בוקר טוב, שבוע טוב וחודש טוב לכולם.

בוקר טוב, שבוע טוב וחודש טוב לכולם.

ותפסיקו כבר בבקשה את המריבות המטופשות...

מני 22

New member
אני דורש התנצלות מיד!!!

על איזה מריבות אתה מדבר? החדר כאן מתנהל נפלא ע"י מתנדב על מי מנוחות. אז כנראה התבלבלת באיזה חדר אתה נמצא אז התנצלות בבקשה, תודה.

מני מני מני ...

התנצלות? הצחקתני ר' מני. על מה התנצלות? על זה שנסעתי לשבת בר מצוה מחוץ לעיר בבוקרו של יום השישי וכששבתי מה שמככב בראש הפורום זה עדיין המריבות המטופשות של הקומבינטור ורפוש? על זה אני לא מתנצל. פשוט נמאס מהמריבות המטופשות האלה. מי יותר גדול ? אבריימלה או מרדכי... אני חושב שאתה צריך להתנצל בפני איש הרוח שגם כן מנהל את הפורום נפלא ושכחת להזכיר אותו לצידו של מתנדב. ידידי, כלל לא התבלבלתי בחדר, או ליתר דיוק בפורום. חדר קוראים באינטרנט לחדר בצ'אט. בפורום זה נקרא פורום... אנא התנצלותך המיידית. אתה יודע מה? סלחתי לך גם בלי התנצלותך. אני מניח שגם איש הרוח סלח ומחל לך.

מני 22

New member
איש טוב...

האמת שאת ההודעה על מרדכי בן דוד לא קראתי, אז ככה שאני לא מצאתי שום מריבה. אבל אם אתה רוצה שאתנצל אני כבר מתנצל פעמיים, אחד על זה ואחד תשמור לפעם הבאה .

אין לך על מה להתנצל.

לא יודע מי זה מרדכי צבי האנונימי הזה ומה מעשיו אבל דבר אחד אני יודע. מי שרואה ויכוח תרבותי ונוקב על המעלות בזמרים בולטים במוסיקה החסידית כמריבה מטופשת הוא או טיפש או אינטרסנט של אחד מצדדי הויכוח ובמקרה הזה נראה לי של רפי שלו יש יותר ענין ממני לסיים את הנושא כידוע למי שצלח את כל השירשור. אז בבקשה, מרדכי צבי, עד שסוף סוף מתפתח דיון רציני, אל תנסה לגדוע אותו ושיהיו לך עשר שבתות בר מצוה, מה זה ענינינו???

או שכן או שלא זה בטוח

גם אני לא יודע מי זה קומבינטור וכמו כן לא יודע מי זה רפוש. לידיעתך, אין לי קשר עם אף אחד כאן בפורום. הגעתי לכאן במקרה כשקראתי בפורום אחר על פתיחת הפורום הזה. בפורום חרדים לא כתבתי ולא אכתוב בגלל כמות הרכילות ולשון הרע שנשפכות שם כמים. אני מחוץ לעסק הזה לשמחתי הרבה. ואם זה מעניין אותך, ולמרות שאינני חייב לך ולאף אחד אחר דין וחשבון חוץ מאשר לקב"ה, אז שמי הפרטי האמיתי הוא מרדכי צבי. אני לפחות לא קומבינטור ולא בעל כינוי אלא מופיע בשמי האמיתי. ואינני מנסה לגדוע סתם דיון רציני כי אתה ורפוש פשוט טוחנים מים וסתם נמאס מזה. יש מבין?

מריבות מטופשות?

סוף סוף יש פה ויכוח נורמלי בפורום ואתה קורא לזה ויכוח טיפשי? אינך חייב לקרוא את אותו שירשור אם זה כל כך מפריע לך.

בסדר. אתם צודקים. אני טועה.

זה ויכוח נורמלי ולגיטימי. רק שלשמחתי יש לו עוד כמה שעות להשאר ככה בתחילת הפורום. אבל אולי עכשיו הקומבינטור לא יחשוב שאני שליח שלך...ושנשמע רק בשורות טובות.

שליח שלי?

אולי מדין זכין! אבל באמת זו ממגוחכי הטענות שטען קומבינטור ואקווה שהוא יחזור בו מאותו טיעון בלתי נתפס.

אין לי שום אינטרסים ...

פרט לאינטרס האישי שתמיד יהיה בעזרת ד' טוב למשפחה שלי ולי. אני סתם יהודי דתי שמתעניין שנים רבות בנושא מוסיקה חסידית/יהודית/מסורתית או איך שתקראו לזה אחרי כל הויכוחים שהיו כאן "מה זאת מוסיקה חסידית". אם מישהו חושב אחרת אז טעות בידו. ושנשמע רק בשורות טובות בעזרת ד'.

tipid

New member
../images/Emo141.gifברכת שבוע טוב ומבורך!

על אף האירוע המחריד בירושלים היום בפרוס השבוע החדש שבא עלינו לטובה אני רוצה לאחל לכל בית ישראל באשר הוא שבוע מלא שקט ושלווה בטחון בריאות אחווה ועזרה לזולת תמר.

למעלה