בוקר טוב! רציתי רק להגיד שיש לי

*שיר

New member
בוקר טוב! רציתי רק להגיד שיש לי

פחות משלושה שבועות ואני מתחילה להרגיש את הלחץ בבטן...

הילית*

New member
שיר, זה ממש אוטוטו....

שיהיה לך שלושה שבועות כייפים... אצלי אלו היו 3 השבועות בהם עבדתי הכי הרבה גם בעבודה וגם בארגון החתונה. אני זוכרת שלא היה לי זמן לראות טלוויזיה ובכלל לשום דבר חוץ מהחתונה.... תגידי, מה נשאר לך עוד? ומה עם ספר/ית?

*שיר

New member
זה באמת אוטוטו

ועוד נשאר ה-מ-ו-ן להספיק. לקחת את השמלה, לסגור (סופית) את התפריט ועיצוב השולחנות והחופה, פגישת מוזיקה (היום), לחלק את שארית ההזמנות, ועוד ועוד... ביום שני יש לי פגישה עם ספר שעושה תסרוקות במספרה טובה ברמת אביב ג´ - אני מקווה שזה יצליח... המחירים נשמעים סבירים ביותר (ללפי הטלפון)תחזיקי לי אצבעות!

הילית*

New member
מחזיקה לך אצבעות חזק חזק

ושוב, אני ממליצה לכולן ללכת על תסרוקת נסיון אמיתית!!! וגם מאוד חשוב שתרגישי שעושים לך מה שאת אוהבת וחשוב שתבואי עם התסרוקת הביתה ותראי את התגובות של חבר שלך.

*שיר

New member
תודה! ../images/Emo24.gif

בהמלצתך, אני כנראה אעשה מחר תסרוקת אמיתית..

petel

New member
בתור אחת שמתחתנת יום לפנייך ../images/Emo8.gif

אני כל כך מבינה אותך.... והאמת היא שיש לי פרפרים בבטן כבר מעכשיו

petel

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אנחנו תכננו שנה מראש... כך שזה נראה ממש מוזר שזה כל כך קרוב, תמיד היה לנו בראש שזה עוד רחוק ויש זמן, ופתאום זה כאן. אני שמחה שזה כבר מגיע, כי נגמרה לי הסבלנות לחכות ! שיהיו לנו שלושה שבועות בכיף ! וגם לשרית של ערן שמתחנת ב -12.9 ובכלל לכולם... (אני נשמעת לעצמי כמו אלו ששולחים ד"שים ברדיו.... "ולכל מי שאני מכיר, ולכל עם ישראל"

*שיר

New member
אנחנו אמנם חשבנו על זה רק 3 חודשים

מראש, אבל היה לי נוח לחשוב כל הזמן שזה עוד רחוק ויש עוד מלא זמן... ופתאום הנה זה בא... אמאל´ה!!!

sariteran

New member
פטל חמודה, אני מזדהה עם כל מילה!

תודה על האיחולים, אצלי עדיין אין פרפרים בבטן, נראה לי שיגיעו בתחילת השבוע הבא, עם תום כל עבודותי ועיסוקיי (מלבד עוד אבחון אחד...). אז באמת שיעבור בכיף ובשלום (מפחידים כל הפיגועים האלה....)- עברנו שנה, מה זה עוד שבועיים וחצי? באהבה,שרית.

אתי@

New member
אם את צריכה כל עזרה או סתם אוזן

קשבת - את יודעת לאן לפנות
כנ"ל לפטל (את יודעת איך להשיג אותי
)

רחלי1

New member
שירשיר! ../images/Emo20.gif

לא ידעתי שזה כל כך קרוב! איזה יופי!!! תשתדלי לישון כמה שיותר, לאכול ולשתות כמו בן אדם, ולבלות מדי פעם, כן??? לפנות זמן לכייף ולמנוחה...! ושיהיו לך שלשה שבועות כייפיים, נרגשים ונעימים ביותר
נשיקות.

*שיר

New member
תודה שטרודל ורחלי! אתן מתוקות! ../images/Emo25.gif

אנחנו באמת משתדלים לבלות קצת בין לבין... בסופשבוע הזה הכרזנו על "סופשבוע ללא דיבורי חתונה" ועמדנו בזה (די) יפה.
אפילו היו לנו אורחים בששי בערב והשיחה היתה על עוד דברים חוץ מהחתונה.
איזה כיף זה שאפשר לדבר גם על דברים אחרים!

שירי71

New member
לאט לאט ופתאום ממש קרוב...

שיר הי, כן פתאום זה הופך להיות קרוב ממש, מאחלת לך שהשבועות האלה יעברו לך ולו הכי טוב והכי רגוע שאפשר... שבוע טוב

למעלה