בוקר טוב. שמנתי וגבהתי

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב. שמנתי וגבהתי

הרבה בריאות ונחת לכולם, הרבה תודה למינה שהכירה לי את אשרף שסיים אתמול את העבודה והיום יש לי מקלחת לתפארת.
אין לי טענות, הם טאטוא וניקו אחריהם אבל כשהלכתי להישקל נוכחתי לדעת שעליתי במשקל ובאותה הזדמנות גם גבהתי,
איך???? נדבק לי האבק לרגלים כול כך הרבה שאלה היו התוצאות.

חיוכון:
אישה אחת הייתה ידועה בעצלנותה לנקות את הבית.
יום אחד חוזר בעלה הביתה ומתלונן: "את יודעת, אני יכול כבר לכתוב את שמי על האבק שהצטבר על המזנון."
עונה האישה: "כן יקירי, בגלל זה התחתנתי עם בוגר אוניברסיטה.."

יעלי

בוקר מבורך לכם, יופי שנגמר לך הפרויקט

של המקלחת.

אנחנו גם בפרויקט שיפוצים, הבת שלי עוברת לקרית אונו מתל אביב, התפנו הדיירים מהדירה שלה והיא זקוקה לריענון, אז קבלני הביצוע זה אני ובעלי, מתרוצצים לקנות מזכנים חדשים, מנורות חדשות, צבעי, וכל מיני שידרוגים רק שתרגיש טוב עם הזעטוטים, כן גם ארון חדש ומיטת קומותיים, הכל לפי בחירתה.

אין רגע דל.

הייתי אצל הרופאת משפחה וביחד עשינו סיעור מוחות לגבי הכדורים שלקחתי ועשו לי חיים שחורים, ונשארתי עם כדור ללחץ דם וקרטיה שזה כדור שכולם מעל גיל 50 רצוי שיקחו.

היום יומיים אחרי בלי כל הכדורים ואני מרגישה חדשה ואחרת.

מציע לכולם לעשות מידי פעם סדר בכדורים שלוקחים כי לפעמים הם עושים יותר נזק מתועלת,וזאת מכיוון שההשפעה עלינו פגה, הגוף התרגל וכבר לא מגיב.

הדסהש1

New member
בוקר אור ההודעה ששלחתי בבוקר לא עברה...

אני התחלתי להפחית את הפחממות...מקווה שזה יעזור לי לשמור גם על ערכי הסוכר
ואולי לרדת במשקל..כל זמן שאני מתבגרת הדבר קשה יותר...בנתיים אני בסדר.
יש לי בעיה בקיץ ם הפירות וגם םה אני משתדלת להפחית...והכי קשה שי לי צורך לפעמים לפצח גרעינים וזה נורא.אי אפשר להפסיק..כבר שבועיים שאני לא מפצחת.
רני כבר לא "מפנק" אותי בגרעינים"..עוד שבועיים יש לי דיאטנית מקווה שהתוצאות יהיו טובות.....

הנוף הנשקף מביתה

של הבת בקרית אונו, רחוב החשמל זה הרחוב בתמונה, רוגע ופסטורליה.

בוקר טוב

כל מה שכתבתי נמחק לי, אז אני שוב כותבת, הבוקר התעוררתי בשעה 04.00
ומאז לא נרדמתי בחזרה, לפני שעתיים פתחתי חלון לבדוק מה נעשה בחוץ
ובאה עלי רוח נעימה,אז פתחתי את כל הבית, שהיה סגור כל הזמן מתחילת
חודש יוני, אבל עכשיו מתחיל שוב להיות לא נעים בבית ועוד מעט אסגור
הכל ואדליק את המזגן שכיביתי בשעה 04.00,
יעל'י תתחדשי, אני בטוחה שכבר שטפת טוב את הרגליים במקלחת החדשה
והורדת בחזרה את המשקל הנוסף,
ניצת, כל הכבוד לכם שלקחתם על עצמכם לעזור לבת, אני בטוחה שתהיה
לה דירה נהדרת.
אני שוב שואלת מה עם מינה? אני יודעת שהיא התלוננה שהעיניים שוב
מציקות לה ואני מקווה שהיא בסדר עכשיו.
אז עכשיו אני הולכת לתלות כביסה ויוצאת לקניות, אחרי יומיים שלא זזתי מפתח הבית.
הדסה, בוקר טוב גם לך ושיהיה בהצלחה עם הדיאטה החדשה.

מינהר

New member
ציפי, תודה על ההתענינות ועל שטלפנת אלי על הבוקר.

אכן העינים מציקות לי ולשבת מול המחשב- אני מרגישה שמגביר את היובש בעינים.
תרגישי טוב בעניין הלחץ דם. ומזל טוב לנכד המתגייס, מיכאל.
מה הוא יעשה בצבא?

הדסהש1

New member
איזה נוף מקסים.היום כמעט ואין שכונות

כאלה הרוב בניינים מפלצתיים...אמי מתגעגעת לבתים החד קומתיים של.פעם

מינהר

New member
יעלי, תתחדשי. אני מתפלאה על אשרף שהציע לשים

קרמיקות כהות על הקיר הבהיר.אני מבינה שזרקת את האמבטיה ושמת מקלחון, כן? איזה מרצפות שמתם על רצפת המקלחון ובמקום האמבט?

