בוקר טוב. שנתי נדדה לפנות בוקר, והשלמתי שינה

מינהר

New member
בוקר טוב. שנתי נדדה לפנות בוקר, והשלמתי שינה

עכשיו. צריך ללכת לסופר, אחרי שבת. דברים מתרוקנים.
מה שלום כולן?

הדסהש1

New member
אחר צהריים טובים.

בסופ"ש לא היו לנו אורחים.אבל לא חסרה לי עבודה.לליאת התקלקלה מכונת הכביסה ואי אפשר ךתקנה.כבר קנתה אמש מכונה והיום קיבלה אותה.ורק ביום חמישי יבואו להדריך אותה.בנתיים כיבסתי לה שתי מכונות.וביום שלישי אעשה לה עוד כביסה.היא הודיעה לנו שהם עוברים לקאיית.גת בעוד 3 חודשים.כי לבן זוגה מאוד קשה הנסיעות יום יום לשם.וגם מצאו דירה גדולה יותר בסכום קטן מיהוד.לי זה יהיה קשה.אבל נסתדר.בנתיים דקל בחופשה בגלל הניתוח
הוא אמר שיבוא להתגורר אצלינו.כי כל.חבריו כאן.הכל תלוי אם יתנו לו תפקיד במקום אחר.הוא לא רוצה להשאר בתל השומר.

מינהר

New member
הדסה, חבל שבתך ליאת עוברת לקרית-

גת, ומתרחקת ממך. מי נשארה עדיין בקרבתך?
אצלך הבנות מסורות.
אבל בדיוק השבוע שמעתי מחברה, שיש לה אחות, ולאחות יש ארבעה ילדים. האחות חלתה, עברה ניתוח, צריכה עזרה של בני משפחה. ומי נוסע איתה ומשגיח עליה? אחותה שהיא בעצמה לא בריאה ולא צעירונת. 4 הילדים, לכל אחד יש את התרוץ או הסיבה שלו, שהוא לא יכול.
אני ואחי התרוצצנו עם אמא שלנו, והיא הגיעה לגיל 94.

אדזה 900

New member
הדסה

אני בטוחה שבתך תדאג לך גם מקרית גת,אמנם קשה יותר אבל מי שמורגל להיות נאמן יעשה זאת מכל מקום.השבוע סיפרה לי חברה על הבן שלה שחי בחו"ל שבשעה שבעלה היה זקוק לעזרה הבן היה לוקח חופשה מידי שנה והיה מגיע ל-3 שבועות כדי לתת כתף ושחרר קצת את המשפחה מהעומס.זה מה שנקרא נאמנות למשפחה.

אדזה 900

New member
שיינדי

תהני בחתונה וגם בים המלח ותחזרי אלינו רעננה עם הרבה חוויות

אדזה 900

New member
מינהר

מה קורה עם העין?האם משתפר קצת.אולי כדאי להחליף רופא,אני בטוחה שעשית זאת כבר אבל תמיד כדאי עוד אחד.

מינהר

New member
תודה, אדזה. את נחמדה. בזמנו

הלכתי להמון רופאים. עכשיו אני מנסה את המשחה שעבדה בפעם הקודמת. יום יום, לפי שעה, בלי תועלת רבה. רצתי אז להמון רופאים, שלא הועילו.

מה שלומך את?

מינהר

New member
לילה טוב. חזרתי מריקודי עם, והכנתי

סלט עם טונה. כיון שבחום הזה אני לא מסתובבת הרבה, אני משמינה. לכן הסלט הוא נגד עין רעה.

למעלה