בוקר טוב שבת שלום וחג שמח.
יש לי יום יום חג..
כך אמרו הגששים, אז חג שמח.
אתמול כתבתי לכם שאני כחגבה בעיני הבנקים והאמת שזה נכון. ניסיתי להזהיר
את מי שקורא כאן, שכרטיס האשראי בחו"ל הוא בערבון מוגבל. בין אם אבד, בין אם השתבש בקניה באמצעותו ובין אם השתבש במשיכה.
הבנקים טוענים שאינם אחראים, הם גם אמרו זאת בטלפון לחברים שלי שהיו בארץ ולי כשהייתי בחו"ל.
אני... לא יכולתי להשתמש במוניות, לא בתחבורה מכול סוג שהוא . היו לי בארנק שלושים סנטים בלבד. לא יכולתי להשתמש בשום תחבורה ציבורית כולל מונית. לא הייתה ולא יכולה להיות כאן בשום אופן טענה שלא היה כסף בחשבון
כי דבר ראשון כן היה כסף ודבר שני עובדה שבמשיכה של מנהל המלון אישרו גיהוץ של 400 יורו.
עורך דין שהוא מכר טוב אמר לי "עזבי אותם חבל על המאמץ"
כך זה צריך להיות? הם גובים כסף עבור השירות וכשהתקלה אצלם מסירים ידם מן העניין. ועורך דין מנוסה אומר לי "עזבי," כי הוא רואה את תוצאה שבין החגב לאריה. "הצדק ממש מתדפק בדלת."
יש לי יום יום חג..
אתמול כתבתי לכם שאני כחגבה בעיני הבנקים והאמת שזה נכון. ניסיתי להזהיר
אני... לא יכולתי להשתמש במוניות, לא בתחבורה מכול סוג שהוא . היו לי בארנק שלושים סנטים בלבד. לא יכולתי להשתמש בשום תחבורה ציבורית כולל מונית. לא הייתה ולא יכולה להיות כאן בשום אופן טענה שלא היה כסף בחשבון
עורך דין שהוא מכר טוב אמר לי "עזבי אותם חבל על המאמץ"
כך זה צריך להיות? הם גובים כסף עבור השירות וכשהתקלה אצלם מסירים ידם מן העניין. ועורך דין מנוסה אומר לי "עזבי," כי הוא רואה את תוצאה שבין החגב לאריה. "הצדק ממש מתדפק בדלת."