הדסהש1

New member
היום יש מרצפטת מחוספסות שמונעות

החלקה.גם אצלי החליפו.אצלי הצבע אפור.אבל אני שמה מגבת עשנה עח הרתפה שאני יוצאת מהמקלחון.אני ממש פוחדת ליפול.

חזרתי מקניות

נתתי למנהל הסניף של מחסני השוק את הקבלה עבור קניית העגלה והוא אמר שינסה לטפל בעניין, כדי שיחזירו
לי את הכסף, אני לא תולה בזה הרבה תקוות, מה שיהיה יהיה,
אני ישנה טוב בלילות, ההתעוררויות שלי והקושי להרדם חזרה, זה בגלל סיבות יותר רציניות,
מינה, לשאלתך מה מיכאל יעשה בצבא, אין לי מושג, הם לא מספרים ואני לא
שואלת, כשאני שואלת, אני מקבלת תשובות לא ברורות וזה בכל עניין לאו
דווקא בעניין הזה,
המשך יום נעים שיהיה לכולנו.

הדסהש1

New member
אני מקווה שנכדך יוצב במקום שהוא רוצה

לגבי החזרת הכסף.לעגלה זה תלוי במנהל .כמי שקונה שם ותיקה הוא יכול.לירוג ולהחזיר לך את הסכום...
לגבי השינה בלילה אני כבר שנים ישנה חא יוצר מ 3-4 שעות בלילה...לא רוצה חקחת כדורי שינה.אני מכריחה את עצמי לכבות את הטלויזיה חאחר שעה 1.5 לאחר חצות וב4.5 מתעוררת...ובמשל היום רק נחה ומפהקת...

שי1951

Member
יעלי
עם המקלחת החדשה

יעלי
עם המקלחת החדשה

בשעה טובה ובבטיחות טובה (נגד החלקה)

בבריאות
טובה ואיחולים לסופ"ש נעים וקריר.

ערב טוב, תתחדשי יעלי, שמתם לב שכל

הקניות בסופר התיקרו? חלב עלה 5.10 והקפיצו ל 5.75 זו הדוגמא שאני זוכרת.

תודה למחמאות על הנוף.

ציפי יכול בהחלט להיות שיחזירו לך כסף עבור העגלה, אני הייתי בתחילת השבוע בשופרסל וקניתי 2 אריזות של עגבניות שרי ב-15 ש''ח, הגעתי הביתה ורציתי להכין לי ארוחת ערב, פתתי את אחת האריזות והיא היתה רקובה בחלקה, צילמתי וגם את החשבון צילמתי ונכנסתי לפייסבוק שלהם וכתבתי להם תלונה.

היום הייתי בשופרסל שוב, ויש לי כרטיס חבר שהם מעבירים אותו לפני הכרטיס אשרי, בסוף החשבון היתה הורדה של 15 ש''ח שעלו העגבניות ועוד 20 ש'' פיצוי.

יפה מצידם לדעתי כמו כן ענו לי בפייס והסבירו שזה יכול לקראת ועל כן פיצו, אני מאמינה צים לכן שגם את תקבלי החזר עבור העגלה.

ערב טוב לכולם עם החדשות המזוויעות מברצלונה.

ערב טוב ובריא לכולנו .

נכדי , בן הארבע וחצי, התארח אצלנו . הבוקר , בניסיון להעסיק אותו, ביקשתי את עזרתו לאפות את עוגת השבת . בחרתי מהאינטרנט שתי עוגות קלות להכנה. הילד היה מקסים , עזר יפה מאוד , כמו גדול . תוך כדי העירבוב שאל אותי אם העוגה תהיה טעימה , עניתי לו שאם אופים מכל הלב העגה חיבת להיות טעימה . הניב , מכל הלב, מאוד מצא חן בעיניו.ו כשאימו צילצלה סיפר לה שאפה עוגה מכל הלב , וכן , גם כשאספה אותו . ואכן הן יצאו מעולה . שולחת לכם מתכון לאחת ,אין קל ממנה.
עוגת אננס
2 כוסות קמח+אבקת אפיה.
1 כוס סוכר .
קופסת שימורי אננס .
מערבבים את הקמח , סוכר ומיץ של האננס .חותכים את האננס לחתיכות קטנות , מוסיפים לבצק מערבבים היטב, אופים ב 2 תבנית של עוגה אנגלית .
נ.ב.מכיוון שאני סקפטית , וקשה לי לדמיין עוגה בלי ביצים ,הוספתי שתי ביצים. אבל במרשם אין ביצים . ממש 10 דקות הכנה , וזה כולל את זמן שטיפת הכלים , בתאבון .
מחר , אם ירצה השם, [ ואם אני ארצה ] ארשום את המתכון השני, והוא של עוגת גבינה .
לילה טוב , תמר .

למעלה