בוקר טוב + שיר מהשמונים
|חיב

לסיום הדיון

1. say hello הוא שיר מקורי של תא רך. ומי שלא מסכים - שיבוא איתי בחוץ... 2. לגבי דייויד גריי. אחרי שג´וני קאש חיש שיר של ניק קייב, באמת הכל אפשרי!

alpha80

New member
תבדוק קרדיטים באלבום של דיויד גריי

ותגלה שהם של מארק אלמונד ודייב בול. מה יותר פשוט מזה

turrican

New member
בוקר טוב + שיר מהשמונים ../images/Emo168.gif|חיב

קצת לא יצא לי לי לרשום בוקר טוב עם שיר אבל החלטתי להמשיך במסורת תגידו לי אם זה מוצא חן בעיניכם. כל כמה ימים אני ארשום שיר מהשמונים עם תמונה של הלהקה וכמה מילים עליה. הפעם להקת "תא רך" - אחת הלהקות הטובות של הפופ האלקטרוני בהנהגת מרק אלמונד ודיוויד בול הקלידן הנפלא. הפעם השיר המפורסם ביותר שלהם ----============"tainted love"=================-------
Tainted Love Sometimes I feel I´ve got to... Run away I´ve got to... Get away... From the pain that you drive into the heart of me The love we share Seems to go nowhere And I´ve lost my light For I toss and turn I can´t sleep at night CHORUS: Once I ran to you (I ran) Now I´ll run from you This tainted love you´ve given I give you all a boy could give you Take my tears and that´s not nearly all Oh...tainted love Tainted love Now I know I´ve got to Run away I´ve got to Get away You don´t really want any more from me To make things right You need someone to hold you tight And you think love is to pray But I´m sorry I don´t pray that way CHORUS Don´t touch me please I cannot stand the way you tease I love you though you hurt me so Now I´m going to pack my things and go Tainted love, tainted love Tainted love, tainted love Touch me baby, tainted love Touch me baby, tainted love Tainted love Tainted love Tainted love​

Big Zed

New member
היה חידוש של השיר

מי שחידש הוא Marilyn Manson חידוש לא משהו אישית לא אהבתי

גם הביצוע של סופט סל הוא חידוש

לא זוכר מי שר את המקור, אבל זה היה סתם שיר פופ נאיבי שנות ה-50

turrican

New member
ל Aladin

אתה בטוח?. אני יודע שהשיר שלהם: "Say hello wave goodbye" אכן היה חידוש לשיר משנות ה-60 , אבל אתה בטוח שגם - Tainted love ??

alpha80

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

say hello wave goodbye הוא שיר מקורי של soft cell ואיננו חידוש. tainted love הוא חידוש, במקור של אד קוב. ל"תא רך" יש עוד כמה וכמה חידושים משנות ה 60, ביניהם where did our love go (במקור דיאנה רוס והסופרימס), what! (לא זוכר מי הזמרת ששרה במקור..) hey joe (במקור ג´ימי הנדריקס). ל"תא רך" אלבום חדש המתוכנן לצאת בחודש ספטמבר, אחרי שתיקה של 17 שנים. הצמד (מארק אלמונד ודייב בול) תיכנן קאם-באק" של שתי הופעות בלונדון בשנה שעברה, לאור הביקוש הרב הם מופיעים עד היום בערך 3 הופעות בשבוע בכל אירופה, וגם מוציאים אלבום חדש. לפרטים נוספים: האתר של מארק אלמונד.

והם חידשו גם את

You only live twice של שירלי בייסי מתוך סרט ג´יימס בונד ו hey joe כלל עוד שני שירים של הנדריקס: Purple haze (מצויין) ו Voodoo child (משעמם). ומארק אלמונד בכלל חידש המון שירים בקריירת הסולו שלו (ובצורה די רעה, אם מותר להביע דיעה). וואו - אלבום חדש בספטמבר! מקווה לא להתאכזב. די איבדתי קשר עם השניים בשנים האחרונות.

turrican

New member
לאורן

אני מקבל את מה שאתה אומר (אתה המומחה אחי) אבל אני חייב לבדוק את הסוגיה של "Say hello wave goodbye" יש לי תחושה שלא טעיתי..

../images/Emo45.gif ה-ל-ל-ו-י-ה! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

פורום אייטיז, סוף-סוף! באמת הגיע הזמן. אני עוד אבקר פה. אני מבטיח. עכשיו אני חייב לישון. לילה טוב! ותודה ענקית לאלאדין. כפארה עליו, שיחייה.

alpha80

New member
תבדוק תבדוק.... תגלה שטעית.....

אבל.. לא נורא, נסלח לך ולו בזכות היוזמה לפורום השמונים.....

turrican

New member
אורן אכן צדקת

כנראה שהתבלבלתי עם השיר "tainted love" הסתכלתי בדיסק "Memorabilla" וראיתי אכן שהשיר נעשה ע"י הצמד. עמי הסליחה..כל מקרה השיר "say hello wave goodbye" הוא אחד השירים האהובים עליי ביותר .

שמעתי את Memorabillia לפני שנים

והיה נדמה לי שבחלק מהשירים אלמונד הקליט מחדש את הקולות. ההזיתי?

turrican

New member
אין לי מושג..

לא כזה גרופי גדול של הצמד.. אבל מאד אוהב את הדיסק הזה,יש בו כמה מהקלאסיקות של אלקטרופופ כמו Tainted , Say hello ו-Torch .

jerri

New member
ובכן, לא. tainted love בוצע במקור

על ידי הזמרת גלוריה ג´ונס, והביצוע של סופט סל כל-כך האפיל עליו שעד היום אנשים משוכנעים שזה שיר מקורי שלהם.

*GormE*

New member
אני לא מבינה מה הקטע של מרילין מנסו

מנסון- לקחת שירי איטיז טובים וראויים ולהפוך אותם לעלק מטאל? אדיוט. צריך לחוקק נגדו.

alpha80

New member
יש הרבה אמנים שצריך...

להוציא אותם מחוץ לחוק, הפורום קצר מלהכיל את כולם

למעלה