בוקר טוב,שאלה

ש ח ף בת

New member
בוקר טוב,שאלה

בלי שום ידע בסיסי הוצאתי שלושה קלפים אחרי בוקר שכולו התפרצות רגשית אחת גדולה,ביקשתי רק לדעת לאן פניי מועדות? קיבלתי שלושה קלפים דומים 1.מלך המטות 2.אביר המטות 3.נסיך המטות הדמיון בינהם חיזק בי את הבלבול ואי ההבנה. אולי תוכלו לעשות לי מעט סדר? תודה גדולה

batgalim

New member
באיזה תחום מדובר ?../images/Emo103.gif

כוונתי - "לאן פני מועדות?" - בתחום האהבה, הקריירה, אחר?

צוף3

New member
הי לך

לא נוכל להתייחס לשאלתך מבלי רקע. מן הסתם, כדי לתת לך מענה ספציפי יש לדעת במה הדברים האמורים ומהי הבעיה. אנא צייני גם את גילך. מחכות לך :)

ש ח ף בת

New member
אשתדל יותר הפעם

אני בת 44 יש לי שלושה ילדים ואני פרודה. שני בניי הבוגרים מתגוררים אצל הוריי כבר שנתיים . אין לי יום ואין לי לילה רוצה אותם איתי. הגדול (23) תוען שבגלל המצב הכלכלי הוא לא מוכן להכביד עלי. השני ,מבקש עצמאות ולא רוצה להכביד.(בקושי מדבר איתי ) עד כאן ההסבר שלהם. אני רואה את הדברים גם מהצד הרגשי,אני מרגישה שיש להם כעס גדול עלי,ולכן מתרחקים רגשית. לא יודעת בברור מה סיבת הכעס ? מפני שהקשר ביננו היה מאד חזק לאורך כל השנים. אגב הם בניי מנשואי הראשונים,הפרדה האחרונה היא מבעלי השני שלנו ילדה משותפת קטנה שהיא איתי. מקווה שעכשיו אני ברורה יותר. שאלתי לאן היחסים הולכים? האם נשוב להיות משפחה מאוחדת?

batgalim

New member
טוב...../images/Emo13.gif

מלך המטות אביר המטות נער המטות מלך המטות המייצג את מזל טלה - הלוחם הבלתי נלאה, זה שרץ להלחם בתחנות הרוח, נלחם, בונה או הורס את שצריך וממשיך הלאה - למלחמה הבאה... אביר המטות - מייצג עצירה לשם חשיבה אסטרטגית - נעשה מה שנעשה - ועכשיו צריך לבחון את הדברים ולראות לאן להמשיך מכאן... מייצג איזשהו תהליך של מודעות עצמית והבנה אחרת של הדברים, תהליך שאת עוברת כעת, לאחר ההתפרצות שהיתה. נער המטות - התכנון והרצון לשנות - הם בדרך הנכונה, את יודעת מה את רוצה לעשות בקשר לעתיד, אך משהו בחוסר הבשלות עוצר בעדך מלממש הלכה למעשה.

batgalim

New member
הי צוף ../images/Emo41.gif

תוכלי לשאול - מה עלי לעשות על מנת לאחד את משפחתי ב-חצי שנה הקרובה? 6 קלפים + סיכום

ש ח ף בת

New member
תודה בת גלים

אני מודה לך מאד העקשן מבין השניים הוא טלה ,בונה והורס ונלחם בתחנות רוח,אך הקשר ביננו עמוק ביותר. שנתיים שלמות עצרתי לחשיבה אסטרטגית,התייעצתי עם הסביבה וניסיתי בעצמי לקבוע דרך שתוביל אותם הביתה. לגבי הבשלות ,אני מרגישה שהבשלתי מאד אך את צודקת משהו עוצר בעדי מלממש את ההמשך,כוונתי לבקש מהם לשוב בצורה חד משמעית. תודה לך בת גלים שביקשת מצוף לפתוח מעט את הפריסה,אני מקווה שהיא תרים את הכפפה. מכל הלב

צ ל י ל 8

New member
שחף - אני חושבת שבת גלים התבלבלה

היא התכוונה שאת תעשי את פריסת השאלה באתר של אורי רז...

batgalim

New member
../images/Emo4.gifנכון, התבלבתי ...

התכוונתי שאת שחף תעשי את הפריסה...

צוף3

New member
הבנים קרובים מאוד לאביהם?

אולי השארת קצוות לא פתורים עם אביהם ויש בליבם טינה על כך שימו לב שיצא: מלך, אביר ונער המטות. כולם גברים, כולם מאותה המשפחה

צוף3

New member
שחף יקרה :)

בת גלים כיוונה את התגובה אלי בטעות אני מניחה. היא המליצה לך לערוך פריסת שאלה ממוחשבת והנחתה אותך כיצד לנסח את השאלה וכמה קלפים לבחור :)

צוף3

New member
צליל שוב ניצחת - אני לא מאמינה

איפה הימים הטובים שהיית נושמת את האבק שהשארתי מאחוריי... איפה?

צוף3

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo31.gif

ש ח ף בת

New member
אני מקווה שהבנתי טוב

פרסתי שוב לפי ההכוונה של בת גלים . השאלה היתה: מה עלי לעשות כדי לאחד את משפחתי,בחצי השנה הקרובה? וכך יצאו הקלפים: 1- 5 מטבעות 2- 9 גביעים 3- 6- האוהבים 4- 8 מטות 5- השטן 6-מלכת המטבעות אשמח לקבל עזרה

צ ל י ל 8

New member
שחף - חסר לך קלף סיכום

אנא עשי שוב פריסת שאלה ובחרי בפריסה בעלת 6 קלפים, קלף הסיכום יוצא אוטומאטית

ש ח ף בת

New member
בקשר לבנים

שנים ש לא היה בכלל קשר לאביהם,מאז שהבכור התגייס לפני כ 3 שנים חודש הקשר ,והיום הוא טוב מאד. השני הטלה לא משתף פעולה ולא סולח על השנים שאביו לא היה בסביבה .

למעלה