בוקר טוב שישיים

bimbo.

New member
בוקר טוב שישיים../images/Emo141.gif

שוב אני ראשונה? איפה יעלי? איפה ג'ייקוב? אז תמשיכו לישון יקירי, וחלומות נעימים לכם ובכלל, שיהיה סוף שבוע נעים ורגוע

yaely2

New member
מנהל
אור חדש על ציון תאיר../images/Emo42.gif../images/Emo34.gif

לחווה, ליידי סנו, זיגי וכל הוותיקים יותר. הסתכלו על ההודעות ההאחרונות אתמול, פשוט נהניתי מהאווירה הנינוחה מהפירגון. תודה לתודה של חווה. הסתכלו יותר למעלה, אותו דבר. מה אומר לכם? עם חברים כאלה אין מה לפחד מכל מיני מרעין בישין שבמחשב. גאה להיות בחברתכם.

בימבו .מי זרק אותך מהמיטה?../images/Emo141.gif

בוקר טוב לכל החברים!! היום יום שישי מחר שבת.....אוףףףףףףף איך שהזמן בורח לו מאיתנו. בימבו כל הכבוד לך.השגת אותי הבוקר. גם אני קמה השכם בבוקר. "שעון ביולוגי". המזג האויר השתגע כמו כל שנה,פעם חם ופעם קריר.לכן שמרו על עצמיכם. שיהיה לכם שבת שלום ושבת שקטה. דנה....להתראות...

yaely12

New member
בוקר טוב דנה בוקר טוב כולם../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שלום כולנו דנה, את הרי לא אורחת אלא בת
וכל כך נעים לקרוא אותך וגם את כולם, הרי איש איש וכשרונו. חבר'ה הכנסו יותר, כתבו רשמים חוויות, המלצות על מקומות, מוצרים ועוד. בתור גולשת, כל כך נהנית לקרוא מה שאתם כותבים, מחפשת כל פעם צורת אות חדשה מכם. אוהבת את כולם חברתכם יעלי

jacobf2

New member
צהרים טובים לכל החברה.

לא נכנסתי קודם כי היום היה לי תפקיד:שמרטף של הנכד החולה בדלקת ריאות. שיחקנו יחד במשחק חדש שהבאתי לו ואחר כך צפינו יחדו בטלויזיה.

מנורה

New member
שבת שלום וצהרים טובים חברים../images/Emo140.gif

|חזרתי בערב החג ועדין לא מוצאת את מקומי הכל עדין משובש והראש מלא עם כל החוויות שעברתי. רפרפתי בין ההודעות שלכם ופה ושם הגבתי אתם מאד חסרים לי ובפורום מאד שקט כנראה החברים ביומיים האחרונים עסוקים. מקווה שכולם בריאים וכל אחד נהנה בכל מקום בו הוא נמצא. הייתי בארה"ב פלורידה, סיאט , ניו-יורק ויום אחד בלונדון. חוויה ישראלית שעברתי ואינני יודעת אם בכלל הוזכרה בארץ מצעד תמיכה בישראל שהתקיים ביום ראשון 22/5 משעה 11.00 בבוקר עד 15.30. סגרו את השדרה החמישית ואת כל הרחובות הסמוכים מקום סטרילי וכל המי ומה היו בין הצועדים החל מראש העיר שגריר ישראל שר התירות הישראלי המשטרה מכבי האש תזמורות מכוניות מקושטות עם כרזות למען ישראל ושירים וריקודים לאורך כל הדרך. אלפי יהודים דתיים וחילונים עם תלבושות בשלל צבעים דגלי המדינה ואלפי צופים לאורך כל הדרך. זאת היתה התרגשות עצומה עמדנו שם הרבה ישראלים עם דמעות בעינים וצמרמורת בגוף בימים קשים כאלה כזאת תמיכה בארה"ב מרגש מאד. אם מישהו ילמד אותי כיצד להקטין תמונות שצילמתי אשמח לפרסם בפורום. המשך יבוא

yaely12

New member
מנורהיקרה ברוך שובך../images/Emo160.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

שלום מנורה שלום כולם, פער השעות בין שני המקומות הוא היוצר את תחושת חוסר המנוחה, עוד כמה ימים וזה יעבור. התאור שלך על מצעד התמיכה בישראל מאלף ומעודד. אני כלל לא ידעתי על קיום מצעד כזה, כנראה לא ייחסו לזה מספיק חשיבות בארץ. הפורום שקט, לא שמעתם שתזמורת הפורום התגייסה למילואים בלהקת הרבנות הצבאית הראשית? יסיימו את המילואים ויעשו פה שמח. בינתיים רק את מנורה ואני נותרנו אחראיות על השמחה, אז בואי נכתוב דברים שמחים ונוכיח לעולם מה בני שישים פלוס ומינוס יודעים לעשות
חברתכם יעלי

