בוקר טוב שאלות ותשובות

1הירוקה

New member
בוקר טוב שאלות ותשובות

לרחיליקה - כן אנחנו נהיה שם ביום שלישי איזה מעולה אז ניפגש ... אתם מורידים את הגבס שם בדנה למה ? בגלל הניתוח ? הם לא עושים את זה עם מסור שם ? אני ממש מזדהה איתך בנושא הנעלים גם אני חלמתי עליהן בלילה אני תמיד מקדימה שני שלבים קדימה הניתוחון מילא הרגעתם אותי אבל הנעלים ? פגשתי במרפאה ביום ראשון מישהו חמודה שסיפרה לי שגם לה היה ממש קשה וכל הזמן אנשים שואלים מה זה ? וששאלו כל הזמן מה זה זה בשביל הפיסוק וכבר לא היה לה כח להסביר והיא אמרה כן ... שאלה לכולם - מה אמרתם ששאלו אותכם על הנעלים ? מה להגיד שהרגל עקומה ? זה לא נכון היא כבר ישרה ... שהגיד קצר ... זה מסובך ולא מסביר את הנעלים ... יש לכם תרוץ נחמד קליל בנוגע למתנות - באמת שאמרתן סם נראה לי נחמד למרות שלא נראה לי שנביא משהו ... נראה לי זה מתאים לקראת סוף טיפול ... בנוגע לגזים מישהי אמרה משהו על כמון ? לא הצלחתי למצוא את העיצה ... רחלי אצלי הוא ישן על הבטן מהיום הראשון שלו בבית יש ביבי סנס ואני לא פוחדת רק ככה הוא מצליח להרדם גם נראה לי שעם הגבס קשה לישון על הגב ... ככה זה ילד שני כבר לא פוחדים מכל העצות ... יום נפלא לכולן

רחליקה1

New member
ירוקתי../images/Emo105.gif

היי מותק, איזה כיף, ניפגש. בקשר לתירוץ: אבא של כדור סיפר למישהי בדרמטיות גדולה איך כדור "נפל" מקומה שנייה.... אנחנו נחשוב על תירוץ ונודיע בהקדם, אלון סופר יצירתי בסיפורי אלף לילה ולילה... איזה כיף לשמוע שכמעט כל מי שהצעתי לה להשכיב את הילד על הבטן כבר עושה זאת, זה נראה לי כלכך לא הגיוני להשכיב אותם על הגב כשהידיים הקטנות שלהם פרושות כך בחוסר אונים... טוב, תשמעי, אני ממש מתכוננת לסיפור הזה של הנעליים ומקווה שכשהקטע הזה יבוא אני אגלה שגם החלק הזה היה קל. אלון טוען שאני מפחדת כי אני שמה את עצמי במקומה וזה שגוי, כי היא לא יודעת מה זה ללכת ואני כן... טוב, נדבר יום טוב

1הירוקה

New member
היי מותק

מתי אתם באים ? אנחנו בדרך כלל ב 10 ככה כדי להימנע מהתור והפקקים מה האי מייל שלך ? אני חשבתי להגיד שזה בשביל הפיסוק למי שאני לא מכירה מה אני יתחיל לספר רגל עקומה וכאלה ... כן נראה לי שהילדים בשניה מתרגלים לזה תארי לך שהיא הייתה בת 4 והייתה צריכה לשים את זה סה"כ רב הזמן הם בעגלה ובידיים .. ככה שעדין הם לא הולכים יהיה בסדר נתגבר יחדיו .. תגידי אין לה גזים ? אנחנו משתגעים גם קפיצה בגדילה שהוא רוצה לאכול כל שעתים שעה וחצי וגם הגבס וגם הגזים שבוע קשה .... ביי בנתיים

סוף סוף יכולה לענות ולהידחף

לדו שיח עם רחלי
על הנעליים אנחנו מספרים כל פעם משהו אחר תלוי איך שואלים. היום למשל רוקחת שאלה מאוד יפה והסברתי באריכות ובפעם הראשונה הדגשתי שזה נועד למנוע ניתוח. מעכשיו נראה לי שזה מה שאגיד... לשמור על יישור הרגליים כדי למנוע ניתוח. תוכלי לקרא מה שכתבתי לרחלי ולאמא של אוריה על הנעליים בתקוה שזה יעודד כי יש על מה להתעודד. ורחלי נראה לי כבר אומרת למתן כל פעם שהן אמיצות למטרה טובה, עם הגיבוסים ועם הנעליים זה אותו דבר. אז בשני משפטים: ה48 שעות הראשונות ממש קשות אין ספק. אבל בס"ה אני ממש מעדיפה את הנעליים על הגבס ונראה לי שגם אושרי. על הכמון תוכלי לקרא בהודעה הראשית של אמא של נושי.

../images/Emo4.gifאין לי תשובות

כי אין לנו נעליים אבל לגבי הגזים, ריכזתי בזמנו את כל הטיפים הטובים לחיים ואת יכולה למצוא אותם במאמרים הכלליים. בהצלחה ותרגישו טוב אורית

למעלה