בוקר טוב רחוייבות

עופר37

New member
בוקר טוב רחוייבות

כפרה על פורר..דואג לעשות לנו היום מדרכות נאות ברחוב ועמודי תאורה מעוצבים.. אה נכון יש בחירות וואלה,חשבתי שזה סתם טוב לב ותפקיד אלמנטרי של ראש עיר. לא משנה .........לוקח את המילה כפרה חזרה.. חיחיחי.

מיאו

New member
לא שהאופציות שלי יותר גדולות....

לי יש את רון החולדה חולדאי. נו שויין... היום קיבלתי את פינקס הבוחר שלי לבחירות בסוף החודש. קיבלתי ממש קל"ב נתנו לי לבחור בבית ספר ליד שנקין... עכשיו רק נקווה שיהיה יום יפה באותו היום. אני זוכרת סיסמא מגעילה לפני החירות של שוקי "שוקי יפורר את רחובות". לטעמי ולדעתי הוא עושה יופי של עבודה, חוץ מזה שאני מתה עליו אבל זה בלי קשר וקצת כי אני משוחדת

yoavl1

New member
את ממחזרת חומר, מיאו...

הסיסמה הנכונה היא "אסור לפורר את רחובות" כאשר בין המילה ´אסור´ לבין המילה ´לפורר´ יש כזה משולש פתוח כזה, שבא להראות על תוספת של מילה בין שתי מילים, והמילה הנוספת היא ´לתת´, על מנת ליצור דו משמעות שכזו... והסטיקר הזה יצא בסוף 1993, לפני הבחירות בהן נוצח עו"ד שוקי פורר ע"י יעקב סנדלר , שתמך ,אגב, ב-1998, בפורר עצמו, אף על פי שהאחרון רץ עם הסיסמה "צריך מהפך ברחובות" - אתם קולטים? סנדלר היה בעד מהפך של עצמו... How Ironic... בוקר טוב

עופר37

New member
סנדלר

וכיום סנדלר,תומך נלהב של נעמי בלומנטל ,,,,,,אז"אשמור על זכות השתיקה"!!!

yoavl1

New member
סנדלר תומך של נעמי בלומנטל??

נשמע לי ממש מגוחך, בעיקר לאור העובדה שסנדלר ניהל את מטה הבחירות של ח"כ חיים רמון ברחובות בהתמודדות מול עמרם מצנע ומול פואד. אבל אולי יש הכרות אישית ביניהם, אז אי אפשר לדעת... מאיפה לך המידע הזה?

עופר37

New member
אמש בטלוזיה

סנדלר יצא בחרירוף נפש להגנתה של נעמי.....אגב..לזה שיש בברל´ה אתמול בערב...ד"ש מאילנה

yoavl1

New member
וואט דה פאק?

למה סנדלר היה בטלויזיה? ועוד יותר למה הוא יצא להגנתה בחירוף נפש? מה נסגר איתו?

עופר37

New member
סגירה

הוא היה ראש עיר טוב כמו שאחיו היה מאמן כדור-יד טוב..דהיינו בטטה....

yoavl1

New member
אחיו היה מאמן כדוריד?

איזה מהם? יהודה או נוני? אני יודע שיהודה היה מורה לספורט בקציר, ואולי בעצם הוא עדיין שם. אין לי שמץ... אבל יעקב עצמו היה קפטן נבחרת ישראל והפועל רחובות בכדוריד... כבוד!!

so called osnat

New member
יהודה עדיין בקציר.....

ולמרות שהוא לא מלמד אותי, הסיפורים עליו...אממ....לא כאלו חביבים

מיאו

New member
אוי אני באמת מתנצלת...

אוי לבושה !!! כזה חוסר בקיאות.... הוא חבר כל כך טוב של ההורים שלי ושל המשפחה עד שמעולם לא ראיתי בו ראש עיר, רק בן אדם. וכשהוא כבר היה ראש עיר אני מזמן עזבתי את רחובות. קאפיש?

עופר37

New member
משוחדת

להיות משוחד לפורר ממממממ לא לטעמי....אלך בערב ליודה ולניר להתלונן עליו....

kuri

New member
שוקי

מישהו יודע תחת איזה שם שוקי נמצא בפורום??

למעלה