ליעלי ולכל החברים שב'ש../images/Emo41.gif

יעלי שלום!! את צודקת,עלי להכנס יותר לפורום, אשתדל מאד,לא תמיד יש מה לכתוב, לכן אברך אותך ואת יתר החברים:שבת שלום ומבורך!! וכמובן אברך את עצמי.חחחחחח. להתראות....דבי (דנה).

yaely2

New member
מנהל
מדרש אגדה לשבת../images/Emo63.gif../images/Emo82.gif../images/Emo104.gif

שלום לכל החברים שלי
מאחר ונוצר מקום בפורום לכתוב בו אני מביאה מדרש אגדה מארון הספרים היהודי, היום היו קוראים לזה משל. משל לאדם שהיתה לו סייחה וחמורה וחזירה, והיה נותן לחזירה בלא מידה לחמורה ולסייחה במידה. אמרה סייחה לחמורה "מה שוטה זה עושה? אנו שאנו עושין מלאכתו של בעל הבית נותן לנו במידה, ולחזירה שהיא בטלה - שלא במידה". אמרה לה תבוא השעה ואת רואה במפלתה, שאין מאכילין אותה יותר לכבודה אלא לרעתה, כיון שבא קלנדס מיד נטלו לחזירה ונחרוה. התחילו נותנין שעורים לפני בתה של חמורה והיתה מנשבת בהן ולא אכלה, אמרה לה אמה "בתי לא המאכל גורם אלא הבטלה גורמת". לפעמים המדרשים קצת קשים להבנה בגלל העברית הטיפה שונה, אשמח לכתוב זאת שוב בעברית מודרנית אם תבקשו.

vk3

New member
שלום יעלי ../images/Emo6.gif

הבנתי רק חלק מהמדרש ואיבדתי את הפואנטה מחמת השפה הקשה...

yaely2

New member
מנהל
מדרש האגדה בשפת ימינו../images/Emo28.gif../images/Emo63.gif

שלום לכולם, לאדם היו סייחה וחמורה וחזירה. היה נותן לחזירה לאכול בלי הגבלה ואילו לחמורה ולסייחה היה נותן אוכל במידה, ללא תוספת. אמרה הסייחה לחמורה תראי איזה אידיוט אנו עושות את כל העבודה של בעל הבית והוא מגביל אותנו באוכל ולחזירה הבטלנית נותן לאכול ללא מידה (הגבלה). אמרה לה החמורה, חכי ותראי בסופה המר, לא מאכילים אותה לכבודה, אלא לרעתה. כשהגיע חג "קלנדס" לקחו את החזירה ושחטוה. הבת של החמורה פחדה לאכול והיתה רק מפיחה רוח בשעורים. אמרה לה אמה "לא האוכל גרם לשחיטת החזירה אלא הבטלה שלה".

