בוקר טוב שמח ועצוב יחד

בוקר טוב שמח ועצוב יחד../images/Emo4.gif

ראשית נפתח עם עסקת השבויים ליבי נחמץ עם המשפחות של החיילים... בנוסף לכך הפיגוע המזוויע, אוי שלא נדע.... להבדיל אלפי הבדלות: היינו בתה"ש ויש בשורות טובות: הבשורה הופצה, נתלה הפלייר במקום אסטרטגי וגם ניתנו "ריבועי כתובות" של הקישור לאתרנו, האחות אמרה "שיש לה הרבה למי לתת..." כלומר הרבה אנשים שצריכים את התמיכה הזו. בנוסף לכך היום גיליתי משהו שעד כה לא ידעתי, לפני שנה שתמיר נולד הייתה נהוגה בתל השומר שיטת הגבסים הישנה, והטובה לדעתי קודם גבסים ואח"כ סדים. היום, שמעו שמעו, הוספה גם שיטת הפונטסי, איזה בשורות לא??? יש לציין שאין לי מושג מי מקבל את הטיפול הזה או האחר אבל אני שמחה על ההתחדשות שלהם. וגולת הכותרת לבוקר זה: הרופא היה מרוצה מרגליו של תמיר ומהיכולת שלו להגיע ל90 מעלות הסבר קצר: הבעייה העיקרית בקלאב היא שיש קושי של כף הרגל להגיע למצב של עמידה, 90 מעלות אני חושבת שאנחנו התחלנו עם לידתו של תמיר ב 10 מעלות, שזה שיפור משמעותי ועכשיו נשאר רק לחכות שיתחיל ללכת ואז בטח יתאימו לו נעליים שיתאימו לתנוחת הרגל המתאימה אז. אז כמו שאמרתי אני שמחה וגם עצובה הבוקר נקווה לבשורות טובות... יום נעים לכולם אורית

קודם כל, טוב לקרוא את הבשורות

הטובות שלכם. לגבי הפיגוע-הלב נשבר
לגבי עיסקת השבויים-אני רואה בזה משהו טוב. 3 משפחות יוכלו לקבור את מתיהן ולנסות לבנות חיים. והמשפחה הרביעית הרוויחה אבא. רק כואב הלב, מה יהיה עם רון ארד. ולגבייך-90 מעלות זו הזווית האופטימלית? או שצריך יותר? ולמה נעליים מיוחדות? אנחנו הולכים לקנות בימים הקרובים נעליים ראשונות ואלו יהיו נעלי צעד ראשון רגילות. ושמחה שהבשורה מופצת. ומעניין לשמוע שהם גם עובדים בשיטת פונסטי. כנראה שיש לה תוצאות טובות עם עוד ועוד רופאים עוברים להשתמש בה.

כן זה אופטימלי

תדמייני אדם עומד, אז זווית כף הרגל לעומת הרגל עצמה יוצרת 90 מעלות אני לא בטוחה שיצטרכו נעליים מיוחדות אבל יש סיכוי שכן בהנחה והמנח של הרגל לא יהיה ישר. אני שמחה שאתם הולכים לקנות נעליים רגילות ולפי דעתי זהו צעד נכון בהנחה שהרופא מאשר. יום נעים אורית

גווניבר

New member
איזה יופי!!../images/Emo42.gif

לי יש זווית יותר קטנה. אל תדאגי מנעליים מיוחדות. בימנו יש מדרסים מעולים לפי טביעות גבס של הרגל שמתקנים מקרים קלים. גם נעליים אורטופדיות בימנו ממש מעולות, ואפילו יכולות להיות בעיצוב אישי (על נעלי הזמש החומות שלי כבר ספרתי??) אני ממש שמחה בשבילכם! אחרי כמה שבועות/חודשים כשהילד הולך, אפשר לבדוק לפי שחיקת הסוליה אם הילד הולך טוב על כל כף הרגל, או שצריך מדרס/נעל. חשוב לשים לב

שמחה מאוד על הבשורות הטובות

יופי. זה מצוין. תמשיכו ככה. להתקדם כל הזמן קדימה. שמחה שתלית את הפלייר שם, זה בטח יכניס אלינו עוד אורחים חביבים חדשים. ואכן, יום עצוב הוא היום. לכל ישראלי ויהודי באשר הוא.

לא סגורה על זה

שמעתי בחצי פה שכדאי לקנות נעליים גבוהות, אבל לא נכנסתי לזה כי יש עוד זמן... נ.ב. גוויניבר, את אוצר!

למעלה