בוקר טוב שאלה דחופה!

נפטונית

New member
בוקר טוב שאלה דחופה!

אולי מישהי יכולה לעזור לי ולהגיד איזה טיפולים טבעיים אפשר לעשות נגד קנדידה??? כבר הגעתי לסף ייאוש בגלל שהטיפול התרופתי אינו עוזר :(

תחילה לפני כל טיפול יש להוריד חד

משמעית כל מזון שקשור לפחמימות , קמח לבן, ומתוקים - 3 שבועות ואחר כך נדבר... לשתות הרבה חליטות צמחים לנקות את הגוף.להפסיק סוכרים זה גם לא דיאט. הם מאוד אוהבים את זה . הטיפול הוא מאוד ארוך ולהסיק לאכול זה אומר שינוי הרגלי חיים לפחות שנה אך אחרי 3 שבועות א]פשר להתחיל בטיפול של שמנים אך לא לפני שמתחילים לאזן אתך הגוף אחרת לא תגיעי לשום תוצאות. שלי 055221334 לא להתבייש אם אוכל לעזור אהי אעזור.

ebony

New member
טוב נכון שצריך להוריד סוכרים....

אבל יש לפנות לבעל מקצוע שמבין גם בתזונה באגודת הנטורופתים יוכלו להפנות אותך לאחד כזה או אפילו פה בפורום מסתובבים כמה זה לא הוקוס פוקוס והדיאטה נורא קשה אני אישית לא עמדתי בה צריך למצוא מישהו שהוא לא מאוד קיצוני מקווה שעזרתי אבונית

arlot

New member
קנדידיה היא לא מחלה חברה

לכל אחד יש את ה"קנדידה " בצורה זו או אחרת , היום הרבה מטפלים ישר קופצים לסימפתום הקנדידה סתאם כדבר שבאופנה . מי אמר לך שיש לך קנדידה ? ואייך את מקשרת את עצמך לזה ? אני סקרן מאוד ושתרגישי טוב בלי שום קשר והמון אור ואהבה

אני בהחלט מסכימה איתך הנטיייה הזו

של המטפלים להכליל "מקפיצה" גם אותי-חבר'ה יש גם מחלות אחרות בעולם.... יש לבדוק היטב את העניין ולשלול תסמינים אחרים הכי נוח להשליך הכל על הקנדידה

bflygirl

New member
זה משתנה מגוף לגוף ממקרה למקרה

עלי אסרו למשל בזמנו לאכול פחמימות וכד' והייתי בדיאטה של ירקות וכל מיני לחמים וצימחי מרפא הטיפול לא היה בכלל בכיוון למרות שזה הטיפול של הקנדידה סבלתי משילשולים בגלל הדיאטה וירדתי במשקל ואני בין כה וכה רזה הפסקתי עם הירקות והליחמי שיפון כוסמת וכד' הפסיקו לי השילשולים ואפילו הקנדידה התמעטה הטיפול בשבילי היה שעת מדיטציה מידי יום ובשעת הצורך שטיפת וגינלית עם חומץ אורז או תפוחים את צריכה למצוא את הטיפול המתאים עבורך כי זה נמצא אצל כל אחת(בעיקר בנות בהפרשות) מסיבות שונות אני חיפשתי וזה הטיפול שמצאתי יעיל עבורי ובכלל בין החודשים אמצע יולי עד לנובמבר בכלל אין לי סממן לקנדידה כנראה עקב הלחות שיהיה בהצלחה והמון בריאות

../images/Emo140.gifברוכה הבאה נפטונית../images/Emo20.gif

הסיבה להתפתחות הקנדידה היא הפרת האיזון הטבעי של החיידקים במעיים,בשל נטילת הורמונים או אנטיביוטיקה,או בשל צריכה מרובה של פחמימות מעובדות(סוכר וקמח לבנים) התפתחותה גורמת לשורה של תסמינים ,נטילת תרופות נגד קנדידה מדכאת את המערכת החיסונית וגורמת להתפתחותן של פטריות העמידות בפניהן. הריפוי ההוליסטי מתמקד בתזונה ,בחיזוק המערכת החיסונית,ובעידוד התפתחותם של חיידקים חיוביים ובהרחקת רעלים. רצוי ליטול טבליות מולטי-ויטמינים ומינרלים נטולולת סוכר ושמרים. בי-קומפלקס ללא שמרים. אחת הסיבות להתפשטות הקנדידה הוא מחסור בויטמין בי-12 יש צורך בתוספת של בי-12 ושל ביוטין,אבץ לחיזוק המערכת החיסונית. וויטמין סי במינון גבוה עם 100-300 מק"ג סלניום ביום. אחד האמצעים החשובים לטפל בקנדידה לקחת אסידופולוס שמשקם את צמחיית המעיים. יש תערובת אסידופולוס שווייצרית בשם-eugalen forte שעוזרת מאוד. גם חומצת שומן חיונית מאוד כמו שמן נר-הלילה,אומגה-3 צמחי-מרפא-לפצ"ו,אגוז-שחור,קליפת אלון-לבן,תמצית עץ-התה,או חורשה עבותה,כולם עוזרים להרחקת הקנדידה,ולחיזוק המערכת החיסונית. טוב לשתות לסירוגין תה לפצ"ו ותה ציפורן. וניתן לקנות תערובות בחנויות טבע. טוב להרבות באכילת ירקות ,מאכלים מחיטה מלאה ודגים. להימנע מצריכת סוכרים ,מאכילת פחמימות מעובדות,לחם ומזונות עם חומץ ומשתיית אלכוהול. לא לצרוך חומרים משמרים וכימיקלים. להימנע ממוצרי חלב,מלבד יוגורט. השום יעיל להרחקת הקנדידה ,ניתן ליטול בכמוסות ללא ריח,2 כמוסות שלוש פעמים ביום. שמנים אתריים שיכולים להועיל שמן עץ-התה-האוסטרלי-טיטרי, והקורנית,הם נלחמים בקנדידה ומחזקים את המערכת החיסונית טוב לאמבטיה 4 טיפות מכל שמן לערבב ביחד,להוסיף טיפה אלכוהול כדי שהשמנים לא יצופו על המים. טוב לשימוש גם במבער 3 טיפטת מכל שמן,לערבב בצלוחית של המבער מהול במים. אפשר גם את השמנים לבנדר ומור. המשך יום טוב.

למעלה