בוקר טוב, שבוע טוב וחג שמח

amnon_p

New member
בוקר טוב, שבוע טוב וחג שמח ../images/Emo42.gif

חזרתי היום אחרי סוף שבוע ארוך בים המלח. היה נחמד להתאוורר מעט אחרי חודשים של עבודה מאומצת. לאחר סוף שבוע זה, החלטתי לבצע ניפוח ראשון של הטבעת. הירידה במשקל כמעט נבלמה ואני אוכל יותר מדי בקלות וזה מפחיד אותי. אני חושש שאתחיל לעלות שוב במשקל. אני מתכוון להתקשר למלי בוולפסון מאוחר יותר ולקבוע מועד. אעדכן אתכם בהמשך. אמנון.

רוייקו

New member
חג שמח גם לך, אמנון..

איזה מזל שתמיד עומדת האופציה "לסגור יותר", אה ? מקווה שתוריד מה שאתה רוצה. רוייקו

RomiVais

New member
שיהיה בהצלחה אמנון!! ../images/Emo13.gif

באמת טוב שיש את האפשרות לסגור קצת ולמנוע עליות חוזרות. זו הנקודה הכי הכי חיובית, לדעתי, בניתוח הזה. אני מתארת לעצמי שהיה ממש כיף ומרגיע בים המלח, אומרים שלמקום יש קסם
מיוחד...
אני במשך כחודשיים הייתי באותו משקל, וזה ממש ביאס אותי, אבל חששתי קצת לנפח. יצא שעלתי שני קילו וזה ביאס אותי עוד יותר, אז הלכתי לניפוח. הניפוח לא עזר לי (עכשיו אני יודעת למה). ירדתי את שני הקילוגרמים ביומיים של הנוזלים......... אבל ברגע שהתחלתי לאכול רגיל, עליתי אותם שוב. ושבוע שעבר עברתי עוד ניפוח - שהפעם בהחלט אני מרגישה את ההבדל!!!! אז אולי הניפוח הוא באמת הפיתרון בשביל כולנו - ברגע שנעצרים ויכולים לאכול הכל. כי הרי לא עברנו ניתוח כדי לאכול הכל, נכון?
מה שכן, יש שניפוח אחד יספיק, ויש שכנראה יצטרכו עוד ניפוח בהמשך... אז אמנון, המון המון בהצלחה!!!! ואל תשכח כמובן לעדכן אותנו!!! שיהיה לך ולכולם יום ושבוע נפלאים ביותר רומי

amnon_p

New member
רומי!

תודה על הברכות. שמח מאוד לראות אותך שוב בפורום ומקווה שאת בדרך הנכונה. בתור שלי לניפוח הראשון נקבע ל - 2/1/2002. מקווה שהכל ילך כשורה. אמנון.

SARA120

New member
ערב טוב,../images/Emo41.gif

כמה זמן עבר מהניתוח?האם אתה אוכל הכל? סליחה על ההתנפלות ,אבל אני בהתלבטות לגבי הניפוח.האם אפשר אחרי חודש? גם אני מרגישה שאני דורכת במקום,והרעב חוזר....

amnon_p

New member
הי שרה,

עברו כחמישה חדשים מהניתוח. ירדתי 18 קג´ ולאחרונה אני כמעט תקוע (ירידה ברמות משקל של טיפת חלב). לא, אני לא אוכל הכל אבל, אני מצליח לאכול דברים שלא אכלתי שנים (זה ניתוח שני) ואני חושש שאתחיל להתפתות ו"להרביץ". אני חושב שחודש לאחר הניתוח זה מוקדם מדי. לי אמרו בוולפסון שניפוח ניתן לבצע לאחר כששה שבועות (לאחר שהקיבה נרגעת מהטראומה שעברה). מקווה שעזרתי. אמנון.

SARA120

New member
יופי../images/Emo57.gifתמשיך כך...אני לעומת זאת-

חודש אחרי הניתוח ושום דבר לא נתקע(?!)אני שומרת מהפחד לא לעלות אבל אני כבר לא יורדת כמו בשבועיים הראשונים. בחג אכלתי עוף ובשר וזה לא מוצא חן בעיני בכלל!(לפחות לא נגעתי במטוגנים ובמתוקים...) מחר אתקשר לסובחי להתיעץ..ביי

חג שמח ושבוע טוב

מהו משקל היעד שאתה שואף אליו וכמה עוד חסר לך להוריד כדי להגיע אליו. בהצלחה

amnon_p

New member
בוקר טוב ענק!

כיום אני שוקל כ - 116 קג´, היעד משהו בסביבות ה- 100 יהיה בסדר בהתחשב בגובה (1.95 מ´) ובמבנה הגוף (גדול). תודה על הברכות. אמנון.

למעלה