ערביים נעים ../images/Emo6.gif
ברוכים הבאים לכל המצטרפים החדשים. הפורום שלנו מתברך באוכלוסיית אנשים בעלי ניסיון חיים עשיר, מבט בוגר על החיים, חווי חוויות מזה שנים רבות ומדי יום ביומו.יש לנו כותבי שירים מפרי עטם ולא מפרי עט זרים. לדוגמא: אתמול בפגישה עם הקבוצה שלי, הבאתי שני חבר'ה צעירים (בתור הרצאה) שהביאו עמם כלי נגינה לא שגרתיים. אחד מהם ניגן והשני סיפר חוויות מנסיעותיו בעולם. הבחור שחקן ולכן העביר אותן בצורה מאוד מיוחדת. כשסיפר על רבת עמון - תיבל במילים ערביות עם מבטא מתאים למקור. המצחיק שלבחור קוראים אלעד - והערבים קשה היה להם ואמרו מה זה אלעד אלעד אלעד - תאמרו אתם בעצמכם מהר את השם הזה - מה ייצא - עדאל, וכך נקרא הוא שם כל זמן שהותו שם. כשדיבר על טיפוס חובש כובע קאובוי - המבטא תואם. כשסיפר על צ'ילה - אורגווי - ארגנטינה - תיבל במילים ספרדיות במבטא גם תואם. - שיתף אותנו בהקשה על כלי הנגינה - והיה שמח. מאוד מאוד נהניתי. אם מישהו מתעניין להביאם לחוג בית או לכל חוג בסדר גודל גדול יותר - אשמח לתת לכם פרטים. לאחרונה נכנס וירוס השעמום ופגע קצת בפורום. היו יותר מדי חומרים ממוחזרים. לדעתי, ואין טעם לתקוף אותי באם אני לא צודקת לדעת מישהו אחר, כל אחד יכול להביע דעתו - זו דמוקרטיה וירטואלית. נכנסו חומרים שכל אחד מאתנו שהוא פריק מחשבים יכול למצוא באינטרנט. אני רוצה אלביס פרסלי - אכנס לאתר מוזיקה של אלביס פרסלי אני רוצה שירי סלון - אכנס לאתר מתאים. אני רוצה בדיחות ישנות - אלפי אתרים של בדיחות זמינות לנו באינטרנט. אני רוצה תמונות של מקומות - אלפים באינטרנט. אם אנחנו צריכים לפתוח את כל הקישורים - פשוט נעשה דבר אחד בחיים והוא היצמדות למחשב, והרי יש עוד דברים בחיים לעשות.ואין טעם למחוא כפיים כשמובא כל כך הרבה חומר ממוחזר או זמין באינטרנט. התמונות הקטנטנות שמצורפות להודעה הן מתוקות כמו כוס קפה ועוגה. זר פרחים. או תמונותיו המקסימות של סבאאורי. כשקראתי מה שכתבה מנורה על העצרת שהיא חוותה, הרגשתי כאילו ואני עומדת שם וחווה זאת. כשמקסימה מתארת את טיוליה - אנו כולנו כאילו ונסענו עמה. כשחונה כתבה שהיא מתנדבת לויצ"ו וסיפרה על התהליך - מחאנו לה כף. נקודה נוספת. לכל אחד מאתנו יש ילדים ונכדים וכולם גאונים, יפים ומחוננים. כולם חוגגים ימי הולדת. כולם חו"ח חולים מדי פעם, וזאת כל אחד עושה במסגרת משפחתו הוא. ברור אם אחד מאתנו המשתתפים בפורום חוגג יום הולדת - משתף אותנו - ואנו נברכו בכל חום הלב. כשדני מכניס בדיחות באנגלית ולא בפי כל אחד שגורה השפה הזאת, זה עוול, לפחות להביא את הבדיחות מתורגמות. אם נכנס אדם חדש ומתחיל לקרוא על כל צאצאיו של חבר בפורום או מה אכלנו, מה שתינו - זה יכול להבריח אותו, אולם אם ייכנס ויקרא על חוויות אישיות, טיולים, הרצאות, חוגים, תחביבים, החגיגה תהיה גדולה.ויהיה מקום גם לצעירים שניסו להצטרף ולדאבוני ראיתי שברחו. אז בואו נשתף פעולה ונוסיף דעת ונעשיר את עצמנו מתוך עצמנו ולא מתוך דברים שכבר בעצם ידענו. אין צורך בתגובות, לא במחיאות כפיים סוערות ולא בהתקפות, בהמשך נראה איך הפורום משנה פניו והופך לתפארת מדינת הפורומים. יש מנהלת פורום שתפקידה ליידע אותנו על סדרים בפורום ואין טעם להתנגד ולעשות מה שמתחשק, היא לא בנתה את הכללים, אלא תפוז שמעביר לה הוראות. אז בואו ונעשה חיים ביחד
ותדעו כי הכל בא ממקום טוב ולא מקנטור או מגמה לפגוע. שבת שלום offe