בוקר טוב, קשה לפתוח אתרי חדשות

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב, קשה לפתוח אתרי חדשות

האם כולם חולי מין??? האם הפכנו לחיות במקום בני אדם???

יולדת בירושלים התלוננה שהוטרדה מינית על ידי רופא בעת מתן אפידורל

יולדת בבית החולים שערי צדק בירושלים התלוננה כי בעת מתן אפידורל הוטרדה על ידי רופא. המשטרה פתחה בחקירה.

מבית החולים נמסר כי הם משתפים פעולה עם המשטרה. הנהלת בית החולים החליטה להשעות את הרופא עד למיצוי החקירה.

.....

חשד: ביצע מעשים מגונים בצעירות ליד אוניברסיטת תל אביב

שוטרי תחנת תל אביב צפון עצרו גבר בן 35 בחשד כי ביצע מעשה שוד ומעשים מגונים בצעירות. בחודשים האחרונים דווח למשטרה על כמה מקרים של תקיפה מינית ומעשים מגונים שביצע החשוד ברחובות הסמוכים לאוניברסיטת תל אביב.

על פי החשד, ביום שישי הוא שדד מצעירה את הטלפון הנייד שלה וביצע בה מעשה מגונה. שוטרים איתרו את החשוד, והוא הודה בכמה מקרים. הוא יובא לבית משפט השלום בתל אביב לדיון נוסף בהארכת מעצרו.

.....

בת 13 מת"א התלוננה: שבעה נערים אנסו אותי
פרשה חדשה של אונס קבוצתי: שבעה נערים, בני 13 עד 17 מבית ספר יוקרתי בת"א, חשודים כי אנסו בת 13 מבית ספר אחר בעיר. במשטרה הגדירו זאת כ"שיטת חבר מביא חבר". הם נעצרו בבתיהם הבוקר, לפני שיצאו לביה"ס (חדשות)

וכל זה רק במבזקים....

הדסהש1

New member
המצב נהייה גרוע מיום ליום..או שהגברים נהיו

חמים יותר...זה כבר מסוכן...

עמיקם10

New member
בהנחה שמ. לא מעלילה מישהו לא היה בכיתה

כשלמדו לחבר אחד ועוד אחד.

מי שאשם זה רק חינוך הורים ומערכת הענישה

הילדים לומדים שמותר להם הכל והם הדבר החשוב ביותר מכל המשפחה. זה מה שמפמפמים להם כל הזמן, החל מ-"הטיול בשביל הילדים" ועד "הילדים יקבלו הכל".
וזה נגמר במערכת ענישה עלובה ואומללה, כאשר השופטים שוכחים את האימרה השנונה:"מי שמרחם על אכזריים, מתאכזר לרחמניים".

יוליקה

Member
מנהל
פרשת המין: סילבן שלום מסר גרסתו כשעתיים

סליחה???? מה יש למסור גירסה במשך שעתיים אודות אישה
שלטענתו הוא בכלל לא מכיר אותה????

עמיקם10

New member
הבן אדם מבקש להיות נשיא ונחשף ואז

מסתתרים מאחורי נימוק של התיישנות. קוראים לזה סיכול ממוקד.[עודד בפוליטיקה] וזה אחרי שכבר אחד מהמפלגה שלו התנהג כמו חזיר. אולי הם התחרו ביניהם בדפוס של התהנגות דומה. במלון. בניצול מרות. זה לא אני ולא אתה..הוא רוצה להיות נשיא. שיילך הביתה. שיגיין את הפרחה שלו שעשתה שמונה ניתוחים ונראית קצת אחרת.. לא הספיק לו הכסף שלה. בושה וחרפה. למדינה. שישלם פיצויים למתלוננת. לשנות את החוק של התיישנות אם זה נוגע למי שרוצה להיות נשיא או שר. למה לא בדקו את ההיסטוריה שלו במשרד המדע ומינו אותו הרי במלון ראו מי מגיע..לא מכיר לא יודע..אולי הוא כבר סנילי..
מנסים להשתיק..היועץ כבר סוגר את התיק.

עמיקם10

New member
דרוש חוק - מחיקת רישום במלון רק של אישי ציבור

שלא יהיו ראיות משפטיות.

יוליקה

Member
מנהל
לא מעניין אותי אם היועץ המשפטי סוגר את התיק

לא מעניין אותי אם היועץ המשפטי לממשלה סוגר את התיק או לא... אותי מעניין האם היא עבדה בלשכת השר... והאם בתאריך שהיא אומרת הוא אמנם היה במלון.... הוא אומר שאינו מכיר אותה.... אם היא לא עבדה איך היא יודעת שהוא היה במלון???? ואם היא כן עבדה....אז סילבן משקר שאינו מכיר אותה!!!

עמיקם10

New member
ההתגייסות הכללית של אנשים להגן עליו בניגוד

להתנפלות על הבדרן מארץ נהדרת- מראה על הסביבה- הכי הרבה.
בושה למדינה. קודם הנשיא ואחרי זה המועמד לנשיא. בן אדם שלא יודע לחבר אחד לאחד..שאם היה דבר כזה אז כעת יש סיכוי שזה יתעורר-אז למה היא לא אמרה-קודם - כמו בגן ילדים. לא ברור למה היא לא אמרה.? מה לא ברור. עוד נשיא שמשתין מהמקפצה נשיא זיין.? מה לא ברור. ?
עוד לא עברו שעות וכבר עורכי דין מחפשים איך הכל ישן לא חשוב. שר בישראל שניצח במקום הראשון במפלגת השלטון- שרוצה להיות נשיא..ובאה בחורה ואומרת היה ככה וככה. לאחר המקרה הקודם כשמאחת עשו זונה ואחרי שאודליה כרמון סיפרה מה היה ועל מה היא העידה בדלתיים סגורות שאת זה בכלל לא פרסמו- עד שהיא הוציאה ספר כדי שאיזה שהיא אמת כלשהיא תובא לדיון- אז שוב הדיון חוזר לימים הראשונים של מסיבות העיתונאים של קצב שעל הבוקר עניין אותו רק מה צבע התחתונים של אלף. וסליחה שאני חוזר לפרטים אבל הצביעות וההיתממות והנסיון להשקיט כשהדס שטייף- העיתונאית היחידה עם ביצים- עומדת על שלה-.ועל הסיפור מנסים לפסול את המכונת אמת- כי זה מה שחשוב. מנהיג בישראל- לא מתבייש לא מתראיין כאילו לא מדובר בו. חבריו למפלגה בכלל נעלמו. איפה לימור איפה ביבי איפה כל האלה שמובילים אותנו באף כבר שנים. וידעו יותר מאיתנו.

עמיקם10

New member
מי שרוצה להיות נשיא צריך לשאול את הנשים

שהיה איתן בקשר אם הן מתכוונות להתלונן. גם אם הוא שכח מתברר שהן לא.

ישראלים גם לא יודעים לשקר.....

ולא משנה כמה בכירים הם יהיו.

איך סילבן הטיפש טוען שלא מכיר אותה כשהיא עבדה בלשכה שלו ?
אפילו עבריין אידיוט יודע לא להכחיש הכרת מתלונן שידוע לכולם שהם מכירים.

למעלה