בוקר טוב, שאלה בנושא קציצות דגים ברוטב עגבניות :)

בוקר טוב, שאלה בנושא קציצות דגים ברוטב עגבניות :)

בוקר טוב, אני רוצה ללכת לחנות דגים ולבקש שיטחנו לי דגים לקציצות דגים
הבעיה שאין לי מושג איזה סוג של דגים מתאימים לקציצות דגים ..

אשמח לעזרה שאדע מה להגיד למוכר :)

יום טוב !
 

Anat0906

New member
קציצות דגים

אתה צריך לבקש פילה אמריקאי בחנות דגים, הם כבר טוחנים לך אותו
אתה יכול להתסכל במתכון:
http://orientaltraditionalfood.com/ShowRecipe.html?PageID=undefined&ID=68

 

עדיקים

Active member
נא להוסיף המתכון בגוף ההודעה

ביקשו ממך גם בשרשור הקודם.
בפורם שלנו אסור להוסיף קישור ללא הוספת המתכון בגוף ההודעה.
 

חנהפ

Active member
אני מכינה מפילה בקלה

[URL]http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.co.il/2014/01/blog-post_2392.html[/URL]


רכיבים:
1 ק"ג פילה בקלה - שטוף, סחוט, טחון
1 בצל
לחמניה עגולה או 2-3 פרוסות חלה מורטבות וסחוטות
5-6 שיני שום כתושות
1 כף רסק עגבניות
3 כפות שקדים טחונים
2 כפות שמן
מלח
פלפל שחור
פפריקה
תבלין גריל
מעט אבקת מרק בטעם עוף
מעט סוכר
3 ביצים
פירורי לחם - מעט אם העיסה רכה מידיי

לרוטב:
קטשופ
רסק עגבניות
מים לקבלת רוטב דליל
סוכר (הרוטב צריך להיות מתקתק)
מעט מלח
אבקת מרק בטעם עוף
פפריקה




אופן הכנה:
טוחנים את הדג עם הבצל ופרוסות החלה.

מוסיפים את שאר רכיבי התערובת. מערבבים היטב ומניחים לשעה לספיגת טעמים.

יוצרים קציצות.

מגלגלים בפרורי לחם ומטגנים.

מכינים את הרוטב.

מניחים את הקציצות ברוטב הרותח ומבשלים כ- 5 דקות.
 
למעלה