בוקר טוב, שבוע מבורך, סוכר או סוכרזית?

  • פותח הנושא pri2
  • פורסם בתאריך

pri2

New member
בוקר טוב, שבוע מבורך, סוכר או סוכרזית?

מבולבלת, לא סוכרתית עדיין אבל בדרך.

לגבי סוכר כפית בכוס קפה 3 פעמים ביום, או סוכרזית?
מה אתם אומרים כי הכל מאוד מבולבל לי.
 

pri2

New member
הרופאה אמרה לבעלי שהוא בדרך אז בטח גם אני.

הסטיוויה לא ממתיקה בכלל כמעט, ניסינו, יש איזה סוג
מומלץ? האם זה בא בשקיות? בנוזל?

זה יקר יותר מסוכרזית?

מה עם דבש תמרים כלומר סילן להכניס כף לתוך סיר האם זה מסוכן?
 

mrkorr

New member
אם אין לכם אותו פרופיל רפואי, אין שום סיבה שתהיה לך סכרת

סכרת אינה מדבקת.
את יכולה לשבת לייד סכרתי באוטובוס, או לישון ליד בעלך בלילה ולא תדבקי בסכרת.
יש סיבה אחרת שבגללה הרופאה חושבת שאת בסיכון לסכרת?

לגבי הסילאן, תדפדפי בפורום - יש עליו דיונים ארוכים.
בגדול - דין סילאן כדין דבש כדין סוכר.
זה לא מסוכן, זה פחמימה וזה מעלה את רמת הסוכר בדם כמו פחמימות אחרות.
 

maya833

New member
תכלס כפית סוכר,כפית דבש זה רק 5 גרם פחמימות...

אז זה לא נראה לי נורא כ"כ ביחס לממתיקים מלאכותיים שגם מאוד לא בריאים..אם זה כפית אחת בכוס שתייה...
סטיביה זה מצויין אבל באמת פחות מתוק.
 
סילאן ודבש

סילאן (דבש תמרים) או דבש רגיל זה כמו סוכר.
מכילים הרבה פחמימות.
אני לא ממתיקה עכשיו בכלל אבל כשהמתקתי השתשתי בסוכרהדיאט (סוכרלוז)

בהצלחה
 
השתמשתי במשך כ-45 שנה בסוכרזית (אגב התחלתי בשימוש

בסוכרזית לא בגלל בעיית משקל, אלא פשוט הייתי בצבא וכשהשתמשנו בסוכר ,הטנק שלנו היה מתמלא בנמלים ואחרי שהתרגלתי לזה, המשכתי)
&nbsp
לפני זמן לא רב עברתי לשימוש בשקיות סטיוויה ירוקות, נכון שיש הבדל ביחס לסוכרזית אבל קראתי שיש בעיות בשימוש בסוכרזית והסטיוויה הרבה יותר בריאה, אבל כל אחד וטעמו הוא
&nbsp
 

אבו זקן

New member
בעיות, בעיות

הממתיקים המלאכותיים חטפו סנוקרת די רצינית במחקר חדש של מכון ויצמן (ההוא שצוטט בכל העיתונים, לא מזמן קישרתי אליו גם כאן), אבל סטיביה לא בהכרח טוב מהם. מאחר וזה חומר טבעי הוא לא עובר בדיקות מחמירות כמו חומרים סינתטיים, ואין יותר מדי מידע על השפעות ארוכות טווח של שימוש תכוף בסטיביה. המחקר של מכון ויצמן בדק סכרין, סוכרוז ואספרטם, וחלקים ממנו רק סכרין.
 
שלום למבולבלת הצודקת...

היום המודה החדשה היא לערער על הכל. רפואה, חיסונים, תחליפי סוכר ועוד דברים רבים אחרים...
ובמקביל תוחלת החיים רק עולה ועולה. בקיצור ובגדול, כמות מבלבלי המוח עולה, ובעתיד צפויה אף לגדול.

קיימים היום המון תחליפי סוכר, את צריכה לנסות ולמצוא לך את זה שמתאים לך. הסטיביה בעיני לא מוצלחת
בכלל. גדלתי אותו בעצמי, השתמשתי גם בקנוי.היא לא מתוקה מספיק, ויש לה טעם לוואי חזק. אני משתמש
בסוכרה דיאט, לטעמי הוא ללא טעם לוואי. אבל יש עוד רבים טובים אחרים.
 

pri2

New member
אתה לא יודע כמ אתה

צודק.

בליבי חשבתי בדיוק כמוך, יש אינטרסים מאחורי השלילה או העידוד
להשתמש במוצר זה או אחר.

בתי האבות והדיור המוגן מלאים בקשישים חולי סכרת ששנים שותים
עם ממתיקים שונים.

תודה לך.
 

תומרונתם

New member
מנהל
נראה לי...

שכפית סוכר אחת בכוס קפה שלוש פעמים ביום, לא תהרוג אף אחד.
השאלה איך שאר התזונה שלך נראית. מבחינת רמות הסוכר בדם (בין אם סכרת או טרום סכרת או לא בכלל), הרבה יותר חשוב לשמור על תזונה מאוזנת: לא הרבה מידי פחמימות, ושהן מפוזרות על פני היום (כלומר, לא לאכול את כל הפחמימות היומיות בארוחת צהרים אחת דשנה ועמוסה). ההשפעה של כפית סוכר אחת, 5 גרם פחמימות, היא בטלה בשישים.
 

shron17

New member
ההמלצה שלי,לנסות חליטות שונות ,,

לדוגמא : תכיני לך בבוקר בספל מים חמים כמה טיפות מיץ -לימון ועלי -נענע טריים, ולשתות ללא סוכר.
או לחלוט ענף קורנית בספל עם מים רותחים,להמתין 20 דקות ולשתות.
או להניח בקנקן עשב לימוני ולואיזה ,(יש להשיג גם בבתי הטבע),להמתין 20 דקות ולשתות.
&nbsp
באופן זה נפטרים מצריכת סוכר וממתיקים אחרים אשר מזיקים לגוף,
ולאחר יומיים שלושה מתרגלים לטעמים אחרים ללא כול צורך בצריכת סוכר.
&nbsp
פרט לשתייה בבוקר ובערב ,במהלך רוב שעות היום כדאי להתרגל לשתות מים,
שתיית מים מרווה מהצמא ובריאה לחילוף החומרים בגוף.
&nbsp
 
למעלה