יוליקה Member מנהל 4/3/15 #3 איזה יופי של תמונות מהשכן שלי... שכן? כן! אני גרה למרגלות הגלבוע והוא משקיף עלי מלמעלה...
D deebeebee New member 4/3/15 #4 כשהייתי בכושר נהגתי להשתתף בצעדת הגלבוע, היום אני כבר לא יודעת אם ומתי הצעדה מתקיימת. בדרך כלל היא היתה מתואמת עם פריחת אירוס הגלבוע. לפי התמונה נראה שהוא כבר פורח.
כשהייתי בכושר נהגתי להשתתף בצעדת הגלבוע, היום אני כבר לא יודעת אם ומתי הצעדה מתקיימת. בדרך כלל היא היתה מתואמת עם פריחת אירוס הגלבוע. לפי התמונה נראה שהוא כבר פורח.
מ מינהר New member 5/3/15 #7 אתמול ראיתי בערוץ 1 את התכנית על אפרים קישון. היו קטעים ממערכונים נבחרים שלו, על הבונבוניירה, על תעלולי המכס, קטעים מסאלח שבתי ומתעלת בלאומילך. היה נחמד לצחוק.
אתמול ראיתי בערוץ 1 את התכנית על אפרים קישון. היו קטעים ממערכונים נבחרים שלו, על הבונבוניירה, על תעלולי המכס, קטעים מסאלח שבתי ומתעלת בלאומילך. היה נחמד לצחוק.
ע עמיקם10 New member 5/3/15 #8 לקישון היה מבט מבדח על החיים.והשוטר אזולאי הוא דמות מיתולוגית.היו לא מספר נפילות בעיקר בנוגע לקטעים בפוליטיקה.מה שמראה שזה היה טוב הוא שחוזרים ומציגים מחזות שלו.
לקישון היה מבט מבדח על החיים.והשוטר אזולאי הוא דמות מיתולוגית.היו לא מספר נפילות בעיקר בנוגע לקטעים בפוליטיקה.מה שמראה שזה היה טוב הוא שחוזרים ומציגים מחזות שלו.