בוקר טוב של יום ששי!

28קטנה

New member
בוקר טוב של יום ששי!../images/Emo96.gif

טוב,נשברתי
לראשונה בחיי אני מתחילה למדוד חום. תחזיקו לי אצבעות...

פּוֹנְג

New member
אי אפשר להתכונן לזה נפשית

למרות שחודש לא הייתה סיבה לצפות הזקיקים הפכו לציסטות ולא היה ממה להרות למרות כל זאת ובעיקר כשהמכשפה לא מגיעה אי אפשר להמנע מהציפיות האלו שמחלחלות והידיעה שיש כאלו שכן קורים להם ניסים ואולי אחרי הכל כן היה איזה שהוא זקיק שמאר רוצה להיות הבן שלי או זקיקה שרוצה להיות ילדה אז אלו לא היו ציפיות אלא אשליות אשליות שפרצו את הגבולות המותרים להם.

m i c h a l y

New member
פונג יקרה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo7.gif

אין אין אין לי מילים..... בדיוק במקום בו את היית - אני נמצאת עכשיו. עדיין בתקופת ה"המתנה", אך די יודעת שצפויה אכזבה בסוף - ולא, אי אפשר להתכונן לזה. מקווה שהימים יחלפו מהר עד הביוץ הבא (תודי שזו התקופה בחודש שעוברת קצת יותר מהר.....) והפעם שהביצית שלך תתרבה ותתרבה ותתרבה משך תשעה חודשים! קבלי
וגם
וגם
וגם
מיכל.

28 קטנה,אני מעודדת אותך להתחיל

למדוד חום,אני מכירה די הרבה בנות שהשיטה הזו הצליחה עבורן לכן אל תרימי ידיים.ופונג היקרה,פשוט השארת אותי ללא מילים...

28קטנה

New member
תודה שעועיתי!../images/Emo163.gif

טוב , אז באמת רשמית התחלתי וכדי להחזיר את כוחותי לאונם , אני אוכלת מצהברייט די מופלא... אח אח תענוג , אם בני ישראל היו יודעים מה הם הפסידו, הם היו לוקחים למדבר גם חלב וביצים כדי להכין את זה . ובנימה קצת יותר רצינית- פונג יהיה בסדר! אל תתיאשי, הרי לא יעזור לך לשבת על כל זקיק באופן אישי , אני שולחת לך חיבוק
גם את תצליחי בקרוב!

m i c h a l y

New member
גם אני

התחלתי החודש למדוד חום, וגיליתי כל כל כל מיני דברים.... עדיף להתחיל ביום הראשון של הוסת (בעיקר כדי להבין את הפואנטה...) בגרף שלי בהחלט רואים 3-4 ימי התלמדות... בהצלחה
מיכל.

פוקית27

New member
קטנה יקרה בהצלחה עם המדידות,

ופונג
י איתך,גם שלא מנסים להכנס להריון המכשפה מרגישה כמו מכשפה,אז בזמנים כאלה פי כמה. מזל שאחרי שהיא מגיע מגיע חודש חדש,ואיתו מצב רוח חדש,תקווה חדשה ועוד כל מיני דברים חדשים(תנוחות ,רעיונות וכאלה.)

למעלה