בוקר טוב. קראתי בדהמרקר כתבה על המחירים

מינהר

New member
בוקר טוב. קראתי בדהמרקר כתבה על המחירים

היקרים של חלקי החילוף לרכב, וש 50% מרווחי היבואנים הם מחלקי החילוף.
סיפרתי אני חושבת שטויוטה לקחו ממני 350 שח על מכסה פלסטיק לפנס, בגודל צלחת קטנה. עלות של זה צריכה להיות 10 שח לכל היותר.

אדזה 900

New member
סבתא,הדסה,מינהר

רוצה לעדכן אותך כי עכשיו גם אני מעודכנת,זכאים לקבל תעודת אזרח וותיק נשים מגיל 62 וגברים מגיל 67 .התעודה מגיעה באופן אוטומטי כחודשיים לאחר קבלת הקצבה .לצורך בירור ניתן להתקשר לטלפון 026547025 כל יום בין השעות 8.00 עד 16.00מקווה שהועלתי במשהו.
להדסה כל הכבוד על יחסך לאביך זה לא מובן מאליו והרבה בריאות לשניכם.
מינהר-ידוע שצריך ללכת ללחפש בין המוסכים את הזול ביותר.לפעמים זה מתבטא במאות שקלים ולפעמים איןבררה ומשלמים.בבעייה שתגלתה במזגן באוטו של הבן רצו במקום אחד 3000 שח ובמקום אחר 600.בסך הכל הבדל קטן מה?

מינהר

New member
נוגה, את מוזמנת להמשיך להיכנס, ולספר

מה נשמע אצלך. תודה על התגובה שלך בשרשור אתמול בעניין הדגל והנוף.

נוגהה1

New member
עסל שיש לי אופי טוב, אני לא מקטרת ולא מתלוננת לא מבקרת

לא נכנסת לשני לקישקעס אוהבת אנשים טובים יכולים להיות מלומדים או לא
לא איכפת לי העיקר שיהיו טובים ולא רכלנים
בצל היתה לי דלקת בקיבה ועכשיו יש לי דלקת בעינים
ובצל -כנראה שיש לכל אזרחי המדינה , מצב קשה אבל לא נכנסת לחרדות
אני דוגלת באימרה מה שצריך לקרות ממילא יקרה אם אפחד או לא,

אדזה 900

New member
נוגה

אוהבת אנשים כמוך שלא עושים מכל זבוב פיל.ניתן להתגבר על הרבה דברים עם מזג נינוח,כל רפואה ממליצה על חיוך ולא לקחת ללב דברים שיכולים להרגיז אותנו,אז למה אנחנו דווקא שמים דגש על דברים שליליים ומבקשים לשנות את כל אחד כרצוננו?אם נעשה זאת באהבה ובכנות נוכל לקבל הרבה יותר סימפטיה ואיכפתיות .בעבר למדתי ממאמנת שמאד קרובה לליבי שכל אדם ויהי המושלם ביותר צריך קודם כל לבדוק את עצמו ולא לחשוב שהוא מושלם,לכל אדם הזכות לטעות והיכולת לתקן את הטעויות שלו.חבל שאנשים שוכחים את מה שלמדו וחוזרים על אותה טעות כל פעם מחדש.

מינהר

New member
נוגה, החלמה מהירה מן הדלקת בעינים.

כל הכבוד על האופי הטוב.
בעניין רופא עינים טוב יש בפתח תקווה --דר' בן ניסן, דר' קוגלר. ובכללית רוטשילד לי עזר רופא עינים ערבי בשם דר' עומר לווא. אחרי שרופאים צמרת לא עזרו לי.
תצליחי.

למעלה