בוקר טוב, שאלה קטנה !

mk100

New member
בוקר טוב, שאלה קטנה !

מחפשת כבר די הרבה זמן משהו שנהגתי לקנות בעבר ולצערי לא מוצאת היום, האם מישהו יודע. מדובר במשטחי וופל אמריקאי מוכנים. זה היה מגיע בתור ריבועי וופל מוכן המונחים אחד על השני וארוזים בוואקום. בעבר היו מוכרים את זה בכל מיני סופרים ומשום מה זה נעלם וניסיון לאתר את החברה המייבאת כשלו. השאלה היא: האם מישהו הבין למה התכוונתי? והאם הוא מכיר חנות/ סופר שאפשר למצוא בו. האם יש חנויות מומלצות של חומרי גלם כאלה למטבח? חנויות לשפים באזור תל אביב? המשך יום טוב לכולם והמון תודה למשיבים.

bali

New member
מנהל
אני ראיתי וופלים אמריקאים

בחבילה של 6 יחידות מלבניות שארוזות בניילון כלשהו ואינן דורשות קירור. לא יודעת אם מדובר בדיוק באותם וופלים אבל גם אלו נחמדים. רצוי לחמם אותם בטוסטר אובן או בתנור לכמה דקות כדי שיקבלו פריכות מבחוץ. אני ראיתי את הוופלים האלה ברשת "סופר ספיר" בירושלים ואפילו במרכול השכונתי שלי. דווקא ברשתות הגדולות לא ראיתי את הוופלים האלה. יש וופלים אמריקאים קפואים בחבילות של ארבעה וופלים עגולים גדולים בכל הרשתות, וזה נמצא ליד הגלידות. לגבי חנויות לחומרי גלם למטבח בת"א - יש את 4שף ברחוב קרליבך 10, ויש באותו רחוב כמה חנויות ליד עוד חנות למוצרי מטבח, נדמה לי ששמה COOK STORE. כמו כן יש את גרובשטיין באיזור של שוק לוינסקי, לא יודעת את הכתובת המדוייקת. יש גם אפשרות להזמין מוצרים און ליין באתר של מר קייק (הם יושבים בנתניה). מקווה שמשהו ממה שכתבתי יעזור לך.

למעלה