בוקר טוב - שלום לבוא שבת

בוקר טוב - שלום לבוא שבת../images/Emo204.gif

אני רואה שכשלא הייתי היה פה אקשן....
נו טוב , אני הייתי אתמול בנווה אילן בחתונה והחום היה פשוט נורא , זה היה בחוץ , בלי מקום ממוזג וכל מי שעשתה פן הגיעה עם שיער חלק ויצא מתולתלת...
כמובן שאני הייתי בינהן
ואם בפן ומספרה מדובר - אתמול נולדה במזל טוב בת שלישית לספר שלי - גאי מה - 06 אז קבל ברכות
ומזל טוב , למרות שאתמול שיגעתי את כל הלקוחות שלו בשאלה :"את גולשת ?" יש פורום בתפוז
זה היה מצחיק לאללה....כמעט גירש אותי מהמספרה בגלל ששיגעתי את כל הלקוחות שלו , אבל הי , איך ידעו שיש לנו פורום ?? אה , אם מישהו יהיה בהאזנה היום בתכנית של "שי בטברנה" ברדיו - אני עולה לשידור לספר על הפורום שלנו !!! אתם מוזמנים להצטרף לעלות גם לשידור ,נא להתחיל לשנס מתניים
בוקר טוב

באיזו שעה? O:

אממ... ובאמת: מתי עושים מפגש? (או שיש עוד זמן, ואני סתם ממהרת ומתרגשת XD)

לצערי , לא היה זמן לעלות לשידור היום../images/Emo10.gif

שי אירח את הראל מויאל באולפן ולא עליתי לשידור ,לא נורא בשבוע הבא !

למה ? שי השמיע את השירים החדשים של

הראל מויאל והראל סיפר על תהליך העבודה על הדיסק , היה מאוד נחמד והשירים החדשים של הראל מויאל - באמת ברמה ומקסימים !

כן נכון

אני לא כ"כ אוהבת לשמוע אותו. אני אוהבת רק את "ואז תבואי" ו"סימנים" מהאלבום הראשון אבל זהו... הם גם עושים צחוק.. הילדה ההיא.. נשמעת חמודה אבל הגזימו "למדה את כל המילים בעל פה והיא פה בשביל לשיר.." ילדה בת 7 סה"כ.

לא הבנתי טל- מה מצאת רע בילדה בת 7 ששרה?

לא הבנתי, ילדה שאוהבת אותו ובאה לשיר לו ברדיו -זה לא טוב? לא ממש הבנתי , ואני גם לא תמיד שמעתי את הראל מויאל , אבל השירים ששמעתי היום פשוט שינו את דעתי על המוסיקה שהוא עושה - לפחות עכשיו ! נו, מילא ,כל אחד וטעמו

את צודקת !

גם את השירים של הראל מויאל לא שמענו עד הסוף , לא היה זמן , בגלל חוסר השמן גם לא עליתי לשידור , הוא רצה להפיק כמה שיותר. בכל אופן - בשבוע הבא שי הבטיח שנדבר על הפורום והשבוע בלי נדר אתחיל בקידום הפורום בעזרתכם ,אני מקווה ...

חוסר השמן = חוסר הזמן....../images/Emo6.gif וגם -

רצה להפיק = רצה להספיק... מה שאומר שלא אוכלים ומקלידים בו זמנית

שוצאן

New member
מתולתל../images/Emo99.gif

מזל טוב גם לחתן ולכלה וגם לגיאD:~ לפחות נהנת? :)

למעלה