בוקר טוב שאלה

boazt25

New member
בוקר טוב שאלה

בננו הינו בן חמישה חודשים. מזה כשבועיים הקטנצ'יק מצונן ובימים האחרונים נוסף לו שיעול מטריד. בעצת רופא הילדים התחלנו לתת לו PILKA, אבל הבנו כי זה מתאים יותר לילדים בני שנתיים ומעלה. אנו שמים לו גם מכשיר אדים קרים בלילה כשישן וביום נכנסים אחת לכמה דקות לחדר שלו ומפעילים את מכשיר אדים לכמה דקות, אולם בינתיים אין שיפור. חשוב לציין כי מעבר לתסמינים הנ"ל הוא חש בטוב ומשחק ואין לו חום. רציתי לשאול מה עוד אפשר לעשות על מנת לעזור לו לסים את הצינון? האם כדאי להמשיך עם ה- PILKA ? אשמח לקבל טיפים ועצות

MrCheff

New member
מנסיון

בתי בת שבעה חודשים במשך כשבוע שמנו מכישר אדים חמים למשך כל הלילה היתרון של מכשיר זה שלמכישר יש מפסק בטיחות ומפסיק לפעול ברגע שנגמרים המים

tn1971

New member
טיפות אקליפטוס לימוני

לא אקליפטוס רגיל, ניתן למהול אותן במים של האדים או לחילופין לטפטפף כמה טיפות על חיתול בד שיונח על מסגרת המיטה מעל ראשו של התינוק אצלינו זה מאוד הקל על הצינון (בת 6 חודשים)

Master Stav

New member
שמן עץ התה

8 טיפות על ליטר מים .....במכשיר האדים בחדר הילדים כמו כן אני נוהג לשים כמה טיפות על הכרית של הקטנצ'יק ולהפוך אותה וכך שהוא נושם האדים של שמן עץ התה מלכלך זה מה שיש עוליםלמעלה והוא נושם אותם ... מאחר והגמד בחדר שלי כרגע לפחות עד לניתוח השקד השלישי גם אני ננה מריח של שמן עץ התה

AlonPe

New member
אין לי שמץ...

ניסיתי לגגל את זה, ולא ממש העלתי מש'ו בחכתי - תוכל אולי אתה לפרט מה זה? באופן כללי אני לא הייתי מנסה להקל על השיעול עצמו, כמו גם על התסמינים של הצינון, בעיקר אם "חש בטוב ומשחק ואין לו חום". מטרת השיעול, היא לנקות את כלי הנשימה מנוזלים, ליחה ושאר ג'יפות. דיכוי של השיעול, ישאיר אותם שם!. גם תסמיני הצינון הם תגובות בריאות של הגוף למתקפת (היום הגדול אמר לנו - שגם חיידקים הם "חייזרים"! כי הם חיים, והם זרים לגוף שלנו!
) אפילו חום נמוך, לא כדאי להוריד באופן מאולץ (בעיקר אם זה לא מלווה בכאבים, בכי מתמשך או חוסר נוחות) כי גם הוא תגובה בריאה ונחוצה של הגוף. ובכלל, כמה שפחות תרופות, יותר טוב!
במקום "פילקה" נסה מרק פּוּלקה!

למעלה