בוקר טוב. שאלה של קדם-מתחילה...

בוקר טוב. שאלה של קדם-מתחילה...

ראיתי את המאמר של ציור על עוגות. החומרים בהם משתמשים לא נראים לי אכילים. אז מה בעצם מטרת הציור? כלומר האם מסירים את הציור לפני האכילה? זה לא כ"כ ברור לי (אני ממש קדם-מתחילה). שאלה נוספת, לפני שאני בכלל מתחילה, האם החומרים בהם יש להשתמש הינם בעלי כשרות למהדרין? אני לא רוצה להתלהב מדי ואז לגלות שבעצם אני לא יכולה להשתמש בחומרים שיש בשוק. תודה לעונות, שבת שלום, רונית

עינת 2004

New member
לגבי הציור לא הבנתי מה לא אכיל בו

העוגה מצופה בבצק סוכר והציור מצבעי מאכל שגם אכילים והציור זה לא משהו שצריך להוריד ההפך זה חלק מהעוגה בקשר לכשרות לפי ידיעתי וקניתי הרבה מאוד דברים שקשורים בעוגות אין הכשר למהדרין ..ואפילו יש צבעי מאכל שמגיעים מח"ול כך שעליהם בטוח אין הכשר

michahz

New member
ההכשרים המיוחדים שיש לבצק סוכר הם

של הרב לנדאו וחתם סופר פתח תקווה. כדי לברר איפה אפשר לקנות אותם כדי להתקשר להמרשלג ולברר. טלפון 03-6820455. צבעי המאכל של וילטון גם להם יש כשרות (V) של ארה"ב ולפי מה שנאמר לי שווה לבד"צ. אני מכינה עוגות לאנשים בקריית ספר והם מאשרים את ההכשר הזה. בכל מקרה את יכולה לכתוב לוילטון כדי לברר פרטים יותר מדוייקים. www.wilton.com. תשלחי להם הודעה והם עונים בשמחה. בהצלחה.

t a l talim

New member
אין בעיה להשיג צבעים ובצק עם הכשר-

סביר שתתקלי בבעיה הזו כשתחפשי דברים מיוחדים יותר, כמו צבעי כסף וזהב, נצנצים וכד'. בהצלחה!

למעלה