בוקר טוב רחובותים..

j i m m y

New member
בוקר טוב רחובותים..

יום שבת .. מה רחובותים עושים ביום שבת ? לי היה פעם , ממש מזמן מנהג כזה כל בוקר שבת לטייל במקומות המבודדים של רחובות.. כמו ליד בית הקברות בצפון העיר, או מאחורי הפקולטה, יש שם שטחים מדהימים וירוקים רחוקים מכל דבר אחר.

Weird Eyal

New member
חלק מהרחובותים היום

מפגינים בצומת בילו כי הדתיים רוצים שיסגרו את המקום בשבת...... אייך אני יודע?. רינוש אהובתי בנוער מרצ והיא מפגינה שם

yoavl1

New member
בוקר אור רחובות

שימו לב כמה מעט ירוק יש במרכז העיר רחובות של תחילת שנות ה-2000.... איפה כבר יש לטייל?

yoavl1

New member
אבל........

קחו 100 שנה אחורה ותראו...... ככה נראינו אז .

טיול של שבת

הולכים בשדרות ירושלים עד הסוף. מגיעים לתוואי העוקף המזרחי החדש, ויורדים ממנו לכיוון רמלה. יש שם כל מיני שבילים לג´יפים או להולכי רגל. אפשר ללכת מזרה לכיוון צאהלי הבדוואים שליד רמלה, ואפשר ללכת לכיוון דרום מזרח (בערך לכיוון כביש ביל"ו - רמלה) ואח"כ לפנות מערבה בחזרה ולצאת מהטבע בחזרה אל קרית ההגנה. בשבתות עם שמש, יש שם אוויר טוב ונקי, ריח של אב וגם קצת פריחה.

MelodyClark

New member
נכון...

לי ולאחי היה מינהג דומה את כל ימי השבת שלנו בילינו במשחקים באחוזתו של וייצמן. המכונית... הבריכה הריקה...כדור-סל בין שני הקירות, ורכיבה על השיחים הרכים שמסביב לבית.. היום, עלי להסתפק ברכיבה על ג´ורג´ הסוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yoavl1

New member
הסוס? אז ככה קוראים לזה היום....

הכל ברוח טובה, הא?

j i m m y

New member
עזבי את אחיך.

בואי נצא ביחד לטיול של שבת בבוקר.. אין כמו זה. מחכים לך שתחזרי

James lambeer

New member
אתם כבר מכירים ממקודם?

או שהפורום הזה גורם לאנשים להתחבר?

Big 7

New member
פעם בשבת...

בחוץ עם חברים...עכשיו ניתקע בבית עייף ובאינטרנט..באסה.... מה הדוסים רוצים ליסגור את בילו בשבת?!...אז מתי ילכו לבילו זה היום היחיד שאפשר ללכת ולהנות שם...מה ניסגר איתם?אסור ליקרוא עיתון בשירותים,בשבת בילו סגור,אסור להם להיסתכל על כוסיות(לא צוחק),הם הולכים 80 פעמים ביום לבית כנסת,הם צריכים לעשות קרחת ולא להוריד את השער שעלייד האוזניים...הישתגעו אולי שיסגרו לנו תמדינה בשישי שבת ויאסרו לכולם ללכת לבחוץ?..הישתלטו לנו על המדינה,פעם ספרתי את החנויות של הדתיים ברחובות זה היה 24 של דוסים 8 של רוסים ואיזה 11 חנויות רגילות.. והשכונות...2 שכונות רוסיים,5 שכונות דוסים ונישאר איזה 2 שכונות של חילוניים...זה פחות או יותר ככה....

Weird Eyal

New member
ככה זה כשיש לך ממשלה

שנותנת לדוסים לעשות מה שהם רוצים תוך 10 שנים יהיה כאן יותר גרוע מאיראן

Big 7

New member
10?אם הם ירצו הם יהפחו את הארץ

לגהנום אפילו מחר...ראית חדשות אתמול?8 שרים מש"ס היתפתרו לחופשה קצרה אחר כך חזרו בתור "שרים חדשים" ועל כך הם מקבלים 2,000 שקל תוספת... במדינה אין כסף...והם מקבלים יותר ויותר....

Weird Eyal

New member
אני רק יודע שבשלב מסויים

אני לוקח את רינה ועוזב את הארץ הזאת....... הילדים שלי לא ידגלו באיראן

לטייל נשמע טוב

האמת שברוב השבתות האחרונות נשארתי בבית, אבל היום אולי באמת אני אצא לטייל, לא יודע אם דווקא ברחובות, אולי באיזור חולדה. לרוב כשאני מטייל אז זה באיזור גן הפקאן ומאוחרי בית הנשיא, אבל עכשיו בונים שם
וכל האיזור השתנה.

yoavl1

New member
נכון....בונים וזה כבר לא כיף...

פעם בתקופה שהייתי בן 16-17, היינו הולכים כל החבר´ה מהתנועה, ועושים קומזיצים בגבעה שליד גן הפקאן, אבל עכשיו? מלא בוץ שם וכל האזור בתהליך בניה. נגמר הכיף

כן גם אנחנו היינו עושים קומזיצים שם

אבל היום גיליתי אלטרנטיבה נחמדה מאד, היום היינו בגבעות הכורכר של נס ציונה, ממש קרוב ומדהים להיות שם, שקט ויש נוף יפה, וגם יותר טבע יחסית לאזור של גן הפקאן.

yoavl1

New member
אני אקח את זה לתשומת ליבי

אבל יותר לקראת תקופת הקיץ...

man20

New member
חבריה..

אני בתור דתי...סבבה לי עדין לצאת מידי פעם לפרדסים בסוף רחוב ההגנה.. בזמן האחרון שהייתי ברחובות שמעתי שיש כל שבת חבריה שאינם שומרי מצוות שהולכים להטיס טיסנים בכביש עוקף מזרחי החדש..מאחורי המוזאון הזה...(ברח לי השם)איפה שהיו עושים את התחמושת לפני קום המדינה...נידנה לי מכון אילון אז שם מטיסים טיסנים במופעים מרהיבים... למי שלא מבין מאיפה לי כל זה אז הם מטיסים גם ביום שישי אחר הצהורים זה דבר מגניב... אני אישית ניתפסתי לג´וק הזה ופה בניו יורק יש לי טיסן מגניב.. אז לכו תעשו חיים ביום החופש השבועי שלנו..(עוד יבטלו לנו אותו...) למי שמעונין יש תמונות בפורום צילום שאני מפרסם ממנהטן במוצ"ש שבוע טוב וחודש טוב.. (הידעתם?? ראש חודש שבט זה ראשי תיבות שהיה בשורות טובות) אוהב את כולכם... הישראלי הגולה... נ.ב. עוד תמונה שמין הסתם לא תיראו ליד סלון שרית או אחד סלוני הכלות ברחובות

למעלה