בוקר טוב! רציתי לשתף אתכם.....

בוקר טוב! רציתי לשתף אתכם.....

ב............. חזרתי אמש מפעילות מהנה באיזי שפירא ברעננה ,הורים וילדים וגם אחים. [ילדים מהחינוך המיוחד ] הצגתי בפניהם הצגה שכתבתי [לא היה הרבה מה לכתוב] סיפור שמשתנה בהתאם לגיל הקהל. ובכן אור היא ילדה שחולמת להיות קוסמת כל קסם שהיא מנסה נכשל. בלילה נרדמת אור וחו.............למת..... וכאן מופיע הירח בנעימת קסם ומפזר על אור אבקת קסמים.... אור מתעוררת [יותר נכון אני דבי מתעוררת עם תחפושת תואמת לאור ואני אור גדולה] עם שיר מקסים "שלום לכם קהל נפלא , חג החנוכה הוא נהדר לכם הכנו הפתעות ,קסמים ונפלאות..חנוכה חנוכה..."שיר קצבי ומקסים. וכאן אני מובילה את הילדים במסע קסמים אל סמלי החג כדי לחגוג את מסיבת חג החנוכה. הסופגניה בתוך סיר קסמים אמיתי החנוכיה משתלבת עם המיטה הנר בתוך שק הפלא הכד מסתתר בתיבת פלאים הסביבון הענקי נרדם לו בקופסא גדולה ומרשימה שמונחת לה בצד וכך עם שירים מקסימים [רובם של יעל גזית שקד ונוסטלגיה] אניגם מראה קסמים וגם מפעילה נר מדבר,סופגניה מדברת ,חנוכיה מדברת סביבון וכד... הילדים כל כך נהנו וההורים גם . כייף להתנדב מדיי פעם זה כל כך מחמם את הלב. שיהיה לנו בוקר נפלא ויום טוב דבוש

תזכי לברכות. אני מתנדבת שנים ב

אגודת אקי"ם. והשנה בחנוכה החלטתי לנסות תאטרון צלליות. למי יש חומר על צלליות ? איזה תאורה אני בונה ומה המרחק של התאורה מהבמה? זה נושא שמרתק אותי המון זמן. תודה רבה לכולם הנסיכונת הקטנה

שכחתי לפרגן,המשיכו כולם לצלם ול-

ולהעלות תצלומים של בובות והופעות אני כה מאושרת לצפות בשפע הרעיונות וההסברים יותר טוב מכל הספרים שבקושי יש.
הנסיכונת

נגהלי

New member
ושכתי להסביר.. אז ככה-

התפאורה בנויה על פרספקס (כך אומרים? וו'אלה- לא יודעת.. פלסטיק שקוף
), עליו מודבים הצלליות ממפל וצלופן צבעוני. באשר לדמויות עצמן- גם הן עשויות ממפל שחור וצלופן צבעוני. את החלקם שרציתי שיזוזו סידרתי עם סיכות מתפצלות ואת השאר את רואה בתמונה. בהצלחה! דקלה

נגהלי

New member
ודבר אחרון.........

אל תיבהלו מהיד השעירה... היא של הבעל החמוד שלי. (והשעיר שלי..). שנינו מופיעים יחד.

נגהלי

New member
../images/Emo6.gif בדיוק מזה פחדתי..

יש לי מספיק תוכניות לטיפולים לפני הלייזר...

אני כל כך מודה לכם , אין לכם מושג

כמה חיממתם לי את הלב. תפוז קפוא הצפת אותי בקישורים בשפת האם שלי ועכשיו נותר לי לקרוא ולעבוד אראה לכם תוצאות. באמת תודה. שבת שלום לכל הפורום הנהדר נסיכונת קטנה

לנסיכון. יש סדנת צלליות בחנוכה

במרכז לתיאטרון בובות, חולון: "אורים ותומים" בהנחיית: איקי גלעד סדנת תיאטרון צלליות. אור קטן נדלק והקסם מתחיל. חנוכה, או לא חנוכה... איך הופכים חומרים אישיים לסיפור חזותי מרתק? איך הופכים את החומרים הפשוטים ביותר לתפאורה ובובות מסקרנות? איך הופך נר קטן לתאורה מסתורית שמעניקה חיים להצגה?במהלך הסדנה נתוודע לאמנות מרהיבה בעלת מסורת ארוכה. אמניה מציגים במשך מאות שנים ואהובים במיוחד בתרבויות מזרח אסיה, בטורקיה ובמדינות המערב. נצפה בכמה דוגמאות, נכיר טכניקות מגוונות של בניית צלליות מחומרים שונים, ונתמקד ביצירת תיאטרון סיפור אישי בעזרת נרות וצללים. כל משתתף ייצא בסיום הסדנה עם במת צלליות קטנה וחוויה ענקית. יום ג' 19/12/06 • 10:00-14:00 • מחיר: 200 ש"ח

למעלה