בוקר טוב.תודה רבה על הברכות של אבי

הדסהש1

New member
בוקר טוב.תודה רבה על הברכות של אבי

ליום הולדתו ה 98.לא נסעתי אליו כי הרגשתי אתמול רע.כבר שבוע הרגשתי שפופה.הכל כאב ואתמול עלה לי החום.שזה לא רגיל אצלי.כל היום נמנמתי
וישנתי לסירוגין.מין שפעת קלה.צלצלתי אליו ובירכתיו.הבוקר אני כבר מרגישה טוב יותר.

אדזה 900

New member
הדסה

בוקר טוב ,מקווה שתרגישי טוב היום,מחר ומחרתיים ותמיד.היום סיבה לנוח (שבת) וטוב שכך, אין שום סיבה לעשות היום מה שניתן לעשות מחרתיים,אני למשל חייבת לטפל בבעלי כי המטפל בחופש בסוף השבוע,אבל לא נורא כל כך,כי הכנתי את כל הדברים מראש כך שאני יכולה לנוח בין לבין.היתה לי בקשה מיוחדת למשפחה שלי לא לבוא לביקורים בשבת כי זה עומס גדול מידי עלי,והם מכבדים את זה אלא אם כן זה משהו חגיגי במיוחד. צריכה לשמור על הכוחות שלי כדי שיהיה מי שימשיך בעול.ותודה שאת פה.

בוקר טוב

עבר עוד יומולדת אחד, לא חגגנו, הצאצאים צלצלו לברך אותו, בערב הגיעו שחר והבנות ונהנינו בחברתם,היום התחיל היום הראשון של השנה ה-85, יום שבת
כרגיל,עצוב להגיע ללמצב כזה בזיקנה, לא חברים, לא משפחה,(הכוונה למשפחה היותר גרעינית) כל אחד בעניניו.
הדסה, אני מקווה שתרגישי טוב,
אדזה, אתמול בשעת לילה מאוחרת, הכנסתי לפורום תמונה מוגדלת לפי בקשתך,
אל תפספסי אותה.
עכשיו קיבלתי הודעה, שעוד מעט יגיעו רזי ומשפחתו עם בוואריות שנתי
הכינה, כלה טובה נתי, שתהיה בריאה,
שבת טובה

אדזה

בזמן שהקלדתי את ההודעה הקודמת, עשיתי הפסקה לכמה דקות ובדיוק
בזמן הזה, את הקדמת אותי, נכנסת עם הודעה ולא ראית את מה שכתבתי,
אז עכשיו תסתכלי.

אדזה 900

New member
עריכה

אין לי מושב איך עושים את זה,האם שייקה יכול לעזור במשהו?

אדזה 900

New member
ציפי

כף של תמונה,שמחה שעם העיניים הבעייתיות שלי אכן זיהיתי אותך .תודה

אדזה 900

New member
קרעפלאך

מתכוננת להכין לקראת ראש השנה את המאכל הקלאסי הזה .בזמנו היתה מישהיא שאינני זוכרת את שמה שנתנה את המתכון שהיה די פשוט ולא כל כך מסובך.האם יש למישהיא מתכון מנצח?אשמח לקבל.כמובן שזה צריך להיות עם מילוי בשרי/עוף ועם כל מה שיש לכם ניסיון איתו.תודה

קרעפלעך

יש לי מתכון הכי טוב, ברח' רש"י בר"ג, שזה קרוב למקום שבו אנחנו גרים,
יש חנות לאוכל מוכן ושם יש קרפעלעך מאד טעימים, אולי זה קצת יקר, אבל
גם העבודה סביב זה זה זמן יקר ודורש כוח לעמוד הרבה על הרגליים,אז לי
זה שווה, אני גם קונה שם לפעמים קובות מבושלות בסלק או בבמיה או בדלעת,
ממש טעים, עם כל האהבה שלי לעבוד במטבח, יש גבול ליכולות שלי,
אם את רוצה באמת לעשות את העבודה בעצמך, כדאי לך לבדוק ב"גוגל".

בעניין עריכה

אני יכולה להסביר לך בטלפון איך עושים את זה זה נורא פשוט, זה לא משהו
שקשור למחשב או לפורום, מי שאחראי לזה זה
והם לא כל כך עוזרים בזה.

דר' גוגל --זה מפחיד

מצאו לי השבוע בא,ק,ג, פרפור, לא הבנתי את פרוזדורים או חדרים, נכנסתי לבדוק מה זה ונהיה לי רע.

אדזה 900

New member
לשייקה

תודה על המצגת לאורך הנילוס,מוצגים קסומים,ומה שהרשים אותי במיוחד זה הנקיון כך זה נראה בתמונות בכל אופן,מדהים לאיזה יכולת יצירתית הגיעו האנשים פעם ללא הטכנולוגיות החדשות שבימינו.

למעלה