בוקר טוב שבוע טוב ושיהיה גם יום טוב

קלריסה

New member
בוקר טוב שבוע טוב ושיהיה גם יום טוב

החלטתי להתחיל את השבוע ברגל ימין עם שני כריכים מלחם קל אך מלא (או: מלא אך קל) מרוחים בגבינת ריקוטה, כי יש בה הרבה סידן חשוב, כך אומרים. בינתיים בצהרים כבר הספקתי לאכול פיתה עם כבד עוף וסלט וחומוס. היה טעים, מקווה להחזיק מעמד יפה עד הערב, ואז זה לא יהיה כל כך נורא, נכון? ודרך הגב, אני לא יודעת אם רואים את זה כאן, ואם זה מעניין אתכן אבל פתחתי בלוג הנה הכתובת שלו, אני אוסיף אותה שוב ליתר ביטחון כי אני לא מסתדרת עם הוספת לינקים בחתימה אוף, הייתה לי מילה חכמה להגיד על אנשים כאלה, אבל שכחתי אותה הנה:
 
../images/Emo41.gif פריכיות חדשות וטעימות שיצא לי

לדגום אתמול אצל חמותי- הביאו מכונות מיוחדות לרשתות טיב טעם שמכינות את הפריכיות במקום- 20 קלוריות לפריכית (והם גדולות מהרגילות!) ונורא טעימות.
 

קלריסה

New member
פשששש.... אני רצה לשם

איזה רעיון חבל"ז מכונת פריכיות על המקום כאילו היו מגרות כמעט כמו לחמניות טריות או דונאטס או משהו ממש שגורם באופן אוטומטי להזיל ריר אבל פריכיות? איך אפשר לעשות משהו מושך עם פריכיות?
 
אנחנו פורום הרזיה, לא?

על מכונת דואנטס לא הייתי מספרת. בכל מקרה, לי הם היו טעימות יותר מהרגילות שעשויות אורז, אלה עשויות מסויה אני חושבת.
 
זה לא חדש, הילה בת שנה ו- 4ח'

מאוד מאוד אוהבת את הפריכיות האלו. רשת טיב טעם שביקרת בו. היכן הוא בארץ?
 
למעלה