בוקר טוב, שאלה בקשר לחרדות

אנרגטית

New member
בוקר טוב, שאלה בקשר לחרדות

אני סובלת מחרדה בעקבות אירוע. אין המדובר באונס או תקיפה מינית אחרת. האם טיפול היפונטי יכול לעזור במקרים כאלו? האם מישהו עבר טיפול היפנוטי ויכול להסביר לי מה ואיך זה מתבצע??

שאלה טובה

אני מאמינה שזה יכול לעזור ויש פסיכולוגים ופסכאטרים שהתמחו במתן הפנוזה. לצערי, אין לי די ידע על תהליך טיפול כזה. אולי מישהו אחר כאן יודע?

שלומפי2

New member
אה.. הבנתי שהיפנוזה זה יכול

להיות מסוכן ויש אנשים שלא התעוררו מזה או שזה גרם להם למשהו לא טוב בראש....הקיצר עדיף משהו אחר כמו טיפול תרופתי.

sebastian85

New member
חחח... היפנוזה ממש לא מסוכנת

זה מצב טבעי של הגוף שאתה נכנס אליו כל שעה וחצי בערך במהלך היום... הכל סיפורים והמצאות... אם אתה מצליח להיכנס לזה באמת עמוק וטוב אז אתה יכול להרגיש דברים שאתה לא מרגיש ביום יום... אבל זה ממש לא מסוכן אם איש מקצוע עושה לך את זה...

אנרגטית, איך את יודעת שאת

סובלת מחרדה בעקבות אירוע כלשהו? האם מישהו אבחן לך את זה? כי לא תמיד יודעים ממה באה חרדה. מעבר לזה, לגבי שאלת ההיפנוזה. אומרים שיש אנשים שזה עוזר להם פלאים. זה לא מסוכן כי היום יש ניסיון טיפולי רב מאוד בתחום הזה ורק מומחים עושים את זה. אין לי מושג למי להפנות אותך, אולי תבדקי בפורום אחר שעוסק בנושא היפנוזה. בהצלחה, מיכל

subtitles

New member
רוצה להוסיף.. ../images/Emo142.gif

גם אני סובלת מחרדה שנובעת פחות או יותר בעקבות אירועים שונים ולכן אני מטופלת אצל פסיכיאטר. העלתי אצלו את השאלה האם כדאי בנוסף לטיפולים ללכת גם למהפנט. תגובתו הייתה שהיפנוזה יכולה לעזור ועוזרת לרבים. אך לחלק היא יכולה להזיק.. שכן בהיפנוזה עולים דברים שעלולים להיות קשים. במיוחד לאילו מאיתנו שסובלים מחרדות ומכחישים חלק מהאירוע שהוביל לחרדות אלו. כלומר תכנים קשים יכולים להציף אותך ולגרום להרעה במצב.. את מטופלת כרגע? כי מה שהפסיכיאטר שלי אמר לי קצת הבהיל אותי.. ולכן אני חושבת שכדאי שתתיעצי עם מישהו בנוגע להיפנוזה. לראות אם זה מתאים לך או לא. בכל מקרה, בהצלחה..

למעלה