בוקר טוב-רמת מתאגרפים במשקל

cronic1

New member
בוקר טוב-רמת מתאגרפים במשקל

עד 82 ק"ג. איך המתאגרפים בארץ במשקל בינוני כבד? האם יש קרבות אגרוף טובים? האם יש עתיד במתאגרפים במשקלים הללו? כל הזמן שומעים על מתאגרפים במשקלים קלים מקס' עד 73 ק"ג,מי הם המתאגרפים היותר כבדים באגרוף תאילנדי ואגרוף קלאסי?

אני יכול לדבר על המקצועני...

אנחנו כרגע בחיתולים ובונים מתאגרפים. הרמה כל הזמן עולה, וככל שיעשו יותר קרבות בזירה ככה הרמה יותר תגדל, ויהיה אפשר לקדם את המתאגרפים מבחינה עתידית למקומות יותר גבוהים. מה שבטוח הוא שהקרבות תמיד מענינים! יניב

cronic1

New member
יש לכם מתאגרפים גדולים

או כמו תמיד ילדים קטנים במשקלי זבוב ותרנגול? הכי טוב להשקיע בילדים בתחום האגרוף הם דור העתיד,אבל להעמיד לוחם ברמה גבוהה צריכים סבלנות והתמדה. הרבה ילדים פורשים לאחר זמן מה,ואצל הנוער בעיקר אלו שמתגייסים מתנוונים ונעלמים מהמפה. במכון שבו אנוכי מתאמן יש שני לוחמים חזקים שכעת בצבא דבר שפוגע בכושרם ומי יודע מה יהיה כעבור 3 שנים. איך אתם בונים מתאגרפים יניב? אתם הולכים ומחפשים את הכשרונות גם בשכונות?

cronic1 ...

אנחנו לא מחפשים אותם ברחוב. הכשרונות מתגלים במהלך האימונים הסדירים... איך בונים מתאגרפים זאת שאלה שהתשובה שלה צריכה להכתב במאמר שלם, אבל אף מאמן לא יתנדב לספר את סודותיו... צריך לדעת איך להחזיק את הילדים הרבה שנים מבחינה של עניין, ברור שהרוב עוזב ככול שהדרישה נהיית יותר ויותר קשה (דרגות) - אבל מי שנשאר אלו האיכותיים ביותר בברכה יניב

cronic1

New member
צר לי אך אין לי טלויזיה

אני ניזון משמועות והבנתי שהמתאגרפים הם בעיקר במשקלי ביניים אין מתאגרפים ברמה במשקלים בינוני כבד ומעלה. אכן?

יש גם וגם...... ד"א....

הגיע הזמן לרכוש טלויזיה הקרבות שתראה הן ביורוספורט וכו... יעשירו אותך מאוד וחבל שאתה מפספס! יניב

cronic1

New member
יניב דברתי על מתאגרפים מהארץ

אני יודע שיש בחו"ל ענקיים במשקל של טרקטור שרק מלהסתכל בהם אתה מרטיב. הבנתי שבארץ הכשרון מתמקד במשקל עד 73 ק"ג.

lironmarko

New member
פעם בלחמ"ש תחת אלי אלימלך היו כבדים

אחד מהם היה המאמן שלי :) 90 קילו של תותח ... הפרטנרים שלו היו גם סוסים כבדים וחזקים ! היום הלוחם הכי מוכשרים וכבדים שפעילים בארץ זה אלדד לוי , רן נקש ,וחיים גוזלי לירון

RoyceGracie

New member
../images/Emo127.gifנצל"ש

למה בתאילנד, כשהמתחרים חוזרים לפינה שלהם, המאמנים מחזיקים אותם מאחורה מתחת לידים ומרימים אותם באוויר ? ד"א, צפו לקרב מדהים ביום שבת בלוחם המובחר- סרטונים

dascalu jacob

New member
כדי לסייע בהגדלת נפח בית החזה

זה חשוב בנשימה בין הסיבובים. יש את שרירי הנשימה וכאשר מרימים ידיים גבוה עוזרים להכניס יותר חמצן לריאות.

למעלה