בוקר טוב. שכן מן הבניין הסמוך מחנה קבוע

מינהר

New member
תודה, יעל. החוצפנים יכולים להשיג להם העתק שלט,

או במקרה של טלפון למחסום- את הקוד. המשטרה סרבה לעזור. רק במקרה שהוא חוסם אישית את האוטו הפרטי. במעברים הם לא מתערבים. רק להגיש תלונה מסודרת, עם חתימות הדיירים ונסח טאבו. שער עולה הרבה, וכאמור לא בהכרח פותר. אבל עוזר.

מינהר

New member
בוקר טוב. שכן מן הבניין הסמוך מחנה קבוע

במגרש החניה שלנו, במעברים. לא מתיחס להערות שלנו, והשיטור אומר שזה לא בסמכותו. כי השטח פרטי. מציע להקים מחסום, או לפנות למשטרה עם נסח טאבו וחתימות הדיירים ולהגיש תלונה מסודרת. דבר כזה קרה גם ב-למד, ושם הקימו מחסום.

בוקר טוב

מינה, יש עוד אפשרות, אמנם היא לא חוקית, אבל יכולה לעזור, לפנצ'ר לו,
סתאאאם, זה ממש רעיון טפשי, כי בן אדם כזה גם יכול להחזיר באלימות ולא יהיה לזה סוף, כדאי שתיישמו את שני הרעיונות,גם המשטרה וגם מחסום,
הבוקר קמנו מוקדם, כי האחות מש.ר.ן מעבדה עד הבית באה לקחת את הבדיקה,
שהאח בשבוע שעבר לא לקח, חזרתי קצת למיטה ועכשיו אני במרץ של בישולים,
הסיר דוד כבר ממתין, חלקי העוף והבשר מופשרים במיקרו והזמן דוחק,
אבל אתמול הבטחתי משהו ואני מקיימת, צילמתי את הסידור במקרר שלי
ועכשיו אני מעבירה לפה, היו גם תמונות של הדלתות, אבל ויתרתי עליהן.
המיכלים השחורים, זה המגשיות המסובסדות הטעימות שאנחנו מקבלים.

הדסהש1

New member
צהריים טובים תמר מאחלת לך

החלמה מהירה מההרפס.לפעמים
אומרים שזה בא מלחץ.יפעת יום לפני החתונה קיבלה על השפתיים
וקבלה טיפול מהיר וזה עבר גם ען האיפור הקל שעשו לה.בקשר לצילום של הכלבים והציפורים אני לא יודעת איך להעביר מהפלאפון
לפורום.אמי אצלם וביום מן הימים שלדקל יהיה זמן הוא יעביר את זה לפורום זה יהיה בשבוע הבא.בנתיים אמי משתעממת.היום סחטטתי 2 כוסות של תפוזים שכבר בטח היו זמן רב בקערה חלק מהקלמנטינות כבר נרקבו.תפשתי בזמן את התפוזים ונהננו ממיץ טבעי.כאן יש להם תמי 4 ולכן אני שותה רק מים .בבית אנו קונים 6 בקבוקים. מחר נצטרך להיות חצי יום בחוץ כי באה העוזרת לנקיון יסודי.היא גם תעשה כביסה של המגבות והמצעים.ליפעת יש מכונת כביסה משולבת עם ייבוש של 9-17 קילו ענקית.הם 5 נפשות.3 גברברים ובעלה לבוש כל יום כמנהל.מתוקתק.לכן המכונה בדיוק דבר נחוץ למשפחה שכזאת.ולמי שיש אפשרות זה עוזר.את פורים אני לא מרגישה.ורק שלחו לי תמונות לווטסאפ של הנכדים.אבל עכשיו אני לא שולחת בלי רשות של האמהות.ואין חי חשק לבקש רשות.ואורה תודה על הברכה ליונתן.גם לך מגיע מזל טוב. המשך חד טוב ושמח.
&nbsp

למעלה