בוקר טוב , שאלה ????

odedm1

New member
בוקר טוב , שאלה ????

אני חדש פה ויש לי שאלה אבקש תשובה אילו אם כבר דובר על זה פה , כי אני לא יודע איך לחפש בפורום . האם ניתן "לגייר " מכשיר טראו 600 שיקנה דרך EBAY בארץ ? איפה אפשר ? וכמה זה צריך לעלות אם יש למישהו ניסיון. 2. האם יש המלצה למכשיר כמו הטראו 600 אבל אחר שניתן להשיג בארץ יותר זול , יד שניה כמובן ובעברית . אני מחפס מחשב כף יד + טלפון יד שניה , ננעלתי על טראו 600 האם יש עוד דגמים דומים שנותנים את אותו מענה ?. תודה

libal

New member
תשובות

1. ראשית כל עליך לקנות UNLOCKED GSM . 2. ניתן לגייר עברית ללא בעייה במחיר של מקסימום 60$. מקסימום כי מידי פעם יש מבצעים של עד 70% לעברית. באם אתה מתעקש על מקשים בעברית (אני ויתרתי..) זה עולה 350 ש"ח. 3. טריאו 600 נחשב כבר למשיר מיושן, כך שניתן לרכוש אותו לדעתי בזול. בארץ עולה חדש 2000-2300 ש"ח. המודל שהחליף אותו נקרא טריאו 650, ועולה בארץ 4,000 ש"ח. 4. בלוחות הפורום אולי תוכל מצוא מכשיר יד שנייה . יש טריאו מודל ישן יותר טריאו 300 אבל אני לא ממליץ. אגב מאוד מרוצה מטריאו 600, אם כי לא הייתי מתנגד להתקדם הלאה למודל חדש יותר...

odedm1

New member
קודם כל תודה ,עוד שאלות????

האם יחד עם מקלדת יעלה 350 או בנוסף ? איפה עושים עברית ומקלדת ? אגב אני בכוונה רוצה 600 כי זה מכשיר ותיק ולכן לדוגמא עולה זול בארה"ב אני יכול לבקש ממישהו שיביא לי ,אבל אני מנסה לראות אם זה שווה את המאמץ מול משומש בארץ או לחילופין חדש מהראל ב-2000 ש"ח . עוד משהו , נניח שבכול זאת הגיע לי מכשיר UNLOCKED האם ניתן לשנות מצב זה בארץ . תודה מראש עודד

libal

New member
בנוסף . את החלפת המקלדת עושים בהראל

(היבואן). בהראל ניתן לקנות תוכנת העברית אבל עולה עוד 350 ש"ח ולכן כדאי לקנות ישירות אצל היצרן (מקסימום 60$ כאמור) ראה כאן . המכשיר חייב להיות GSM . במידה והוא נעול - ניתן בדרך מסויימת לפתוח אותו - ראה פה. שוב - אני לא החלפתי את המקדלת - ולמרות שהזכרון שלי לא משהו, הצלחתי לזכור את מיקום המקשים תוך מספר ימים , בהתחלה עם לוח מקשים של מחשב, שזה פחות או יותר דומה. יש אפשרות זולה יותר של צריבת אותיות.בחברה פארגרף או משהו כזה, בסך 150 ש"ח.

למעלה