בוקר טוב שבוע טוב ושיהיה גם יום טוב
החלטתי להתחיל את השבוע ברגל ימין עם שני כריכים מלחם קל אך מלא (או: מלא אך קל) מרוחים בגבינת ריקוטה, כי יש בה הרבה סידן חשוב, כך אומרים. בינתיים בצהרים כבר הספקתי לאכול פיתה עם כבד עוף וסלט וחומוס. היה טעים, מקווה להחזיק מעמד יפה עד הערב, ואז זה לא יהיה כל כך נורא, נכון? ודרך הגב, אני לא יודעת אם רואים את זה כאן, ואם זה מעניין אתכן אבל פתחתי בלוג הנה הכתובת שלו, אני אוסיף אותה שוב ליתר ביטחון כי אני לא מסתדרת עם הוספת לינקים בחתימה אוף, הייתה לי מילה חכמה להגיד על אנשים כאלה, אבל שכחתי אותה הנה:
החלטתי להתחיל את השבוע ברגל ימין עם שני כריכים מלחם קל אך מלא (או: מלא אך קל) מרוחים בגבינת ריקוטה, כי יש בה הרבה סידן חשוב, כך אומרים. בינתיים בצהרים כבר הספקתי לאכול פיתה עם כבד עוף וסלט וחומוס. היה טעים, מקווה להחזיק מעמד יפה עד הערב, ואז זה לא יהיה כל כך נורא, נכון? ודרך הגב, אני לא יודעת אם רואים את זה כאן, ואם זה מעניין אתכן אבל פתחתי בלוג הנה הכתובת שלו, אני אוסיף אותה שוב ליתר ביטחון כי אני לא מסתדרת עם הוספת לינקים בחתימה אוף, הייתה לי מילה חכמה להגיד על אנשים כאלה, אבל שכחתי אותה הנה: