בוקר טוב - שאלת פריסה קלף אחד כן/לא

prettybaker

New member
בוקר טוב - שאלת פריסה קלף אחד כן/לא

השאלה הספציפית היתה אם בן אדם X רוצה ברעתי.... קיבלתי את קלף הנזיר של "ריידר". מה הפרוש???

blackcat2

New member
../images/Emo41.gifהי

הנזיר בשאלות של כן ולא נותן תשובה שלילית, אולם אני מוכרחה לציין כי הפריסה המדוברת אינה מעמיקה דיו. לטעמי יש צורך לעשות פריסה אחרת על מנת לדעת באם באמת אותו אדם מבקש להרע לך או לא. למה שלא תשאלי: מה עלי לדעת על כוונותיו החבריות של X לגבי? סה"כ 6 קלפים +קלף מסכם= 7 קלפים ו......אנא ספקי רקע. בי

prettybaker

New member
אבל יש כמה פריסות של 7 קלפים

איזה מתאים? ושוב תודה רבה

prettybaker

New member
טוב - עשיתי את פריסת הרגשות

7 = שיעור, משאבים ויכולות מסייעים קלף מלכת החרבות 4 = עצה, מה כדאי לעשות קלף העולם 1 = מי השואל, הקשר הפריסה, נסיון חיים רלוונטי קלף מיזוג 2 = רגשות השואל בעומק נפשו קלף מלך המטות 3= יחס השואל לסביבתו קלף השוטה (שלושת אלה בשורה אחת בפריסה) 5 = התמודדות בתחום הרגשי קלף הכוהן הגדול 6 = מי או מה יעזור בתחום הרגשי קלף אס החרבות ושוב תודה!

blackcat2

New member
הי../images/Emo105.gif

אני מצ"ב לינק לפריסת שאלה. תכתבי את השאלה שהצעתי במלבן הלבן ובחרי 6 קלפים בלבד (איפה שמצוין מס' קלפים). לחצי על פרוס. באופן אוטומטי יצא קלף נוסף שהינו קלף הסיכום. רשמי לפנינו את כל 7 הקלפים לפי הסדר. בי

prettybaker

New member
שוב תודה, והנה

שני מטות, שני מטבעות, חמש חרבות, שלוש חרבות, שבעה גביעים סיכום - יום הדין

prettybaker

New member
אופס - זה היה על 5 קלפים - הנה 6

שמונה גביעים, צדק, מלך הגביעים, תשעה גביעים, שמונה מטות, אביר המטבעות, סיכום - יום הדין

blackcat2

New member
הי../images/Emo9.gif

אני מודה כי אני לא רואה מקלפי הפריסה תוקפנות או נכונות מצד X להרע לך . מה שאני כן רואה זה שהקשר המדובר טעון רגשית מצידך. אינני יודעת את היסטוריה של הקשר אולם את זו המבקשת לנטוש אותו כי כפי הנראה איבדת בו תקווה (8 גביעים). נראה כי את לא מוכנה להיכנס לעימותים עם X ומעדיפה לנטוש את הקשר בשקט בשקט, כאילו על קצות האצבעות. יש לי תחושה שעברת הרבה מאד עם X והוא אכזב אותך רבות ואת מצויה כרגע במקום בו את מבקשת לעשות סדר בראש ובלב ולפסוק בנוגע להמשך הקשר למרות שיש לי תחושה כי הענין הוכרע מבחינתך זה מכבר. (הצדק) (אגב הוצאתי עוד 3 קלפים כדי לוודא למה את נדרשת לפסוק חד משמעית בענין הקשר ומדוע דעתך לגבי X כ"כ לא נוחה. קלף 7 החרבות נשמט מידי מה שמעיד על הונאה ותרמית שאת רואה במעשי X כנגדך. גלגל המזלות העיד על הקשר שלכם כיודע עליות ומורדות תכופים. והנזיר המדגיש כי את מצויה במקום בו את מבקשת פסק זמן מהקשר על מנת להשקיע מחשבה רבה ועניינית על מהות והמשך הקשר מבחינתך. לעיתים את חשה כי הבנת את כל התמונה אבל ניכר כי בניגוד לאור של קלף יום הדין את כרגע רואה רק את "הניצוץ" משמע את האמת החלקית). אני חושבת של- X יש כוונות חבריות לגביך. אני חושבת שמה שקרה בינכם אינו נתפס בעיניו כענין שצריך להכריע את החברות בינכם. יש ל- X רגשות חמים כלפיך. הוא היה רוצה לראות אותך בחייו. (מלך הגביעים+9 גביעים) כרגע הוא אינו יודע באם הקשר בינכם יתקיים למרות שיש לו נכונות להוסיף ולקיימו(8 מטות). הענין הוא שהוא מבין כי ההחלטה תלויה בסופו של דבר בך. הוא מבין כי הוא צריך להוריד הילוך ופחות ללחוץ בכל הנוגע לקשר ולתת לדברים להתנהל מאליהם. (אביר המטבעות) יום הדין כקלף מסכם מעיד על כך שבקרוב את תביני טוב יותר את מצבך הנוכחי ואני מאמינה כי תחושי שאולי שגית בקריאת המצב לאשורו. הופעת המספר 8 פעמיים מעיד גם על כך, באומרו כי ידע חדש עשוי להגיע. אל תדחקי עצמך לקראת "מקום זה". עם הזמן זה יבוא באופן טבעי. תפעלי מהלב. אשמח לשמוע את דעתך.

