בוקר טוב שבת שלום וחג שמח לכולם יום שישי את יודעת יש בעיר מסיבה.... הערב המופע אההה?
M myh350 New member 2/10/09 #1 בוקר טוב שבת שלום וחג שמח לכולם יום שישי את יודעת יש בעיר מסיבה.... הערב המופע אההה?
S solenko New member 2/10/09 #3 חג שמח , תהנו בסוכות עם מוזיקה טובה ומי שיכניס את הטלויזיה לסוכה יהנה מהופעה מדהימה .
א איתן דואק New member 2/10/09 #4 יש לי יום יום חג הללויה ../images/Emo13.gif חג שמח לכולם 7 ימים נשב בסוכה ( שכנראה לא אבנה השנה ..) ובמקום פיוטים ננגן שירים של פבליטו כמובן תעשו חיים תהנו לכם מההופעה הערב, ומהחג בכלל .
יש לי יום יום חג הללויה ../images/Emo13.gif חג שמח לכולם 7 ימים נשב בסוכה ( שכנראה לא אבנה השנה ..) ובמקום פיוטים ננגן שירים של פבליטו כמובן תעשו חיים תהנו לכם מההופעה הערב, ומהחג בכלל .
ה העגול New member 2/10/09 #5 חג שמח חברים יקרים , חבר שפגשתי היום סיפר לי שפבלו נמצא באילת , וגם שיש תוכנית בישול חדשה עם אהרוני שפבלו נותן לו מתקון ארגנטינאי חריף במיוחד .
חג שמח חברים יקרים , חבר שפגשתי היום סיפר לי שפבלו נמצא באילת , וגם שיש תוכנית בישול חדשה עם אהרוני שפבלו נותן לו מתקון ארגנטינאי חריף במיוחד .
א איתן דואק New member 2/10/09 #8 יש בני זונות פוליטיקאים וגנבים ..כנאה גם ב tv יש כאלו , אחרת אני לא מבין את הסיבה , ראיתי במו עיני בתוכניה של yes שהמופע המשותף אמור היה לשודר הערב ...מסיבה שלא ברורה לי הורידו את זה מלוח השידורים ... מייל כעוס במיוחד עושה את דרכו להנהלת ערוץ 2 ולרשות השנייה .
יש בני זונות פוליטיקאים וגנבים ..כנאה גם ב tv יש כאלו , אחרת אני לא מבין את הסיבה , ראיתי במו עיני בתוכניה של yes שהמופע המשותף אמור היה לשודר הערב ...מסיבה שלא ברורה לי הורידו את זה מלוח השידורים ... מייל כעוס במיוחד עושה את דרכו להנהלת ערוץ 2 ולרשות השנייה .