בוקר טוב רגוע שקט ומהנה לכולם

Food911

New member
GOOD MORNING ISRAEL ../images/Emo104.gif

פוקסי בוקר טוב, התמונות מהממות
גם אני מחכה לקפה ועוגה (נירה)

wan

New member
בוקר טוב פוקסי בוקר טוב סובב עולם

איזה ציורים יפים פוקסי.. כשתחזור הסבר בבקשה.... נירה מחכה לקפה.... נו אז מה אם צריך קצת לנקות? לא בעיה תאמיני לי... קצת "ז'וואל"חחחח הכל יוצא חדש... את הכסאות פוקסי כבר הוריד... אני מחממת את הבייגל. אז שיהיה יום נפלא. ומאקי אני מחכה לתשובה.......אז מה אם חזרת מאוחר? לכולם וגם למנהלות.....שמבקרות פה לעתים.

wan

New member
פוקסי איזה דגים זה אצלך בבית?../images/Emo19.gif

והתמונות משהו..אוהבת מאד...

פוקסי99

New member
האקווריום שלי

כן זה האקווריום אצלי בבית הוא מכיל 400 ליטר. הדגים אכן גדולים מאד בערך בגודל קרפיון של שבת. יש שם שני פאקויים(מהמשפחה של הפירינאה) 2 אוסקרים דולפין טורף אחד ודג מנקה אחד אני מקווה בקרוב להחליף את הפאקויים בדגים אחרים מיכוון שכל דג חדש הם אוכלים לי. ואז להוסיף עוד דגים ההובי שלי שאני מקדיש לו זמן עכשיו הוא סחלבים הם גדלים לשמחתי לתפארת. בעוד חודש אתחיל כמו כל שנה בגידול דלעות מזרעים אשר אני מקבל מכל העולם בכל הצבעים והצורות. ובכל השנה אני נהנה לגדל פפיות גם מכל העולם ופלפלים חריפים. נו תגידי את. החיים זה לא כיף אחד מתמשך. ככל שנבלע את מטעמי החיים בביסים יותר גדולים יותר נהנה אההה שכחתי יש לי כלב בוקסר זקן אבל מקסים. ובבוקר כאשר אני יוצא לחצר כל חתולי הרחוב באים לברך אותי בבוקר טוב מתחכחים לי ברגליים. כמובן שגם אותם אני לא מקפח. כל טוב ולהקפיד רק להנות ממה שקיבלנו. פוקסי

wan

New member
חכי הלבנה גם מגיע תקראי לזוי היא

מתה על לבנה...
אוי היא בדרך בעצם לא? שתגיע בשלום מחכים לחום לבה כאן.

Food911

New member
זיוי מחר בבוקר אצלנו יוצאת ../images/Emo160.gif

מלוס-אנג'לס. גם אני אוהבת לבנה עם זעתר ושמן זית

wan

New member
מחכים לה ול מלא זעתר שמן זית ולבנה

בדרך... יש לקנות לבנה אצלך. או שאת מכינה לבד? אני מכינה לבד...

princess gina2

New member
בוקר טוב וואן ../images/Emo185.gif

איך שמתאים לי הבייגל הזה עכשיו פתאום בשעה הזו נפתח לי התאבון... 10 וחצי בלילה אוי ואויי... אז בנתיים אני שותה תה פטל ללא סוכר. שיהיה לך יום טוב.

wan

New member
ידעתי שתראי את הבייגלה שאת ../images/Emo24.gif

אוהבת..כאלה כמו שאפינו ביחד אצלך על ההר הירוק תמיד.... תכיני מלא קמח.... המיקסר מגיע...חחחח ככה אני אוהבת אותך

למעלה