בוקר טוב רענן ונעים הזריחה היום ב5.44 והשקיעה

יפית מן

New member
בוקר טוב רענן ונעים הזריחה היום ב5.44 והשקיעה

בשעה 5.08 מחר מתחילים להגיד ותן טל ומטר על פני האדמה מחר ז.חשון שאלת הגשמים והנה אתמול התחיל היורה והכל בזכות הצדיקים שבדורינו אשרכם ישראל ואני ממהרת לצעדת יומי הידד לכל הצועדים וכן לאמהות שעסוקות עכשיו בלשלוח ילדים למסגרת לכולנו המשך יום נעים ישועות ונחמות.חורף בריא לכולנו..ונאמר אמן..

didimiri

New member
השכמה מוקדמת

יופי יפית על התזכורת, נכון מחר מתחיל החורף הרשמי, ומחר זה יום האזכרה לאבי ז' חשון איך הזמן רץ כבר חלפו כמה שנים, וזו אני מרים שהתכתבתי איתך במסר. יום טוב לחברי הפורום, ואני ממש אבל ממש לומדת כאן הרבה למרות שאני בגיל האמא שלכם. יום נהדר לכולם.

יפית מן

New member
ראשית ברוכה הבאה מרים יקרה טוב שמצטרפת עוד

סבתא לפורם חשבתי שאני זקנת הפורם והנה מצטרפת עוד משהי שבגילי ברוכה הבאה פורם כזה לא תמצאי בשום מקום נשים,וגבר בראשינו,מקסימות מפרגנות בלבוסטעס אחת אחת שאני צריכת ללמוד מהם!ימות המשיח ,האפרוח מלמד את התרנגול ראית דבר כזה?הכל בזכות החברותא הנהדרת והצטרף אלינו הרב רונן המכובד וגם אידישקיט יש לנו אז מה צריך יותר בן-אדם? ועכשיו חצילים ופילפלים 2 חצילים גדולים 1.בצל 2.גמבה 1 פלפל ירוק בהיר 2-3 שיני שום 2,כפות רסק עגבניות כפית שטוחה מלח 1/3-1/2 כוס חומץ 1,כף סוכר/תחליף לכף סוכר (ספלנדה,או סוכלרוז) אופן ההכנה חתכי את החצילים לארבע לרוחב,חתכי כל 1/4 לרצועות,פרסי בתבנית על ניר אפיה. רססי מעט תרסיס שמן ואפי כ-3/4 שעה בחום בינוני כ-180 מעלות -פרסי את הבצל,הפלפלים ושיני השום,אדי עם קורט מלח על להבה נמוכה -כ-30-40 דקות עד לרכוך. -הוסיפי את החציליםהאפויים לסיר הוסיפי את שאר התבלינים ובשלי יחד עוד 15-20 דקות דיאטתי וטעים שווה לנסות

יפית מן

New member
ועכשיו דגיםלשבת טעים מאוד

דג סול במעטה ירקות 2 פרוסות ,דג סול מושרה עם מיץ לימון -ומלח-להשריה בצל גדול1-2 1,שן שום-לבחירה 1,עגבניה 1,פלפל ירוק בהיר קורט מלח 1-כפית שמן זית אופן ההכנה טפטפי על הדג מיץ לימון ומלח והשהי אותו לחצי שעה. בינתים,פרסי דק את הבצל להשום,העגבניה והפלפל. מרחי את השמן במחבת,אדי את הירקות עם מלח על להבה נמוכה עד להתרככות הירקות. שטפי את הדגים,הכניסי אותם למחבת טגני את הדג כ-5 דקות עד להזהבה,הפכי את הדגים לצידם השני עם הירקות שנדבקו וטגני עוד מספר דקות להזהבת הדג(אוכל דיאטתי וגם טעים וקריספי)

יפית מן

New member
רפואה שלמה לאבא מאיושי

שבת היא מלזעוק ורפואה קרבה לבוא מאיושי שאביך יחלים במהרה

למעלה