prettybaker

New member
אני פשוט בהלם!!! הכל כל כך נכון

חורשה לי לשאול עוד שאלה שונה במקצת לגבי אדם Y. אוכל להעזר בך? או שהגזמתי. אני פשוט חייבת לנסות לפתור את התעלומה.

prettybaker

New member
שוב תודה

השאלה: מה המניעים של Y כלפיי? פריסה (כמו הקודמת) שבעה מטות, תשעה מטות, העולם, צדק, מלכת המטות, שבעה מטבעות סיכום - יום הדין המון המון תודה

צ ל י ל 8

New member
היי preettybaker ../images/Emo140.gif

מספר הקלפים שהוצאת הפעם אינו מתאים לשאלתך. אנא פירסי שוב: מה מניעיו ה.. (את חייבת להגדיר איזה מניעים: רומנטיים, עסקיים וכד') של X כלפיי? 4 קלפים+קלף סיכום אוטומטי. ולשאלת כן/לא, קלף הצדק אומר שכל אחד מקבל מה שמגיע לו. כלומר, אם לפי חוק הצדק היית צריכה לקבל את מה שאת מקבלת, אז כן. ואם לא אז לא. נכון, זו לא תשובה ברורה, אבל אם תחשבי היטב עם עצמך, תביני לבד למה הכוונה.

prettybaker

New member
שאלה פשוטה יותר....של קלף אחד

האם אני מכירה את האדם שמתנכל לי? קיבלתי קלף - כוכב ותודה. אני יודעת שאני מנג'סת.... אבל אני נמצאת בסרט רע

blackcat2

New member
משמעות הכוכב../images/Emo41.gif

בשאלות של כן או לא הכוכב הוא "כן" אבל... חשוב לומר שקלף הכוכב אומר למעשה שמדובר במשהו מפתיע ולא שגרתי. כך שיכול להיות שהאדם עליו את חושבת אינו באמת אחראי למה שמתרחש בחייך. או שהסיבות למעשיו אינן מה שאת חושבת. תעשי את פריסת השאלה כפי שהדריכה אותך צליל. ממתינות לך.

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo41.gif קלף הכוכב

מראה על דברים שרואים בהם את כל "האמת הערומה". אין מה להסתיר, הכל גלוי ופתוח. אז אם נחבר את זה לשאלתך, אני חושבת שזה בא לאמר לך שאם זה היה מי שאת חושבת, זה היה ברור לך מאוד ואולי הוא היה אומר את זה בעצמו. ודרך אגב, אני אישית מאוד לא אוהבת את שאלת כן/לא בקלף יחיד. נורא קשה לקבל תשובה מקלף אחד יחיד...

יגאלרון

New member
מוספת לכוכב,,,,,,,../images/Emo23.gif

שבת שלום. ובנוסף לדברי צליל: מבחינה אסטרולוגית קבלית מדובר על כוכב נוגה שפועל על הירח דרך מזל דלי. נוגה-מהות פנימית חזקה מבחינה רגשית. ירח-תת מודע פנימי של האדם. דלי-אוהב מרחב וחברה וחשוב לו המעמד. ז'א: שכדי לגעת ולהרגיש את מקום האדם בקלף הכוכב,יש צורך להבין את הפנימיות של הרגשות שבאדם ואת המהות הפנימית והרוחנית שבו. רק לאחר הבנת הפנים של האדם מבחינה רגשית,האדם עובר מן תיקון או עבודה פנימית ומגיע לתיקון האמיתי,ואז הוא ימצא את עצמו נבון ונכון מול הסובבים אותו,ז'א: יקבל את מזל הדלי שבו הכוכב נוגע מבלי שאחרים מאיימים עליו. מצב "כוכב" מראה את התנהגותו הרגשית של האדם שיוצאת מתחושות תת המודע שנקלטו ביום יום וכך זה יוצר תחושות של רגשות עזים מול החברה שסביבו. שבת שלום. יגאל רון

צ ל י ל 8

New member
ערב טוב יגאל

אני אוהבת לקרוא מה שאתה כותב ולומדת ממך המון. לגבי מזל דלי-כתבת שהוא אוהב חברה וחשוב לו המעמד. האם זה לא מזל גדי שאוהב את המעמד ויעשה הכל כדי להגיע אליו? האמת? משום מה מזל דלי הוא המזל שאני הכי לא זוערת מה הוא אומר ומה התכונות שלו. לא יודעת למה-הוא לא מתחבר לי בשום צורה

יגאלרון

New member
הכוכב בהשפעת מזל דלי

שלום וברכה. מצד אחד הוא מאוד סובלני ומצד שני נתון להשפעה בקלות. ועם כל זאת הוא מאוד מנסה לתקן את העולם. ולעניין שלנו: כוכב נוגה במזל דלי מראה חיבה מוגזמת לזולת,ז'א: קירבה רבה מאוד עד כדי בגידות שמתקבלות בסובלנות ומצד שני מעטחשדנות מול האחר הבוגד או המנסה להתקרב יתר על המידה,,,,,עולם משונה למזל דלי בקלף הכוכב.

יגאלרון

New member
יש לדעת ש,,,,,,,,,

בכל קלף כל 7 הכוכבים עוברים בו ומשפיעים אליו,,,,,, בקלף הכוכב מופיעים שבעת כוכבי הלכת כשכולם נשלטים בקלף על ידי מזל דלי: שמש-אנרגיה יצירתית ירח-תגובה אוביקטיבית מרקורי-קשרים פתוחים נוגה-חיבה מוגזמת מאדים-הבלטה עצמית צדק-חיפוש דרך להתפתחות. שבתאי-אגו עצמי חזק

למעלה