בוקר טוב שבוע חדש

eaz1514

New member
../images/Emo189.gif שבוע של חשבון נפש והרהורים

שבוע שמגיע כל שנה ועד כמה שאני מוכנה לקראתו תמיד מצליח להפתיע אותי בעוצמתו. שבוע שעובר ואחריו אוספים את עצמנו מחדש וממשיכים "כרגיל", כי ככה רונן היה רוצה. אילנה האמא של רונן

דליה ח

New member
לא יודעת איך עשיתי את זה, אבל....

הבוקר העזתי לעשות מעשה. צמצמתי את הבגדים המסודרים בארון של אודליה , כדי שיהיה לי מקום בארון דברים שלא היו שלה. במהלך המעשה, אני חושבת לעצמי, "טוב, לפני שהיא חוזרת אני מחזירה הכל למקום". אתם מבינים ? חדרתי לפרטיות שלה, שיניתי את הסדר, ואני יודעת שהיא לא תאהב את זה. אבל לפני שהיא חוזרת אני אסדר את הארון כמו שהיה. כמה אכזר יכול להיות העולם הזה, אני, שהכי עם הרגליים על הקרקע, עדיין מחכה.......................דליה

eaz1514

New member
דליה, אני לא יודעת מה להגיד לך

אני כל כך מבינה את הרגשות שלך ומעריצה את העובדה שהצלחת להתגבר עליהן. אני לא יכולה לחשוב על לגעת בבגדים או החפצים שבארון של רונן, אף אחד לא נגע בבגדים, בנעליים בספרים ומשחקי ילדות שהוא שמר, אלבומי הבולים שאסף בזמן מחלתו...... רק החזרתי כביסה שהבאתי מהבית חולים בעיקר תחתונים וגרביים למגירה, נעליים ונעלי בית שהיו מונחים ליד המיטה והטריפו את דעתי הכנסתי לארון למקומם. אנחנו כן משתמשים במחשב וכל מה שקשור אליו, החדר הוא פעיל, אחיו ישן בו כשהוא בבית אבל שומר על הסדר של רונן שהיה הרבה יותר מסודר ממנו. אני יודעת שאת עם רגליים על הקרקע, גם אני, וזה לא עניין של לחכות ..... אני לא מחכה בכל אופן לא במקום הפיזי. אני מודעת לזה שבמוקדם או במאוחר (וכמה שיותר מוקדם) נצטרך לעשות שיפוץ יסודי בבית, והנושא כבר אוכל אותי, אני ארשה לקלף את הטפטים? להחליף מרצפות? כרגע זה נראה לי לא מציאותי. כל חפץ שמתקלקל ומוחלף מביא איתו עצב עצום, עוד חלק מרונן הולך. אני קנאית מאוד לגבי החפצים של רונן, עם אחיו לוקח משהו אני בודקת שזה חזר למקום. איזה חבילה הפילו עלינו, כאילו לא מספיק עם הכאב העצום צריך גם להתמודד עם שמירת החפצין פן תאבד לנו עוד חתיכה של הפאזל שהורכב במשך חיים שלמים של ילד אחד.
אלנה, אמא של רונן

בוקר ../images/Emo221.gif

היום יהיה יום קשה עבורינו. יזמנו שיפוץ בגן הילדים שרותם היה בו בשנה וחצי האחרונות לחייו.זהו גן שפתי המיועד לילדים שמסיבות שונות יש להם קושי ועיכוב בהתפתחות השפה. גייסנו תרומה מכובדת והיום זה הגיע, היום יום השיפוץ. מצלמים את זה גם לטלויזיה כי זה במסגרת "נגיעה קטנה בלב" של רשת שופרסל (שמנחה דידי הררי), אם למישהו יצא לראות. בכל אופן, הם ממש השקיעו המון מחשבה בתיכנון השיפוץ, והוא יכלול שיפוץ יסודי של חצר הגן כולל הוספת מתקני חצר וגינון מסיבי, וכמובן הקמת פינה לזכרו של רותם (לעזאזל, רק בכתיבת המילים האלה אני כבר בוכה). הם הזמינו מפסל מקומי שיכין עבור הפינה הזו פסל של ג'ירפה גדולה, ולבסוף הוא הציע להכין ספסלי גי'רפה שהילדים יוכלו גם לשבת עליהם (זוהי החיה האהובה על רותם). כמובן שיהיה גם שלט יפה שכבר חיברנו עבורו טקסט. לאורך כל היום הזה יהיו קשיים ומכשולים אחד אחרי השני, ואני רק רוצה, למען האמת, שהוא כבר יעבור. רק הנסיעה לגן, לחנות מחוץ לגן, להכנס לגן, אין לי מושג איך אעבור את זה. ואח"כ הג'ירפות, והשלט, ולפגוש את כל צוות הגן שרותם אהב כל כך...... אוף איזה יום קשה.

eaz1514

New member
../images/Emo24.gif דנה יוזמה ברוכה

עם כל הקושי בחלוף השנים תשמחו שיש לכם פינה על שמו. כנראה כולנו נפלנו על שבוע מטורף ותלויים כמו בובות על חוט. יום קל חברות, נעבור את זה ביחד. אילנה, אמא של רונן

למעלה