בוקר טוב, שאלה על חילבה!!
החלטתי להפתיע את החבר שלי השוודי ולהכין משהו אקזוטי, בשנה שעברה הכנתי בחורף מרק בשר תימני והגשתי אותו עם טחינה ירוקה ובאגט קלוי. מצאתי והתגעגעתי לחילבה שאותה אנסה להכין הערב עם מרק עוף תימני, אבל יש לי שאלה.. השהתי את החילבה במיים והיא במקרר כבר קרוב ל 10 שעות, ראיתי במספר אתרים שיש לשהות אותה 12 שעות ויש גם אתרים שכתבו יממה. גרגירי החילבה ספגו את כמות המיים (כוס מיים, חצי כוס גרגירי חילבה) האם אני בדרך הנכונה? האם אני יכול לשים בבלנדר עוד שעתיים שלוש? תודה מראש! אודי
החלטתי להפתיע את החבר שלי השוודי ולהכין משהו אקזוטי, בשנה שעברה הכנתי בחורף מרק בשר תימני והגשתי אותו עם טחינה ירוקה ובאגט קלוי. מצאתי והתגעגעתי לחילבה שאותה אנסה להכין הערב עם מרק עוף תימני, אבל יש לי שאלה.. השהתי את החילבה במיים והיא במקרר כבר קרוב ל 10 שעות, ראיתי במספר אתרים שיש לשהות אותה 12 שעות ויש גם אתרים שכתבו יממה. גרגירי החילבה ספגו את כמות המיים (כוס מיים, חצי כוס גרגירי חילבה) האם אני בדרך הנכונה? האם אני יכול לשים בבלנדר עוד שעתיים שלוש? תודה מראש! אודי