בוקר טוב-שבוע טוב
מ מריאנה עמית היימן New member 14/12/14 #3 לא מצליחה להוסיף תמונות ייתכן ומשהו במחשב שחזר מתיקון לא הושלם????? אני לוחצת על סמל המצלמה ועל הוסף תמונות ואין שום התרחשות....
לא מצליחה להוסיף תמונות ייתכן ומשהו במחשב שחזר מתיקון לא הושלם????? אני לוחצת על סמל המצלמה ועל הוסף תמונות ואין שום התרחשות....
I inbary1 New member 14/12/14 #4 בוקר טוב מריאנה, נא כנסי גם לי זה קרה לפני כחודש, במשך תקופה ארוכה ולא הבנתי למה, עד שניסיתי להכנס (לפה) דרך גוגל כרום, וראי פלא, הבעיה ניפתרה! כניראה שאין לך תמיכה /גירסה עדכנית.....או שסתם לא בא לו, אולי בגלל מזג האוויר....? אמרת (לו) בבקשה...?
בוקר טוב מריאנה, נא כנסי גם לי זה קרה לפני כחודש, במשך תקופה ארוכה ולא הבנתי למה, עד שניסיתי להכנס (לפה) דרך גוגל כרום, וראי פלא, הבעיה ניפתרה! כניראה שאין לך תמיכה /גירסה עדכנית.....או שסתם לא בא לו, אולי בגלל מזג האוויר....? אמרת (לו) בבקשה...?
I inbary1 New member 14/12/14 #8 לגבי ה.... פייסבוק אין לי מושג.... לגבי זה ביקשת יפה ועדיין הוא מסרב לך, אני מבטיחה לקחת "אותו" הצידה לשיחה צפופה....
לגבי ה.... פייסבוק אין לי מושג.... לגבי זה ביקשת יפה ועדיין הוא מסרב לך, אני מבטיחה לקחת "אותו" הצידה לשיחה צפופה....
מ מריאנה עמית היימן New member 14/12/14 #7 האם ייתכן שקשור.... לעובדה שנכנסתי עם הפייסבוק, לא נתנו לי להכנס אחרת... זו הסיבה שמופיעה השם המלא שלי... חוץ מהשמות האחרים שלי..שמות של מלכות,- אליזבט, מרגרט, ביאטריס, פאולה, ושרלוט?? היתכן????
האם ייתכן שקשור.... לעובדה שנכנסתי עם הפייסבוק, לא נתנו לי להכנס אחרת... זו הסיבה שמופיעה השם המלא שלי... חוץ מהשמות האחרים שלי..שמות של מלכות,- אליזבט, מרגרט, ביאטריס, פאולה, ושרלוט?? היתכן????
מ מריאנה עמית היימן New member 16/12/14 #11 ערב טוב אחות יקרה מה שלוך ומה נשמע? מזמן מזמן מזן שלא ראיתך...ולא דיברנו ביננו....