בוקר טוב,שמחתי להכנס הבוקר לאתר של

גליתוש39

New member
בוקר טוב,שמחתי להכנס הבוקר לאתר של

פבלו,ולראות שהוא מעודכן סוף,סוף.להפתעתי הגדולה גיליתי שהוא מופיע בטרזינה ברחובות ב10|23 .ולא אכפת לי שזה יוצא ביום שישי אני אלך ברגל!!!!אני כל כך מאושרת,כמה שיותר מפבלו ככה יותר טוב!!! שיהיה לכולנו יום טוב וקל.

זה נחמד שהתחילו להתייחס אל האתר בכלל , הוא

היה שומם ודומם מהיום שעלה לאויר , הייתי בטוח שרק אני עולה לקברו / לבקרו
. לדעתי אפשר לעשות איתו הרבה יותר מתאריכי הופעות , אבל גם זה משהו . אנחנו נשלים את החסר
החיידק אצלך הולך וגודל ? אסור שבת
שבוע אחריך מגיע תורי ברדיו בר שבבית קשת
איזה אושר .

גליתוש39

New member
אני מסכימה איתך לגמרי!!!זה מעצבן שאתה נכנס

לאתר על מנת להתעדכן,וכלום,נאדה.ככה היה תקופה ארוכה,ועכשיו האתר התעורר לחיים.החיידק קיים כבר כמה שנים טובות,רק שעבורי זה שמחה גדולה שהוא מגיע לטרזינה.זה אחד מקומות הבילוי המעודפים עלי,זה ופבלו ביחד..אני לא צריכה להסביר לך את מסת ההתרגשות.... "קיפוח נפש דוחה שבת",והנפש היא שלי

karoleking

New member
יש עוד הרבה מה לעדכן.

גם אצלכם המחשב נתקע כשנכנסים לאתר שלו?

לא, אצלי לא נתקע . אבל האתר עצמו היה תקוע../images/Emo13.gif

נראה לי שגם הספר שהוא המליץ עליו (אהבה בימי חולרה ) התחלף שם .

הפורום הזה הרבה יותר מעודכן

מהאתר של פבלו, אז למה צריך לרוץ לשם אם אפשר להתעדכן כאן ?

גליתוש39

New member
נכון,אתה צודק בהחלט,אבל עד

שהגעתי ומצאתי את הפורום הזה,חיפשתי באתר.לגיטימי,לא?!האתר "אמור" להיות מעודכן.

ולמה אין באמת ?

אם במילא אין פורום באתר הרשמי, אז רצוי להפוך את הפורום הזה לפורום הרשמי של פבלו. המנהל שלו צריך לפנות לתפוז בבקשה שיסמן את הפורום הזה כפורום רשמי של פבלו. אבל עד אז, צריך לפנות אליו ולבקש לשים קישור באתר. הפורום הזה משרת בראש ובראשונה את האינטרסים שלו, אז למה לא ?

שאלה די טובה ...למרות שחיפוש בגוגל לפורום של

פבליטו , או מיוטיוב אפשר להגיע די מהר לפורום של פבליטו . אינטרס ? אולי , אבל העיקר הוא שלמעריצים יהיה מקום בו אפשר להעביר חוויות ומידע מעניין , על הזמר האהוב עלינו .

אז למה לא פנית אלי ? הייתי מכוון אותך חחח

האתר של פבלו הוא יותר אתר תדמיתי. ז"א שבנו אותו וזהו. מכיוון שפבלו לא בונה אתרים ובטח לא מפעיל את האתר שלו, זה נורא קשה בכל יום לעדכן מחדש.. הרי כל הזמן קורים דברים. לכן זה חשוב שיש את הפורום, וצריכים להתייחס אליו כאל נכס

למעלה