vk3

New member
וואו... איזה יפההה ../images/Emo45.gif ../images/Emo70.gif

offe

New member
ערביים נעים ../images/Emo6.gif

ברוכים הבאים לכל המצטרפים החדשים. הפורום שלנו מתברך באוכלוסיית אנשים בעלי ניסיון חיים עשיר, מבט בוגר על החיים, חווי חוויות מזה שנים רבות ומדי יום ביומו.יש לנו כותבי שירים מפרי עטם ולא מפרי עט זרים. לדוגמא: אתמול בפגישה עם הקבוצה שלי, הבאתי שני חבר'ה צעירים (בתור הרצאה) שהביאו עמם כלי נגינה לא שגרתיים. אחד מהם ניגן והשני סיפר חוויות מנסיעותיו בעולם. הבחור שחקן ולכן העביר אותן בצורה מאוד מיוחדת. כשסיפר על רבת עמון - תיבל במילים ערביות עם מבטא מתאים למקור. המצחיק שלבחור קוראים אלעד - והערבים קשה היה להם ואמרו מה זה אלעד אלעד אלעד - תאמרו אתם בעצמכם מהר את השם הזה - מה ייצא - עדאל, וכך נקרא הוא שם כל זמן שהותו שם. כשדיבר על טיפוס חובש כובע קאובוי - המבטא תואם. כשסיפר על צ'ילה - אורגווי - ארגנטינה - תיבל במילים ספרדיות במבטא גם תואם. - שיתף אותנו בהקשה על כלי הנגינה - והיה שמח. מאוד מאוד נהניתי. אם מישהו מתעניין להביאם לחוג בית או לכל חוג בסדר גודל גדול יותר - אשמח לתת לכם פרטים. לאחרונה נכנס וירוס השעמום ופגע קצת בפורום. היו יותר מדי חומרים ממוחזרים. לדעתי, ואין טעם לתקוף אותי באם אני לא צודקת לדעת מישהו אחר, כל אחד יכול להביע דעתו - זו דמוקרטיה וירטואלית. נכנסו חומרים שכל אחד מאתנו שהוא פריק מחשבים יכול למצוא באינטרנט. אני רוצה אלביס פרסלי - אכנס לאתר מוזיקה של אלביס פרסלי אני רוצה שירי סלון - אכנס לאתר מתאים. אני רוצה בדיחות ישנות - אלפי אתרים של בדיחות זמינות לנו באינטרנט. אני רוצה תמונות של מקומות - אלפים באינטרנט. אם אנחנו צריכים לפתוח את כל הקישורים - פשוט נעשה דבר אחד בחיים והוא היצמדות למחשב, והרי יש עוד דברים בחיים לעשות.ואין טעם למחוא כפיים כשמובא כל כך הרבה חומר ממוחזר או זמין באינטרנט. התמונות הקטנטנות שמצורפות להודעה הן מתוקות כמו כוס קפה ועוגה. זר פרחים. או תמונותיו המקסימות של סבאאורי. כשקראתי מה שכתבה מנורה על העצרת שהיא חוותה, הרגשתי כאילו ואני עומדת שם וחווה זאת. כשמקסימה מתארת את טיוליה - אנו כולנו כאילו ונסענו עמה. כשחונה כתבה שהיא מתנדבת לויצ"ו וסיפרה על התהליך - מחאנו לה כף. נקודה נוספת. לכל אחד מאתנו יש ילדים ונכדים וכולם גאונים, יפים ומחוננים. כולם חוגגים ימי הולדת. כולם חו"ח חולים מדי פעם, וזאת כל אחד עושה במסגרת משפחתו הוא. ברור אם אחד מאתנו המשתתפים בפורום חוגג יום הולדת - משתף אותנו - ואנו נברכו בכל חום הלב. כשדני מכניס בדיחות באנגלית ולא בפי כל אחד שגורה השפה הזאת, זה עוול, לפחות להביא את הבדיחות מתורגמות. אם נכנס אדם חדש ומתחיל לקרוא על כל צאצאיו של חבר בפורום או מה אכלנו, מה שתינו - זה יכול להבריח אותו, אולם אם ייכנס ויקרא על חוויות אישיות, טיולים, הרצאות, חוגים, תחביבים, החגיגה תהיה גדולה.ויהיה מקום גם לצעירים שניסו להצטרף ולדאבוני ראיתי שברחו. אז בואו נשתף פעולה ונוסיף דעת ונעשיר את עצמנו מתוך עצמנו ולא מתוך דברים שכבר בעצם ידענו. אין צורך בתגובות, לא במחיאות כפיים סוערות ולא בהתקפות, בהמשך נראה איך הפורום משנה פניו והופך לתפארת מדינת הפורומים. יש מנהלת פורום שתפקידה ליידע אותנו על סדרים בפורום ואין טעם להתנגד ולעשות מה שמתחשק, היא לא בנתה את הכללים, אלא תפוז שמעביר לה הוראות. אז בואו ונעשה חיים ביחד
ותדעו כי הכל בא ממקום טוב ולא מקנטור או מגמה לפגוע. שבת שלום offe

מנורה

New member
לילה טוב חברים../images/Emo29.gif

אופי ידידתי שנהנת מהתאור שלי. אחד הדברים היפים בפורום זה כפי שציינת כל אחד יכול להביע את דעתו ולכתוב את מה שהוא אוהב או נהנה ממנו ויש כאן הרבה חברים שלא משוטטים בפורומים שאת ציינת ומאד שמחים שמישהו מביא להם שירים, בדיחות תמונות הכל במידה ובטעם טוב. אם ישנם חברים בפורום שמחלקים איתנו שמחות של הילדים או הנכדים זה כי הם מרגישים שאנו חברים שלהם ורוצים שנשמח בשמחתם. או נהיה כאן עבורם ברגעים כואבים. כל מי שרוצה להצטרף יקבל אותנו כמו שאנו ויקח מה שטוב עבורו ה
שלנו הוא כמו משפחה חמה אוהבת ולפעמים
סוף שבוע נעים

yaely12

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo140.gif../images/Emo22.gif../images/Emo11.gif../images/Emo66.gif

שבת שלום, בהתייחס למה שכתבה אופי, אני חושבת שיש המון במה שהיא אמרה. כדאי לחשוב על כך. יעלי

למעלה