בוקר טוב, שתי שאלות:

בוקר טוב, שתי שאלות:

שאלת מדבקות: אני רוצה להדפיס את "ברכת התינוקת" שראיתי כאן בפורום על מדבקה שקופה ולהדביק אותה (כנראה על עץ, לא החלטתי עדיין). איפה אפשר להשיג דפים בודדים של מדבקות שקופות למדפסת במחירים סבירים
ראיתי בגלריית החומרים מרית למריחת דבקים. שאלתי אתמול בגרפוס ואמרו לי שלא מכירים דבר כזה והציעו לי למרוח דבקים עם מכחול רגיל. איפה אפשר להשיג מרית כזאת

ד ל י ה 34

New member
תשובות...

מדבקות של ברכת התינוקת.. בזמנו מישהי רמשה שניתן לקנות באופיס דיפו, הלכתי השבוע, ואין מכירה ביחידם אלא רק קופסה גדולה של כמעט 100 דפים (לא זוכרת בדיוק)..וזה עולה מאוד יקר משהו בסביבות 150 ש"ח...שאלתי בקרביץ, גם אין להם דפי מדבקות... לכן אולי את יכולה להשתמש בשקף שמיועד להדפסה, ותקני את השקף הכי דק שיש, ומדביקים אותו עם דבק נוזלי שקוף...
לגבי המרית, את יכולה למצוא אותה בחנויות שמוכרות ציוד לגני הילדים...

לגבי המדבקות - אני אנסה לקנות

מדבקה בודדת מהמלאי של המדבקות בעבודה (יעלה לי בערך 10 ש"ח לדף בודד). עדיף מאשר לקנות חבילה גדולה. לגבי המרית - אני אנסה, תודה על הרעיון.

דמעות, בחנות שאני קונה חומרי יצירה

מוכרים מדבקות מוכנות בגרושים. משהו כמו 5 מדבקות ב - 7 ש"ח. נראה לי עדיף לקנות כבר מוכן ולא להסתבך עם להדפיס את זה על מדבקה וזה בטח גם זול יותר. מאיפה את בארץ? החנות שאני קונה ממנה היא בירושלים.

איפה בירושלים../images/Emo35.gifבהכל לפנאי או

בחנות בבנין כלל
יכול להיות שמדבקה מודפסת מוכנה היא הפתרון במקום להסתבך עם חבילות גדולות ויקרות של מדבקות שקופות.

מ ש כ י ת

New member
ב"הובי" בגבעת שאול

שם חנשוקית (וגם אני) קונה את המדבקות האלו. ויש גם הנחה לפורום של 10%, אל תשכחי לבקש...

../images/Emo51.gif../images/Emo70.gifאת ההנחה מקבלים על סמך

כרטיס חבר (הדפסתי כרטיס שהיה בפורום אומנות שימושית) או שמספיק להגיד שאני חברה בפורום

למעלה